Inlägg från: Anonym (Djävulens advokat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Djävulens advokat)

    Otrohet?

    Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 17:08:07 följande:
    Jo det stämmer...att jag lyckades med att få äktenskapsförordet stämplat i morse räddar hela min situation och mina och min familjs pengar. Bankmannen såg närmast lättad ut när jag sa att jag fått det registrerat och stämplat. Jag kommer nu att kunna bo kvar i huset. Sedan sa advokaten att det tydligen finns avräkningsregler om man har varit gifta mindre än 5 år så hon kanske inte har rätt till 50% på den överskjutande delen heller. Så har ni viktiga papper där hemma kolla upp deras giltighet och har ni äktenskapsförord liggandes kolla att det är stämplat och registrerat hos tingsrätten annars är det värdelöst, enbart en advokats underskrift räcker inte. Kan ju bli spännande nu när bubblan spricker och hennes kopia inte är stämplad men originalet är det. Hon (och hennes advokat för det kommer hon helt säkert att anlita) kanske tror att det är värdelöst.
    Haha jaa djävulens advokat som man är så hoppas jag faktiskt att du spelar dum om hon tar upp det, och sedan får du nöjet att se hennes haka slå i golvet under förhandlingarna! :D
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-08 07:08:23 följande:
    Jo det måste jag göra, vi har lagt upp en handlingsplan så om allt går bra med banken i veckan så kommer hon få veta lagom till helgen som kommer.
    Vilken tur att du kan få hjälp så snabbt med allt, viktigast är just att se om sitt eget hus, så att säga.

    Kommer du att berätta för hans fru sedan förresten? Det känns lite som att hon har rätt att veta och slippa bli förd bakom ljuset också.
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-08 09:00:12 följande:
    Vet inte, har inte tänkt så långt, kanske om min fru erkänner allt och pekar ut mannen jag misstänker men hur framför man sådan information utan att själv framstå som en komplett galning som säkert mannen i så fall säkert kommer att försöka måla upp mig som.
    Du behöver inte bry dig om hur du framstår. Du kan bara vara ärlig och säga (om din fru erkänner så klart) att era respektive haft en affär ett längre tag, du kom på henne när ni förväxlat telefoner och mannen ringde, hon har till slut erkänt och nu ska ni skiljas.

    Förresten, det finns sidor online där man kan kolla upp om folk äger bilar, typ som Ratsit eller nån annan liknande sida. Vet att jag var nyfiken på åldersmodellen hos en släktings bil och där listade de upp alla som han ägde. Har du bara ett namn ska det räcka långt, du vet väl var han bor på ett ungefär så kan inte vara svårt att lista ut.
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-08 11:48:36 följande:

    Det här är jag väl inte stolt över men jag kände ändå att jag ville ha lite mer på fötterna med tanke på hur duktig frun är på att argumentera för sin sak i normala fall. Jag hade en liten GPS tracker liggande som jag fick av min chef nån gång i våras så den har jag nu reggat igång och lagt i hennes bil (den står ju som sagt på mig). Vill väl egentligen också aktivera spårning av mobilen men har inte gjort, mobilen och abonnemang står ju på henne även om det är jag som betalar.


    Det känns faktiskt som en väldigt smart idé! Och dessutom lagligt. Låt den samla info en vecka eller två så ser du om hon är där hon påstår, om det är adresser du inte känner igen och det inte finns någon anledning för henne att vara där osv.
  • Anonym (Djävulens advokat)

    Apropå förra inlägget, du kommer få höra en mängd skit från henne antagligen.

    Det kanske är ditt fel att hon är olycklig och knullar runt (finns aldrig nån ursäkt för otrohet, då kan man göra slut först), det har bara hänt en gång, hon var jättefull dessutom och ni hade säkert bråkat eller nåt, sen kryper det fram att ok det kanske inte var bara en gång men det har bara pågått ett kort tag, och han var så klart den enda, och hon älskar dig över allt annat (hur f*n kan man då ligga med andra?!) och hon kommer göra vad som helst för att rädda relationen som hon redan förstört totalt och som hon tydligen inte hade en tanke på att rädda med t ex terapi innan hon gick och låg med någon annan. Bull shit.

  • Anonym (Djävulens advokat)

    Och! Hon kommer så klart kunna skylla på dig, att DU förstör er familj, att det är DU som splittrar upp allting, att barnen kommer lida och blablabla. Var beredd på all känslomässig utpressning, tänk ut lämpliga svar innan - t ex att det är hon som förstört allt genom att vara otrogen.

  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-09 07:27:03 följande:
    Jo det vore ju ett mardröm scenario att hon inte erkänner någonting och får mig att framstå som den som bryter upp en familj för "ingenting". Jag tror ju att jag mentalt har och håller på att förbereda mig för det men hur man väl agerar och reagerar när man väl står där går ju inte att veta i förhand. Hon har inte varit ute på fler "uppigande" promenader eller varit iväg oförklarligt men igår var hon hemma före mig och det händer ju nästan aldrig annars. Gps trackern ger ingenting konstigt så här långt.
    Då kan ju hon gärna förklara varför hon ljuger för dig om att hon går på en "uppfriskande" promenad när hon sitter i en varm S90..... Eller telefonsamtalet, fast det kommer hon påstå är felringning, men då undrar man ju varför det var så viktigt att stänga av mobilerna när ni råkade byta, hon verkade väldigt nervös för det, just säkert för att det kunde komma samtal eller meddelanden.
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-09 09:00:00 följande:
    Själva handlingen i sig, att ha tillfällig sex men någon annan, att tillfälligt låta sig förföras, att tillfälligt förälska sig i situationen, behöver ju egentligen inte vara så allvarlig. Vad har i praktiken förändrats? Några djupa fysiska sår eller annat har det ju inte medfört.
    Tilfälligt...? Möjligen om det hänt bara en enda gång, tillfället gör tjuven osv, men det verkar snarare som att ts fru har en relation vid sidan av, nån hon träffar då och då. Svårt att bortförklara det för henne med tillfälligt dåligt omdöme.
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 10:11:35 följande:
    Nu förstår jag fortfarande inte hur du tänker. Har du bestämt dig och du har startat processen vad spelar det då för roll hur hon reagerar. Låter för mig bara som att ditt hämndbegär styr och du vill ha en reaktion.
    Han vill så klart veta hur mycket skit hon gjort bakom ryggen på honom, en ganska naturlig reaktion. Vad är det för "hämnd" du ser, han tänker ju bara ställa henne till svars?
  • Anonym (Djävulens advokat)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 10:53:31 följande:
    Till svars för vad, och vad tror han att han tjänar på det.

    Vad har det för betydelse vad som har hänt och i vilken omfattning. Han har bestämt sig för att hon vart otrogen och har satt i gång processen att separera. På vilket sätt spelar var, med vem och i vilken omfattning någon som helst roll. Klart smartare att i det läget ta hand om sig själv och lägga energin på vad han vill ha ut av livet och på framtiden. Ingen har någonsin blivit lycklig av att gräva i gammal skit. Släpp och gå vidare.
    Det kan ju vara intressant att se om hon tänker fortsätta ljuga honom i ansiktet eller om hon åtminstone kan stå för vad hon gjort. Du kanske inte fattar det men rent känslomässigt kommer han att ha lättare att gå vidare om hon är ärlig i det här läget.
Svar på tråden Otrohet?