• Saora

    BIM mars 2021

    Hej på er,

    Jag har varit med i många tidigare BIMgrupper här nu sedan i höstas och tog lite paus från det nu under denna månad. Men detta var vårt sjunde försök och på något sätt så hade jag ställt in mig på att ta det lite som det kom och hade tankarna på att det skulle bli en 2022-bebis.

    Men idag kom det en plus på stickan på bim-3.

    Varför jag väljer att skriva detta till er alla som fortfarande kämpar är för att jag så gärna vill dela med mig av min erfarenhet av zonterapi som jag kört med i ca 1,5 månad nu, 1 behandling/vecka. Det i kombination med homeopatmedel som jag köpte hos zonterapueten, en av de medeln brukar kallas för babyglue ;)

    Jag fick tipset om att besöka denna zonterapeut från en gammal kollega som själv hade fått hjälp att bli gravid efter flera år av försök. Så med detta sagt så vill jag bara ge hopp och tips om att prova detta om någon känner för det. :)

    Stor kram till er alla och lycka till med bebisbakandet :) <3

  • Saora
    Emmalucy skrev 2021-03-19 20:31:24 följande:

    Grattis! Kul att det funkade för dig, själv ska jag börja med akupunktur snart :) får jag fråga vad i helvete är babyglue? hahahah :D det blev inte nån svar på Google fronten!


    Tack :) Vad spännande med akupunktur:) hoppas att det gör susen för dig då <3

    Babyglue är bara vad det brukar kallas då det tydligen är väldigt bra för fertiliteten;) det riktiga namnet är berberis vulgaris D12. Det är ett homeopatmadel och kan köpas hos homeopater och andra som arbetar med naturmedicin. Vet att man kan köpa det själv på nätet med men det är nog bra att kontakta en som är utbildad först skulle jag säga. Det andra medlet heter caulophyllum alfaplex.

    Sambon har fått droppar som heter masumelin. Han har tagit ca 20 droppar i ett glas vatten 2-3 ggr/dag.

    Önskar dig lycka till! <3
Svar på tråden BIM mars 2021