• Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Tue 9 Feb 2021 15:01
    19312 visningar
    450 svar
    +1
    450
    19312

    Otrohet?

    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 12:51:48 följande:
    Tror jag inte för ett ögonblick. Vad finns det för anledning att hålla på att ota när man ändå är övertygad om att det finns mer att hitta och hon ljuger. Bara att peta i sår. Låt det vara som det är och gå vidare gör att det läker mycket snabbare och ger mindre ärr.
    Du får tro vad du vill, det är ett faktum om mänsklig psykologi men du behöver inte göra som andra. De flesta är iaf intresserade av att åtminstone diskutera saken innan man slänger fram skilsmässopapper på köksbordet. Du vet, ifall det skulle vara så att man fått allt om bakfoten t ex. Dumt att slänga bort en relation på en felringning. (Även om jag är övertygad om att frun har en älskare.)
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Tue 9 Feb 2021 15:17
    +4
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 15:11:29 följande:
    Nu får du väl ge dig. TS har bestämt dig och det finns inget som kan ändra på att TS tror att frun är otrogen.TS har redan kontaktat advokat och banker. Inget som frun säger nu kommer att ändra på detta och att bevisa att hon inte vart otrogen kommer hon aldrig att kunna göra. TS har målat in sig i hörnet och nu är det bara att minimera skadorna och läka såren som gäller. Det trams han håller på med med GPS-trackers spionerande kan bara leda till två saker. Antingen får han bevis på att hon ljuger eller så kommer han att fortsätta tro att hon ljuger oavsett vad som är sant eller ej. För TS skull hoppas jag att han slutar larva sig. Tar tag i sitt liv och går vidare. Annat är risken rätt uppenbar att han slutar sina dagar som bitter med världens största offerkofta.
    Jag tycker du kan ge dig själv. Du får tycka precis vad du vill om hur man hanterar en sån här sak men sluta tvinga på ts din syn på saken. Jag tror han har fattat det nu. Respektera att han vill fråga sin fru om hon varit otrogen eller inte och sluta tjata. Och sluta snacka skit om en person som går igenom en jävligt jobbig situation!
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Tue 9 Feb 2021 17:42
    +2
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 17:35:32 följande:
    Jösses, hur har du tänkt att TS fru skall bevisa att hon inte vart otrogen. Du vet inget om mig och min tidigare relation och varför jag tog dom beslut jag gjorde. Självklart skall man om man tänker vara otrogen sköta det snyggt och smart. Mitt ex. var ingen drömprins och beslutet grundade sig på den den dumma tanken att det var bättre för barnen att vi höll ihop tills dom var gamla nog. Ett korkat beslut som jag ångrar. Hade självklart vart bättre att lämna aset långt tidigare. Vem vet men förmodligen kan TS fru tänka i exakt samma banor som jag gjorde för TS känns absolut inte som någon drömprins.
    Hon kan börja med att förklara varför nån okänd man kallar henne goding och varför hon åker bil med främlingar sena kvällar..... Kanske finns någon annan förklaring?

    Varför tror du att ts inte är nån drömprins? Du vet inget om honom eller hans förhållande annat än att han antagligen har en fru som har lös resår i trosorna.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Tue 9 Feb 2021 17:55
    +1
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-09 17:45:41 följande:
    Och varför har hon det om TS är en drömprins. Tycker att hans sätt att agera och resonera talar sitt tydliga språk.
    Därför att det faktiskt finns de som är otrogna utan att deras partner är ett svin, om du inte visste det. Jag tycker du drar väldigt grova streck i din prick-till-prick-bok här när du talar om ts agerande och resonemang, han ser om sina tillgångar så hans ärvda mark inte ska tillfalla frun och att de rättigheter de redan kommit överens om bevakas, och det är vad du dömer honom för, eller...? Du kan sluta ta ut din kraschade relation på ts.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 08:28
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-11 07:33:14 följande:

    The cat is out of the bag. Nu när allt blev klart runt omkring så kunde jag inte hålla mig. Under en helt annan diskussion så hoppade bara en groda ut ur munnen på mig och sen var det igång. Utan att dra massa detaljer kan jag ju bara säga att det var bra att jag visste lite mer än hon trodde i alla fall. Till slut efter att jag berättade att jag såg henne hoppa in i Volvon så erkände hon att hon varit otrogen. Det var bra att ha förberett sig för det kom ingen ilska som förstörde diskussionen utan den kunde bottna om varför och hur. Det var lugnt och nästan vänligt när vi gick och la oss. Vi får se hur länge det varar.


    Så skönt att det gick så smidigt ändå! Åtminstone första diskussionen.... Ja, det var ju tur att du visste mer än hon trodde, de som är otrogna försöker alltid få det till att låta som mycket mindre än det är. Och det är bra att du bearbetat det lite innan så du kunde ta det på ett bättre sätt. Var beredd på att hon kanske inte alltid håller sig så lugn, särskilt när ni ska börja diskutera bodelning etc. Hon kanske fortfarande tror att ni ska fortsätta relationen, att du kommer kunna förlåta henne eftersom du var så lugn, att det här bara är en tillfällig dipp, tills hon inser att nej, en del saker går kanske inte att laga. Tänker du fortfarande skiljas eller funderar ni på familjeterapi?
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 10:24

    Många kvinnor känner som hon gör när man skaffar familj, synd bara att ni inte kunde lösa det tillsammans. Ofta säger ju inte ens partnern hur de känner, då går det ju inte alls att få till.

  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 11:24
    +2

    Jag skulle ha berättat för hans fru. Hon har rätt att få veta att hon lever en lögn. Det finns ett fåtal som hellre har det så men de allra flesta skulle vilja veta om deras partner går bakom ryggen på dem.

  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 12:00
    +1
    molly50 skrev 2021-02-11 11:50:11 följande:
    Det gör inte jag heller.

    Men eftersom du vet att du och jag inte delar åsikt i den här frågan så förstår jag inte varför du hoppar på mig.
    Du vet att varken du eller jag kommer att ändra oss ändå.
    Så det är ju ingen idé att vi ens diskuterar det här.
    Mata inte trollen Molly, du vet ju hur Stina är. Jag förstår din vilja att bemöta inlägg på ett vänligt sätt men ibland är det inte värt energin.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 12:31
    Anonym (Heart) skrev 2021-02-11 12:22:28 följande:
    Också skrivit mest en reflektion eftersom (jag själv tycker) att själva handlingen inte är det allra värsta, utan lögnerna och ljugandet som alltitd går hand i hand med otroheten. 

    Att hon nu verkar berätta ärligt om vad som har hänt är ju faktiskt något som är väldigt bra mitt i allt elände, för även om ni separerar så har ni barnen ihop och behöver ha ett förtroende för att ni kan uppforstra dom tillsammans.
    Nja, berätta ärligt var det nog inte frågan om. Ts skrev ju att det var tur att han visste mer än vad hon trodde att han visste, med andra ord försökte hon ju ljuga sig ur det på ett eller annat sätt. 
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Thu 11 Feb 2021 12:52
    Anonym (Heart) skrev 2021-02-11 12:43:46 följande:
    Tja, min erfarenhet är av total förnekelse och att hon inte har gjort något fel, och att det tog flera månader att röka ut någon form av ärlighet. Min ingång i min egen konfrontation var ju å andra sidan inte att jag ville separera - så det kan ju ha såklart  påverkat vilken väg den konflikten tog. 

    Att man kommer så långt som det zackes fru medgav i första samtalet, och att prata om anledningarna tycker jag i sammanhanget får betraktas positivt och som en ärlig början att komma vidare till vad  dom än landar i.

    Ja, det är inte otroligt att hon skönmålar, och att det finns mer. Om det är viktigt att gräva i detta får väl zacke själv bestämma.
    Tråkigt att du har behöva gått igenom det här du också! Verkligen.

    Jag tror frun blev så paff av att han konfronterade henne och att han visste de här sakerna om henne att hon nog insåg att det var lika bra att erkänna till slut. Men, som han sa också, ingen vits att fortsätta gräva i omfattningen osv, det har hänt och så är det med det. Han kommer aldrig få reda på hela sanningen ändå så lika bra att inte lägga energi på det.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Fri 12 Feb 2021 16:32
    Anonym (me) skrev 2021-02-12 16:15:49 följande:
    Hon har alltså kommit över chock-fasen och börjat reaktionsfasen.
    Räkna med att du kommer få reda på att det egentligen är ditt fel... 
    Exakt det här ts.
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-12 16:05:49 följande:
    Du har säkert helt rätt, att skilja sig från en fru när man har barn är ju inte samma sak som att dela på sig med en flickvän. Räknar med att det kommer bakslag helt säkert och det börjar komma märkliga sms från frun så hon verkar ha insett allvaret och beter sig inte helt stabilt längre. Det blir en spännande helg, tur vi har några olika våningar att vara på i huset.
    Snart kommer hela verkligheten att slå henne som en blixt från klar himmel. Hon letar boende, ja det är inte alltid så lätt att få till. Ni ska dela upp era saker, hon måste packa sina grejer. Viktigt - ni måste prata om barnens framtid! Och till det råder jag att ni bokar möte hos en tredje utomstående part, kanske en advokat som kan få ner era överenskommelser på papper eller åtminstone någon från Familjerätten som kan hjälpa till att medla om det behövs.

    Men när hon inser realiteten av den enorma bajshög hon satt sig i så kommer hon bli arg, och den ilskan kommer säkert kunna vändas emot dig. Det är då anklagelserna kan komma om vems fel det "egentligen" är att hon var otrogen. Eller annat som hon kommer på att slunga mot dig i sin frustration. Så var beredd bara.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Fri 12 Feb 2021 16:59
    Anonym (FYI) skrev 2021-02-12 16:38:35 följande:
    Och någon gång måste barnen få reda på att ni skall gå skilda vägar.
    Japp, och då vet man inte riktigt hur den diskussionen kan gå, eller hur hon kommer att reagera efteråt. Barnen behöver absolut inte få reda på den verkliga orsaken iaf, tycker jag. Det är inte deras tyngd att bära.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Fri 12 Feb 2021 18:51
    Anonym (Helt rätt) skrev 2021-02-12 17:28:12 följande:
    Barnens ålder spelar roll förstås men tonåringar förstår konsekvensen av sveket och få kunna ta ställning till varför familjen helt plötsligt splittras för det kommer fram. Var så säker. Ärlighet varar längst är min erfarenhet.
    Efter att ha läst ditt förra inlägg så funderar jag också på det där med om barnen borde veta sanningen eller inte, men ålder är en stark faktor i det hela. Redan ganska små skolbarn kan lägga skuld på fel förälder i onödan och faktiskt ha svårare att acceptera situationen om de känner att de inte får hela sanningen. Då kan ärlighet vara bättre.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Fri 12 Feb 2021 18:53
    Anonym (Que?) skrev 2021-02-12 18:50:35 följande:

    Jag förstår fortfarande inte hur man kan slänga ut någon som man levt med i halva sitt liv och har barn med - så jäkla snabbt. 8 dagar.

    Förstår att man kanske hatar otrohet så mycket och att man vet att man inte skulle stå ut med att bo ihop - men ändå. Det är väl ändå ett helt liv som man måste ta beaktande. Men helt plötsligt är det enbart är otroheten som är det viktiga. Som att den gör ett slutstreck. Och plöjer genom allt. Är det verkligen så fruktansvärt. Jag förstår inte.

    Hade min man varit otrogen mot mig tror jag inte jag skulle palla med att slänga ut honom - i vart fall så snabbt. Jag tror på att ge människor chanser. Det finns dessutom så mycket som behöver diskuteras och bearbetas.


    Snabbt...? Hade det varit jag hade det inte ens gått 8 timmar. TS har haft ett otroligt tålamod med sin fru.

    Kul för dig och din man att du tar så lättsamt på otrohet - alla gör inte det, men jag har svårt att förstå din oförståelse, snarare oförmåga att sätta dig in i att andra kanske känner väldigt starkt annorlunda.
  • Anonym (Djävu­lens advoka­t)
    Fri 12 Feb 2021 22:44
    Anonym (Que?) skrev 2021-02-12 21:39:08 följande:
    Tycker det säger ganska mycket om honom. Och om dig i så fall. 8 dagar eller 8 timmar - visar på en mycket rigid karaktär som nog inte är så lätt att leva med. Är säker på att TS fru kommer ha det mycket bättre utan honom - för en man som på 8 dagar hinner med allt detta - kan stänga av alla känslor för att säkra egendom etc - han är nog rätt beräknande och kall - även i övrigt.

    Vill utbrista - Man, where are your emotions? Men, som jag det det - känslorna stannade av någonstans vid hur egendomen skulle säkras.

    Jag vet - folk kommer hata det här inlägget. Men jag vet också att hur man agerar i strid visar ganska mycket hur man är. Kall som is - i det här fallet.
    Nej, det tyder på integritet. Något du skulle veta mer om ifall du skulle ta en titt på dig själv istället för att smutskasta främmande personer online till ingen nytta.
Svar på tråden Otrohet?