Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BIM Mars 2021 - första barnet

    paperlanterns skrev 2021-03-02 13:14:46 följande:

    Mensen här på dag 28 som alltid, får vara glad för att den är punktlig tänker jag varje månad för att försöka tänka positivt.

    Nästa BIM blir 29 mars så jag stannar faktiskt kvar här. Lycka till till er andra!


    Man får hitta det lilla positiva! Lycka till du med! <3 
  • bananmilkshake

    BIM idag, enligt mig, enligt appen för tre dagar sen. Ingen mens, negativt test. Usch vad sur jag blir! Och min sambo for upp som ett argt skott ur sängen imorse och hade väl som vanligt glömt att jag sa kvällen innan att vi kan väl testa imorgon (idag). Jag veeet att han vill det här lika mycket som jag men för fan häng med lite då! Jag är så sur nu så jag hade antagligen inte visat honom om det blev ett plus, haha. 

  • bananmilkshake
    Carina82 skrev 2021-03-03 09:15:20 följande:
    Åh tråkigt att det inte verkar gått vägen den här månaden <3 Känner så igen mig i vad du skriver om din sambo, tycker det känns som ett återkommande tema i den här tråden tyvärr : ( Blir också frustrerad över min sambo, han vill ha barn men blir noll stressad när det inte går vägen. ' går det så går det, stressa inte så mycket ' AAA!! Kan det vara för att killar inte påverkas fysiskt på samma sätt som vi? Jag inbillar mig att det är annorlunda i ett samkönat (kvinnligt) par.
    Tack. <3 Ja jag tror du har rätt! Jag har lyckats hålla mig ganska chill så det är inte så att jag är på honom om det hela tiden heller, snarare han som pratar mer om det. Jag testar inte ens varje månad, och ibland i smyg, men när det väl gäller så gör vi det tillsammans men alltid på mitt initiativ. Han är lite försiktig som person så jag vet inte, han funderar nog mer än jag tror. :p 

    Men ja, som du säger, männen känner ju inte alla konstiga fysiska grejer som händer i kroppen innan mens! Dom tror nog bara man är som vanligt och sen en dag kommer mensen. 
  • bananmilkshake
    Ericky skrev 2021-03-03 10:33:19 följande:

    Här är det BIM om 6 dagar. Jag har haft molvärk sedan lördag som kommer och går vilket är lite tidigare än normalt. Fick en rosa blödning på äl + 6 och gick upp i spinn och ringde gyn för att boka in en ny tid där eftersom jag trodde att mina mellanblödningar var tillbaka igen som jag trodde att jag blivit kvitt förra månaden som var min första utan det på lång tid. Men... mellanblödningarna brukar hålla i sig fram till mensen. Här upphörde den rosa blödningen (som bara syntes när jag torkade mig) efter 1,5 dagar. Sedan har det inte varit något mer. Det här väcker ju ett litet, litet hopp om att det skulle kunnat vara en nidblödning jag fick där på äl+6/7. Tog ett testa tidigt i morse som var helt blankt, men det är egentligen först imorgon testat ska kunna användas, så jag var ju för tidig. 

    Hoppas, hoppas, hoppas att det tagit sig nu på 8e försöket för oss! Har annars tid inbokat på gyn och har krävt att bli ordentligt utredd då jag misstänker att jag har lågt progesteron av flera anledningar. Bland annat mellanblödningarna. 

    Tänker också att jag ska börja tempa kommande månad om jag inte är gravid för att få koll på att ägglossning faktiskt sker och på vilken dag. 

    Hur tänker ni andra med BIM? Jag har ju trott att BIM är lika med dagen för beräknad mens, men det verkar ju vara dagen efter mens som anses vara BIM vad jag förstår?


    Åååh, hoppas! 
    Ang BIM så har jag tänkt som du, och har aldrig läst om nåt annat! 
  • bananmilkshake
    Ericky skrev 2021-03-03 15:36:52 följande:

    Och där fick jag mensblod plötsligt ;( Har haft ont i ländryggen och molvärk och trodde det var positivt, men nu med 6 dagar till mens känns det ju bara som mellanblödningarna är här igen eller att det är ett supertidigt missfall. För mellanblödningarna har aldrig inneburit mensvärk.

    Hopplöst. 


    Nej vad dumt :( :(
  • bananmilkshake
    Carina82 skrev 2021-03-03 18:07:37 följande:
    Åh usch vad jobbigt! Men jag tänker att det kommer ta bort en hel del osäkerhet, så när ni är klara med undersökningen kommer ni vara ett steg närmare er lilla bebis <3
    Tack för dom fina orden. <3 
  • bananmilkshake
    Emlan93 skrev 2021-03-03 18:09:05 följande:
    Åh <3 kram till dig!
    Tack! Och kram till dig också såklart. <3 Vad skönt att du slutat blöda och ha ont. 
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-03-03 23:46:55 följande:

    Jag blir tvungen att skratta lite för det är samma sak här hemma. Hans engagemang kan ibland gå mig på nerverna även fast att jag vet att han vill det här lika mycket som jag. 

    BIM idag eller imorgon här, ingen mens än men tecken på att den är på väg så väntar den imorgon. Jag tror vi missade äl denna månad (där skyller jag också på hans bristande engagemang) så jag har inte ens letat symtom eller väntat mig annat än mens. Nu är jag bitter och less, men det får man väl ändå va? 


    Haha! :?) Man får försöka ha lite överseende, om det går. Han frågade trots allt sen om jag tagit ett test, och sa att han blivit så stressad över massa jobbmail han fått när han vaknade. Då kände jag mig lite elak. :p

    Nej vad dumt om ni missade! Eftersom min mens kom lite sent så låg vi tydligen varannan dag ända fram till dagen innan äl, snacka om att missa målsnöret.

    Man får vara bitter och less! Ändå kul att prata med dig här igen :)
  • bananmilkshake
    neongirl skrev 2021-03-04 15:17:55 följande:
    Usch då! :( Håller tummarna att det går bra och att det ändå leder till något positivt! <3
    Tack! <3 Ja det kan ju egentligen bara bli bra, antingen hittas nåt som kan behandlas, eller så hittasinget och då får jag vara glad att jag är frisk. :) 
Svar på tråden BIM Mars 2021 - första barnet