• Eclipse

    BIM Mars 2021 - första barnet

    Skriver in mig här med ett litet frågetecken på vad som egentligen blir mitt BIM-datum

    talu, 1/3, 25 år (2:a försöket)

    paperlanterns, 2/3, 32 år (3:e försöket)

    KNAS2, 2/3, 31 år (9:e försöket)

    SMEL, 2/3, 27 år (6:e försöket) PLUSSAT

    Molybden, 2/3, 26 år (9:e försöket)

    Sockerplanta, 3/3, 26 år (6:e försöket)

    Link92, 3/3, 29 år (20:e försöket)

    Neongirl 5/3, 38 år (5:e försöket, ett missfall)

    zelling, 6/3, 32 år, (försök 12)

    VirrePirre06, 7/3, 29år (försök 4)

    Ussies, 7/3, 33år (2:a försöket)

    Soff 6/3, 33 år (11:e försöket)

    Ericky, 8/3, 33 år (8:e försöket)

    Sellerin, 8/3, 32 år (6:e försöket)

    jlinnea, 9/3, 26 år (8:e försöket)

    Carina82, 9/3, 38 år (5:e försöket)

    Vickan31, 11/3, 31 år (9:e försöket)

    Johanna1923, 14/3, 30 år (2:a försöket)

    MAKL, 14/3, 27 år (6:e försöket)

    BoringBrick92, 14/3, 28 år (4:e försöket)

    Emmalucy, 14/3, 34 år (2:a försöket)

    15/3, 28 år (7:e försöket)

    Msofie 17/3, 25 år (13e försöket)

    apan95, 19/3, 25 år (16:e försöket)

    Annne29 19/3 29 år (11:e försöket)

    Babymonitor 19/3, 29 år (5:e försöket)

    Lys12, 19/3, 26 år (2:a försöket)

    Rungirl, 20/3, 32 år (5:e försöket)

    Notalonee, 20/3, 27 år (1:a försöket)

    Grapefrukt 24/3, 31 år (6:e försöket)

    Stickling, 27/3, 33 år (9:e försöket)

    Eclipse, 27/3, 31 år (3:e försöket)

    Rumpelstiltskin, 31/3, 25 år (7:e försöket)

  • Eclipse
    Litalu skrev 2021-03-01 16:29:01 följande:

    Stort grattis till SMEL!! Hurra! :) 

     

    Själv så har jag BIM idag (på dag 33) och ingen mens syns till, vilket såklart hade varit helt underbart om det inte vore för att jag tagit två totalt blanka graviditetstest igår och förrgår.. Vill bara att mensen ska komma så att man kan börja försöka igen! Men antar att mensen är oregelbunden fortfarande då jag slutade med piller i slutet av december.. Tog det tid för er andra också innan ni fick tillbaka regelbunden mens?? Hoppas ju på en kortare cykel så småningom inte ännu längre... 

     


    Jag slutade i slutet på november, och låg på piller stadigt på en cykel på 25 dygn (24 och 26 enstaka gånger) och har efter slut hamnat på 24, 27 och nu sist 29 dygn. Så lite oregelbundet, men åt samma håll iaf, så kanske inte så konstigt det inte finns något plus än heller. Denna gången har jag mer mensvärk etc så det kanske är ett tecken på att det börjar bli mer naturlig rytm på kroppen igen.
  • Eclipse
    Anonym (HOPE) skrev 2021-03-15 13:27:58 följande:

    Alltså jag har nyligen slutat med ppiller (februari) och ägglossning kom igång i februari efter pillerstoppet. Sen kom en mens efter ägglossning ungefär dag 16 efter ägglossning.

    Nu på dag 10 i nya cykeln så har jag fått starka fina smileys på ägglossningstest? Känns jättetidigt och jag blir orolig att det är något negativt med tidig ägglossning?


    Behöver nog inte vara negativt, du kanske helt enkelt kommer att landa i en kortare cykel denna gång. Jag slutade själv med mini-piller i slutet av november efter typ 15 år på piller och kroppen kan behöva tid att landa, jag har haft en regelbunden cykel även på piller men som blivit längre och längre efter stoppet. Men nu tror jag kroppen beter sig lite mer normalt, då den senaste mensen även blev kortare än vad den var de första två gångerna och att ÄL denna gång är vid samma CD som förra.
  • Eclipse

    ÄL+6/7 ca idag, inte någon tempkoll eller stickor men får rejäla ägglossningssmärtor så är rätt säker på vilken dag ändå. Denna gången har jag dock haft känningar fortsatt efter det varje dag och sedan tre dagar tillbaka har min vilopuls gått upp och ligger kvar där vilket den inte gjort sedan jag började med min pulsklocka i julas. Ska bli väldigt spännande att se om det beror på att det kommer komma ett plus denna månad eller om man bara är stressad?

  • Eclipse

    Godmorgon alla i babymaking-Sverige!

    Jag vaknar upp med högre vilopuls för fjärde dagen, vilket som sagt inte hänt sedan jag började med pulsklockan i julas. Ett negativt CB testa tidigt nu på morgonen men på rätt få timmar och det är ju lite tidigt att testa så tar det inte allt för definitivt. Jag lever på hoppet ett tag till och har ju faktiskt ett tag kvar till BIM.

  • Eclipse
    apan95 skrev 2021-03-20 08:38:42 följande:

    Hej! Jag har också en pulsklocka på mig dygnet runt och kan informera om att vilopulsen alltid går upp efter ägglossningen för att sedan sänkas vid mens. MEN i september när jag blev gravid så såg jag tydligt att vilopulsen gick upp och faktiskt stannade där så de kan innebära både och egentligen men hoppas såklart på de senare alternativet för dig :) lycka till <3


    Jo jag har också reflekterat över höjningar efter ÄL (även en dip i början av mens) men den brukar inte stanna på samma som den gjort nu, ser en klar skillnad på hur den beter sig nu mot tidigare :)
  • Eclipse
    Stickling skrev 2021-03-22 19:34:11 följande:

    ÄL +9 idag, BIM på fredag eller lördag. Fick just en liten ljus blödning. Hoppas förstås nidblödning, men är väl mer sannolikt att cykeln ballat ur och att mensen kommer tidigt... Bara att vänta och se...


    Några symptom i övrigt? Vi har samma BIM, eller jag har nog kanske egentligen på söndag om det blir samma CD som förra cykeln
  • Eclipse
    Stickling skrev 2021-03-22 20:25:11 följande:

    Inga symptom annars. Kanske lite hög temp imorse, men den brukar dippa före mens så väntar bara på det. Du då, har du några symptom?


    Höjd vilopuls och hade ihållande värk i en vecka från ÄL vilket är längre än vanligt och ja allmänt all over the place med andra symptom men som även är menssymptom, dock brukar de inte komma så tidigt som de gjorde denna gången. Mest troligt ingenting men man hoppas ju!
  • Eclipse
    Stickling skrev 2021-03-22 21:25:28 följande:

    Såklart du ska hoppas! Håller tummarna för dig!


    Detsamma! Vi är ju några som fortfarande har BIM kvar så vi får hålla tummarna att det blir några fler plus från denna tråden :)
  • Eclipse
    Anonym (Längtartillvår) skrev 2021-03-23 18:44:50 följande:

    Vad spännande! Inte så många dagar kvar nu. Jag har börjat känna typ som lite dragningar i magen, och lite stickningar sen några dagar tillbaks, men det beror säkert på någonting annat. Håller tummarna för er <3


    Spännande! Håller tummarna!
  • Eclipse

    Jaja, rosa flytning idag på CD 25 vilket jag låg på stadigt när jag åt mini-piller men efter det har den blivit längre, 29 dygn senast och gången innan det 27 dygn. Antagligen tidig mens nu då men känner mig inte så? Jaja får väl se vart detta tar vägen..

  • Eclipse
    Grapefrukt89 skrev 2021-03-24 14:33:12 följande:

    Herregud.... Jag är tydligen gravid! Testen är tagna idag. RFSU imorse kl 10  (och åg lite diffust ut) och clearblue nyligen.

    Symptom var ganska likt PMS jag har men mycket mildare... Ska också tillägga att jag varit på akupunktur från runt min ägglossning så jag trodde att det hade påverkan på min eventuella pms... Därför tänkte jag inte så mycket på det... Skillnaden nu är att jag är ganska dålig i magen + lite antydan till halsbränna... Har också lite molvärk då och då (som innan med pms).

     


    Grattis!
  • Eclipse
    KNAS2 skrev 2021-03-26 07:34:57 följande:

    Alltså.

    Jag tog just ett CB graviditetstest (det enda jag har hemma) mest för att bli av med det och för att typ få en chans att veta om jag är gravid då vi får besök i helgen och det kommer bli vin till mat och så.

    Jag är gravid.

    Vågar knappt tro det då jag plussade i juli 2020 och 1 och en halv vecka senare börjar jag blöda. Så denna gången tar vi det nog lugnare, vi springer inte iväg I tankarna.

    Min sambo hade precis kört iväg till jobbet när jag testade. Jag får klura på hur jag ska berätta det för honom. Och jag funderar på att ställa in besöket i helgen, ljuga om att vi blivit lite krassliga (vi ska ändå ses nästa helg).

    Åh hörrni! JAG KAN INTE FATTA DET!!

    Sitter och gråter och håller alla tummar på att denna gången är det som gäller!

    Jag kan bara hålla med ni som innan skrivit att symtomen kan verkligen utebli. Känner min nästan bättre än vanligt innan BIM. Ont i brösten men inte så ont som jag brukar ha.


    Grattis! :)
  • Eclipse

    Grattis till er som plussat! :D

    Jag hakar nog på er andra in i apriltråden även om jag tror vi kommer ligga lite lågt denna månad och sikta in oss på ett bättre försök i maj igen.

    Den här cykeln har inte alls varit vad jag är van vad gäller min kropp så den ?spökar? nog fortfarande en hel del efter pillerstopp så ska ge den en månad med lite extra träning, vitaminboost, lite mer av nyttig mat och ja en allmän vårsolsboost kan man ju hoppas på att vädret kan leverera :) kiropraktorbesök ska det också bli.

  • Eclipse

    Jag har plussat! På den BIM jag hade här i mars men fått reda på det nu och hade ju hoppat över till apriltråden. Håller mig väldigt neutral till det dock då jag har blödningar.

    Alltså jag hade BIM 28/3. Jag testade negativt den 26/3 med clear blue digital, hade lite blodiga flytningar då, ?mensen? kom som tänkt den 28/3. Jag var väldigt ?påverkad? från trolig ägglossning kring 14/3 och framåt och min vilopuls har legat stadigt högre sedan dess. Men neg test och mens så räknade jag ju med ny BIM nu i slutet på april, inget konstigt i det. Är ju inte superlängesen (slutet på november) som jag slutade med minipiller så kroppen har ju varit i färd med att rätta in sig så blev mest irriterad över att den fortfarande inte var i fas när jag fick blodiga flytningar 10/4 och ny ?mens? fyra dagar senare.. Men något sa mig igår när jag fortfarande blödde att använda den clear blue digital jag hade kvar, intuitionen var rätt och jag plussade! Vi har pga jobb och en mindre hjärnskakning inte haft sex efter 21/3 så att det är på förra BIM plusset kommer ifrån vet jag. Blödningarna dock säger mig missfall? Fast under förra vad jag trodde var riktigt mens blödde jag som normalt/lite mindre, blödningarna nu är ärligt sparsamma och bara rent vätska inga klumpar eller så... ingen värk mer än lite snarare spänningar/träningsvärk. Har varit väldigt trött i det senaste, bröstvårtorna är känslig och ja gravsymptom finns när jag vet att de finns där och var väldigt rikliga i början vad jag då trodde var pms/mens. Även om jag var rätt säker att jag var gravid men test och ?mens? motbevisade!

    Jag har inte sagt något till sambon ännu för jag vet ärligt inte hur jag ska säga det till honom? Utan blödningarna hade jag sagt det direkt med glädje! Vet inte riktigt hur gå vidare nu heller -kontakt med vården nu direkt eller bara vänta ut lite till eftersom det ändå förekommer blödningar utan att det betyder nått och mina som sagt är sparsamma?

  • Eclipse
    Sellerin skrev 2021-04-16 17:21:54 följande:

    Oj! Förstår att du är konfunderad! Hur lyckas du hålla dig från att berätta för sambon?! :D hade jag aldrig klarat! Är det mer rosa eller röda flytningar? Väldigt många får ju lite spottings och blödningar under graviditeten. Har du haft ont?

    Jag hade nog ringt sjukvården och frågat dem om råd. Sen vet man ju att man kan få så dumma svar från vissa i sjukvården, och då blir man ju mest bara ledsen för ett man ringde och för hur man blev bemött...

    Hoppas ditt plus ska hålla i sig!! :D


    Ja det är inte riktigt lätt inte säga något men vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det när det liksom är som det är

    Mer röda och/ eller lite bruna. Inte haft ont, men träningsvärk mer, absolut inte som man läser om att det är som kraftig mensvärk ofta vid missfall, det här är en annan känsla och inte smärta.

    Ja och läser man runt på typ 1177 så hamnar man ju typ i att detta inte är något att ringa över. Och ja jag mår ju bra :) överväger att vänta ut det här över helgen, kanske testar med digitalt igen och tar en ny helhetsbild över läget ev kontakt med vården då.
  • Eclipse
    Sellerin skrev 2021-04-16 21:10:33 följande:

    Okej! Håller tummarna!

    Men jag hade berättat för sambon! :)


    Ja han ska få veta så snart som möjligt men jobbar natt så vi träffas knappt på hela helgen och känns som man vill ha tid när man berättar :)
Svar på tråden BIM Mars 2021 - första barnet