• jlinnea

    BIM Mars 2021 - första barnet

    Lägger till mig också, behöver verkligen all pepp som jag hoppas en sån här tråd kan ge. Som jag gråtit denna mens..

    talu, 1/3, 25 år (2:a försöket)

    paperlanterns, 2/3, 32 år (3:e försöket)

    KNAS2, 2/3, 31 år (9:e försöket)

    SMEL, 2/3, 27 år (6:e försöket)

    Molybden, 2/3, 26 år (9:e försöket)

    Ericky, 8/3, 33 år (8:e försöket)

    Link92, 9/3, 29 år (20:e försöket)

    BoringBrick92, 10/3, 28 år (4:e försöket)

    Vickan31, 11/3, 31 år (9:e försöket)

    Sellerin, 11/3, 32 år (6:e försöket)

    Notalonee, 20/3, 27 år (1:a försöket)

    jlinnea, 9/3, 26 år (8:e försöket)

  • jlinnea

    Jag måste fråga er som nog har bättre koll (vet SÅ lite om kvinnokroppen, först nu i denna process jag börjar lära mig saker genom att googla, så sjukt..) - jag är på CD 18 och fick precis en klarröd blödning när jag kissade. Ingenting mer, syntes inte ens på pappret när jag torkade mig. Jag hade nog ÄL CD14 - så en nidblödning kan det väl inte vara, och förstår jag google rätt är de inte klarröda? Brukar aldrig få mellanblödningar..

  • jlinnea
    Link92 skrev 2021-03-02 13:01:42 följande:

    Min man visar inte heller så mycket reaktion eller känslor när mensen kommer (han har faktiskt inte ens koll på när det är dags) och det har stört mig. Men en gång var jag superledsen och grät och han ba "oj är du ledsen?" och klappade mig lite på ryggen typ. Vilket gjorde mig ännu ledsnare och mitt i gråten sa jag till honom att när jag mår så vill jag att han ska fråga hur det känns och vad jag tänker på och bry sig så! Inte bara krama och gå vidare. Och det har faktiskt blivit mycket bättre! Sedan har han förklarat att jag måste förstå att han inte känner likadant (han har ju inte massa hormondippar inför mensen liksom) så jag kan bara uppmuntra er andra att också försöka prata mer med er partner för förståelse och acceptans.

    Och angående tester så har vi kanske tidigare pratat om hemmatest för spermier? Jag uppmuntrar inte NÅGON att göra sådana utan förespråkar att man vänder sig till vården direkt och säger att man försökt ett år och kör en riktig utredning. Har bara hört om (och själv upplevt) fruktansvärda upplevelser med hemtest medan man hos vården fått bekräftat att det inte är några problem alls med spermierna.


    Vi provade ett hemtest - framförallt för att när vi kontaktade fertilitetskliniken här för att försöka få hjälp ?redan nu? (8 försök in) då min sambo haft pungbråck osv så fick vi besked att dom inte tar emot oss förrän i höst. Det kändes SÅ hopplöst, vill ju åtminstone få hjälp när det gått ett år men över sommaren gör dom inget. Så vi gjorde ett hemmatest så länge - med bra resultat. Vilket har gjort att mannen iallafall släppt lite av sin ångest.
  • jlinnea

    Fick precis en ljust rosa blödning, 4 dagar kvar till BIM. Har aldrig haft problem med mellanblödningar så hoppet finns ju om en nidblödning istället för att ha börjat få mellanblödningar... denna eviga väntan från ÄL till BIM alltså, fy!

  • jlinnea

    Igår en ljusrosa blödning och nu på morgonen en mörkbrun, BIM-3. Känns som hoppet lämnade en totalt, brukar dessvärre få en brun blödning innan mens. Oftast dagen innan, så kanske är mensen tidig...

  • jlinnea

    Jaha, mens även denna månad nu då. Dags att hoppa över till nästa tråd med andra ord. Usch vad detta tär på en, känner mig helt dränerad..

Svar på tråden BIM Mars 2021 - första barnet