• Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 11:04
  12043 visningar
  450 svar
  450
  12043

  Otrohet?

  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 11:02:09 följande:

  Det verkar inte bättre... hade ändå varit roligt att se ts falla i sin egen grop.


  Det tycker jag att han gjort från första början med den ena konstiga slingringen efter andra. En riktig humortråd från första stund.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 11:12
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 11:11:36 följande:

  Lite ot, vet din nya om din otrohet från förra äktenskapet?


  Självklart då han var en av de män jag var otrogen med.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 11:17
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 11:15:33 följande:

  Haha, ok!

  Känner att jag skulle ha svårt att lita på en som jag vet varit otrogen tidigare.


  Nu vet han om omständigheterna så det är absolut inget som vi känner som något problem.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 11:33
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 11:23:07 följande:

  Det är ju bra.

  Hoppas du kommer fortsätta trivas med honom. Och tvärtom såklart.

  Jag är ingen som dömer, har bara lite svårt att lita på människor


  Jag är tvärtom, Det var problemet i mitt första äktenskap och för mig finns det mycket större svek än otrohet som man kan råka ut för i en relation.

  Man måste sätta saker i rätt kontext och se hela bilden och också förstå att ibland gör man fel för att man inte ser någon annan utväg och att människor också förändras med tiden och också lärs sig av sina misstag. Sedan har gubben och jag en samsyn i att skilja på sex och kärlek vilket är en förutsättning för den livsstil vi har.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 12:07
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 12:03:41 följande:

  Ja, så länge man är överens så är det ju ok.

  Hur ser du på skillnaden om jag får vara nyfiken?


  Sex är sex och kärlek är kärlek. Finns beröringspunkter men absolut inte likhetstecken. Man kan ha fantastisk sex som bara är sex och inget mer.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 12:15
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 12:12:59 följande:

  Jo, det är klart. Men kan man ha det utanför äktenskapet enligt ert sätt att se på det?

  Som sagt, jag är ingen som dömer. Är mest nyfiken.


  Vi har sex med andra par och med inbjudna singlar men vi gör det alltid tillsammans utom att jag träffar andra kvinnor utan att gubben är med, men han vet om det och samtycker till detta.
 • Anonym (Swing for fun)
  Lör 13 feb 2021 12:46
  Anonym (Lisa) skrev 2021-02-13 12:43:57 följande:

  Tack för svaret!

  Ja, så länge alla är med på noterna så ser jag inget fel i det. Inget jag själv skulle göra men det är ju mitt val.

  Hur hittar ni andra som är intresserade?


  Nu handlar inte denna tråd om swingersliv men det finns klubbar och grupper på FB och liknande. Det är inget problem att hitta, det svåra är att sålla.
 • Anonym (Swing for fun)
  Mån 15 feb 2021 07:54
  -1
  Snucke skrev 2021-02-15 07:42:21 följande:

  Kan bara inlägga detta när det gäller äktenskapsförord då jag har en hel del erfarenheter och har forskat en hel del i det nu efter rett upp dödsbon. Det är inte fel det TS skriver i mitten på år 2011 så ändrades registreringsförfarandet och skattemyndigheten tog över helt sant men som jag vet nu och säkert hans advokat vet att om det finns ett äktenskapsförord registrerat i ett statligt arkiv låt vara i riksarkivet i Huddinge så är det väldigt få advokater som inleder en process om dess äkthet och hur som helst även om TS fru skulle skaffa sig en ung aktiv advokat som vill processa om allt så vinner dem ganska mycket tid för att få sitt äktenskapsförord giltigt och registrerat på det "nya" sättet. Detta kan nog alla familjerätt advokater där ute skriva under på att långt långt ifrån alla gamla äktenskapsförord har blivit överflyttade till det nya arkivet och registret det kan ha att göra med allt från tidsfaktorn till den mänskliga faktorn. Vi har till och med hittat 2 äktenskapsförord i gamla landsarkivet och trots en mycket infekterad arvstvist i det dödsboet var det ingen av advokaterna som betvivlade dess äkthet och har bestridit det. Jag personligen tycker TS verkar ha en smart kompis som vet vad stämplar och datum kan vara värda och förmodligen vet att just nu i dessa tider kan det ta ganska lång tid innan dem får in det i nya registret.


  Hur dum tror du att jag är. Vill du försöka få mig att tro att man idag kan gå till tingsrätten och få stämplar på tio år gamla dokument.
 • Anonym (Swing for fun)
  Ons 17 feb 2021 09:50
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-17 09:39:00 följande:

  Jag tycker det är märkligt att du inte klarar av att förstå.

  Ännu mera förstärker du intrycket, och motiverar min fråga, om ditt syfte endast är att söka fel på mig och det jag skriver? Varför? Du gillar inte mig och du gillar inte det jag skriver?

  Men jag försöker igen.

  Förhandlingsläget gynnades av att jag var utomordentligt väl informerad, jag hade fakta.

  I alla förhandlingar (alltså samtliga!) gynnas alltid den part som har mera information och mera korrekt fakta än den andra parten.

  Du har inga som helst fakta och ingen kunskap som stöder ditt påstående att jag i förhandlingen hade "fått exakt samma läge" om jag inte hade haft information och fakta.

  Du har inget annat att gå på än att acceptera att jag vet medan du inte vet.

  Jag vet att jag inte hade fått exakt samma läge.

  Denna information kan faktiskt ha ett värde för någon i tråden.

  Detta faktum har du bara att acceptera.

  OBS: Det heter spionerade. Inte "sponerade" som du skrev.


  Är minst lika frågande. Hur hade detta slutat om du helt enkelt bara sagt att jag vill skiljas menar du.

  Har minst sagt svårt att se någon logik i ditt resonemang.
 • Anonym (Swing for fun)
  Ons 17 feb 2021 10:55
  -1
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-17 10:44:46 följande:

  Hur hade detta slutat om du helt enkelt bara sagt att jag vill skiljas menar du.

  Jag menar att det högst sannolikt hade varit svårt för mig att få klart med ett äktenskapsförord mellan avslöjandet och skilsmässoansökan.

  Hur kan du vara frågande till det?

  I alla förhandlingar (alltså samtliga!) gynnas alltid den part som har mera information och mera korrekt fakta än den andra parten.

  Är detta något att vara frågande inför?

  Du måste ha missat att:

  - Min förhandling handlade om förhandling mellan henne och mig.

  - Det var ingen formell juridisk förhandling.

  - Det gällde inte själva skilsmässan.

  - Utan det handlade om att få klart med ett äktenskapsförord innan skilsmässan.

  Hur kan du ha svårt att se någon logik i det?

  Du bringar mig uppfattningen att du inte gillar det jag skriver och därför söker du bara anledningar att ifrågasätta mig.

  Var istället ärlig med att du inte gillar det jag skriver och/eller att du inte delar min uppfattning för du har självfallet rätt till din egen uppfattning.


  Enkelt. Om hon nu var så jävligt att hon kunde vara otrogen, varför skulle hon då inte ha förstånd nog att kolla upp grundläggande familjerätt och kört ända in i kaklet. Helt ologiskt att hon skulle lägga sig platt på marken. Bevis eller ej. Så nej jag köper inte din logik för fem öre.
 • Anonym (Swing for fun)
  Ons 17 feb 2021 17:09
  -1
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-17 16:58:07 följande:

  Ok, med uppbringande av allt mitt tålamod försöker jag igen:

  Därför att:

  "I alla förhandlingar (alltså samtliga!) gynnas alltid den part som har mera information och mera korrekt fakta än den andra parten."

  Menar du verkligen att det är svårt för dig att förstå? Detta är generellt vedertaget av alla och gällande alla förhandlingar. 


  Tror att du missat en viktig grej. Ibland räcker det med att veta tillräckligt. Har man den minsta koll på familjerätt så spelar det inte den minsta roll hur mycket motparten bevisar. Känns riktigt orimligt att det hadde den minsta betydelse hur mycket bevis du hadde. Kan väl säga som så att skulle du försökt med mig hade du förlorat mer på att komma dragande med en massa bevis än att föra sansad dialog. Konfrontera mig och du väcker min inre Kali-krigare men med en mogen och vuxen dialog är jag oftast mer än villig att hitta en lösning som blir så bra som möjligt för alla parter.
 • Anonym (Swing for fun)
  Ons 17 feb 2021 17:21
  -1
  Anonym (man) skrev 2021-02-17 17:13:27 följande:

  Du menar den där kali.krigaren som sitter i andra trådar och ger folk tips om hur man bäst bedrar sin partner utan att bli påkommen med "knullmobiler"?

  Ja den där kali-kigaren verkar ju ha en aning skeva värderingar så det skulle inte förvåna mig ett dugg om den gjorde allt möjligt otrevligt.


  Kan garantera att det finns många som blir förvånade när jag växlar från snäll och omtänksam till mindre trevlig och blodtörstig vet också att väldigt många kan göra den växlingen när det finns behov. Kan lova att (Enkelt) skulle ha mer att förlora än att vinna på sitt sätt att hantera skilsmässan på.
 • Anonym (Swing for fun)
  Ons 17 feb 2021 18:49
  -1
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-17 18:40:07 följande:

  Jag är rätt så övertygad att mina livsval aldrig någonsin skulle ha varit sådana att jag hade tvingats ha med dig att göra.

  Så ditt hypotetiska resonemang saknar alla relevans för mig.

  F ö klarar du uppenbarligen inte att läsa och förstå ganska enkel text i ganska enkla sammanhang.

  Jag skrev bl a:

  - Min förhandling handlade om förhandling mellan henne och mig.- Det var INGEN formell juridisk förhandling (handlade alltså INTE om familjerätt.)- Det gällde inte själva skilsmässan.- Utan det handlade om att få klart med ett äktenskapsförord innan skilsmässan.

  Vilket innebär att dina hypotetiska resonemang såväl blir ointressant och saknar relevans.


  Hur tänker du nu. Det skull självklart inte bli tal om att skriva under något äktenskapsförord. Det är exakt det det handlar om. Sköt förhandlingen snyggt så hittar man en lösning. Börjar man med konfrontation då har man valt krig och kommer att få krig. Självklart handlar det om familjerätt även om man har egna samtal. Du måste helt enkel haft turen att ditt ex. var antingen extremt godhjärtad eller helt dum i huvudet.
 • Anonym (Swing for fun)
  Tor 18 feb 2021 16:33
  -2
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-18 16:25:09 följande:

  Nej, jag tackar inte en skyddsängel. Jag tar själv hand om saker och ting, tror inte på änglar och inte på tur.

  Så jag tackar mig själv för att jag hanterade det så bra och lyckades så väl i en svår situation i livet.

  F ö har du ingen som helst koll på vare sig omständigheterna eller på mig som person, förutom den ytterst lilla del som jag väljer dela här.

  Så du vet absolut ingenting vad du talar om medan jag av naturliga skäl vet precis allt i mitt eget fall.

  Så lägg av nu med dina fantasier.

  Mina råd kan ju fungera både avskräckande som dåliga exempel och uppenbarligen som goda råd enligt mitt eget exempel. Hur som så kan de självfallet vara värdefulla för någon.

  Förlåt, men har jag missat din goda och fantastiska råd?


  Inte gör det mig något om någon är så dum att man följer dina råd och det visar sig att man väcker en drake. Det skulle jag faktiskt bara gör min dag.
 • Anonym (Swing for fun)
  Tor 18 feb 2021 16:47
  -1
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-18 16:39:54 följande:

  Så där ja, då tydliggjorde du att det du njuter av och det som gör dig lycklig är att se andra misslyckas.

  Du är en sådan som gillar att gotta dig i andras olycka och misslyckanden.

  Ditt största problem med mig är att jag lyckades rätt så bra under svåra omständigheter och det har du svårt att hantera.

  Nuff said.


  Var du glad att det fungerade för dig men räkna som sagt inte med att det är speciellt många det skulle fungera på. Bara att beklaga att ditt ex. var en plattfisk.
 • Anonym (Swing for fun)
  Tor 18 feb 2021 17:09
  -2
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-18 17:02:14 följande:

  Ha, ha, du blir bara mer och mer pinsam. Så du försöker inbilla dig själv att du känner mitt ex???


  Behöver inte känna henne för att tycka att man är en plattfisk om dina fulknep fungerar för att få ett äktenskapsförord underskrivet och registrerat under omständigheter som du beskriver. Har svårt att tro att den typen av plattfisk är speciellt vanlig.
 • Anonym (Swing for fun)
  Tor 18 feb 2021 18:16
  Anonym (en karl) skrev 2021-02-18 18:10:14 följande:

  Jo, förvisso!

  Men "swing för fun" argumenterar som om den hade inträffat i verkligheten.


  Har aldrig trott att TS är något annat än rena fantasier. Har haft lite lite diskussioner med (Enkelt) om hans råd till TS. Har helt enkelt väldigt svårt att tro att det är speciellt vanlig att man lägger sig platt på marken och skriver på ett äktenskapsförord på det sätt som (Enkelt) beskriver. Inte chans att jag eller någon jag känner skulle ha gjort det.
 • Anonym (Swing for fun)
  Fre 19 feb 2021 06:08
  -1
  Anonym (FYI) skrev 2021-02-18 23:35:06 följande:

  Men varför fortsätter du att diskutera och häva ur dig en massa skit både mot ts och Enkelt...Det räcker väl med att tala om att du inte tror på det? I.a.f Enkelt har gett dig den möjligheten flera gånger.

  Din hånfulla diskussionsteknik verkar mest höra hemma i någon mörk håla, så ta och kryp tillbaka dit igen. 

  "Väcka en drake" Jojo...En sparv möjligtvis 


  Skall vi införa censur tycker du och att det bara är ok att framförs åsikter som stämmer vad du tror och tycker.

  Så länge (Enkelt) fortsätter att hävda att hans metod är nyckeln till framgång kommer jag att tala om att det är nog ett extremt undantagsfall att någon under en separationsprocess skriver på några papper som missgynnar det egna läget. Om du är naiv nog att tro att det är vanligt att det fungerar så som (Enkelt) vill göra gällande så är det en naivitet som får stå för dig.
 • Anonym (Swing for fun)
  Fre 19 feb 2021 08:52
  Anonym (Andreas) skrev 2021-02-19 07:14:48 följande:

  Om man är ett mähä som skriver under vad fan som helst så har man knappast haft modet att vara otrogen..

  Ska vi därmed slå fast att det inte bara är TS historia som fabricerats...?


  Låter som en bra slutsats.
 • Anonym (Swing for fun)
  Fre 19 feb 2021 09:48
  -1
  Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-19 09:24:39 följande:

  Du är bara otrolig. Du verkar endast vara ute för att dj.vlas och att få prata sk.t om andra.

  Var har jag skrivit att någon lagt sig platt?

  Var skulle jag ha beskrivit hur undertecknandet av äktenskapsförordet gick till?

  Det där är ju bara dina egna fantasier. Mycket fördömande, tråkiga och direkt okunniga fantasier.

  Du saknar uppenbarligen all kunskap och erfarenhet i sådana saker som den här tråden handlar om.

  Jag har försökt att skriva och svara seriöst, men jag tror jag får ge upp om dig.


  Har gått igenom skilsmässa och har flera bekanta som gjort det och vet vad det gör med folk så du får ursäkta men jag tror inte för ett ögonblick på att någon i det läget skriver på ett enda papper om det inte är under direkt hot. Har mycket svårt att köpa din berättelse och har du inga konkreta bevis på att det faktiskt är sant det du skriver så är och förblir min tolkning att det är en ren rövarhistora du berättar.
Svar på tråden Otrohet?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.