Inlägg från: Anonym (en karl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en karl)

    Otrohet?

    Nej, det är väldigt osannolikt att det är en felringning.

    I vart fall har den uppringande nån sorts relation till TS fru. Han kan möjligen, möjligen ha förväxlat hennes nummer med nån annans i sin bekantskapskrets. Dock knappast med hans egen frus nummer. Alltså är han sannolikt otrogen, om än med en annan kvinna än TS fru. Att det skulle vara en random felringning av honom är närmast uteslutet. Hur stor är sannolikheten att en man (som är otrogen) råkar ringa fel till en kvinna i samma stad och på samma gata?

    Om jag vore i TS kläder skulle jag ligga lågt och försöka få klarhet i hur det verkligen ligger till. Med eller utan snokande.

  • Anonym (en karl)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 17:45:41 följande:

    Och varför har hon det om TS är en drömprins. Tycker att hans sätt att agera och resonera talar sitt tydliga språk.


    Och där kom den!

    Det är TS eget fel, som inte är en drömprins, att hans fru är otrogen.
  • Anonym (en karl)

    Jag har också varit skeptisk till denna tråd av flera skäl. Mest har tempot i processen har känts orealistiskt högt. Jag kollade upp vart man registrerar äktenskapsförord. Jo mycket riktigt, hos skatteverket! Man undrar vad som driver en anonym människa att lägga ner så pass mycket tid på att trolla. Samtidigt tycker jag det varit lite underhållande att följa tråden.

  • Anonym (en karl)
    Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-17 11:33:36 följande:

    Jag har efter bästa förmåga försökt, och ansträngt mig och försökt igen, att återge en så korrekt beskrivning som jag förmår.

    Jag har berättat hur det faktiskt ligger till.

    Jag kan inte göra särskilt mycket mera åt det faktum att du inte klarar att ta in min beskrivning.

    Men du har självfallet rätt till din åsikt och om du inte klarar att ta in min beskrivning så behöver du självfallet inte köpa min logik.

    Du menar att det finns ett samband mellan jävlig och förstånd.

    Förklara gärna hur du menar, för det sambandet förstod jag inte.

    Har jag skrivit någonstans att hon lade sig platt på marken? Jag anser att jag det jag skrivit snarare tyder på motsatsen.


    Jag förstår fullt ut vad du menar!

    Självklart insåg din fd fru att det var hennes svek som lett till skilsmässan. Hon kände förmodligen skuld och ville därför inte ta strid om tillgångar. Särskilt inte om såna som du fört med in i det gemensamma boet, men som hon juridiskt kunnat göra anspråk på.

    Utan efterforskningar och fakta hade hon enkelt kunnat komma med bortförklaringar och rationaliseringar för att döva sitt egna dåliga samvete. Ja, visst kan man säga att du förmodligen utnyttjade hennes dåliga samvete. Men det är också en metod, så god som någon.
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-18 11:57:24 följande:

    Kan garantera att det i nästan alla finns en drake som man gör klokt i att inte locka fram. I ditt fall bör du nog tacka din skyddsängel för att du inte lockade fram den sidan hos ditt ex. Ingen jag känner hade ens tvekat att köra ångvält och mosat dig under omständigheter som du beskriver och som du tycker är ett gott råd för andra att följa.


    Hade TS köpt sin frus förklaring till det där första telefonsamtalet hade hennes otrohet aldrig avslöjats och han hade levt i en lögn. Så nog anser jag att det har varit befogat av TS att bedriva en del efterforskning.

    Menar du att det faktum att han avslöjade hennes otrohet skulle vara skäl för henne att "mosa" honom som du uttrycker det?
  • Anonym (en karl)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-02-18 16:01:17 följande:

    Ts historia är just det, en historia.


    Jo, förvisso!

    Men "swing för fun" argumenterar som om den hade inträffat i verkligheten.
Svar på tråden Otrohet?