Inlägg från: mape92 |Visa alla inlägg
  • mape92

    Vi som planerar syskon 2022

    Hej alla! Lite hastigt och lustigt så har vi nog (tror jag) bestämt att jag ska sluta med p-piller nu och börja försöka med ett syskon till vår son som föddes mars 2019. Jag har på sista tiden blivit heeelt bebisgalen och läser alla trådar jag kan. Men samtidigt så är jag så sjukt rädd för hur det ska bli med två barn, får vi plats i huset? Vad kommer sonen tycka om ett syskon? Hur kommer jag må? Men mestadels längtar jag efter att bli gravid :) Vet inte när jag kommer ha BIM eller ägglossning då jag precis slutat ta mina piller. 

  • mape92
    Gasellen87 skrev 2021-04-12 10:58:26 följande:
    Välkommen! Och va spännande att påbörja resan mot syskon. Jag gick i samma tankar men allt gick bra. Jag mådde väldigt dåligt de första månaderna men de gick bra ändå. Och kan säga att syskon den finaste gåvan jag givit mina barn, den glädjen de har av varandra är så fin. Visst blir de bråk osv men de goda överväger. Hur bor ni idag?

    Hoppas din äl kommer igång direkt och att din cykel blir som ?vanligt? snabbt.
    Vi bor i hus idag men bara två sovrum på entreplan och ett rum i källaren. Men tänker att barnen får dela rum sen. Vi vill gärna ha barnen på samma plan som oss.

    Med sonen fick jag en "riktig" mens efter piller stoppet innan jag blev gravid. Så hoppas att det går lika fort för kroppen igen nu :) 
  • mape92
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-04-12 12:30:38 följande:
    Hej! Vad kul, välkommen!

    Vem blir inte bebisgalen, är ju svårt att låta bli. Jag läser också i forum och trådar överallt. Helt besatt haha.
    haha blir inte bättre av att tre kompisar fick barn i jan/feb och sen en annan kompis berättade nyligen att de väntar nr 2. Fick precis pillermensen och enligt ptracker appen ska jag ha BIM 10/5, dagen efter min födelsedag så vore kul att få positivt då :) 
  • mape92

    2/4 EmmalinneaS - 29 år (första försöket) ett barn

    PLUSSAT - Bf 10/12-2021

    16/4 Utepålandet - 36 år (fjärde försöket, 1 mf) tre barn

    18/4 anonym(försöktillsyskon) - 30 år (tredje försöket) ett barn

    19/4 muffins88 - 32 år (andra försöket) ett barn

    22/4 Sopkvasten -33 år (andra försöket, 1 mf) två barn

    28/4 LinaJ87 - 34 år (första riktiga försöket) ett barn

    2/5 88a - 32 år (andra försöket) ett barn

    2/5 lottizm - 36 år (första försöket) två barn

    9/5 Hoppas2022 - 37 år (andra försöket) tre barn

    10/5 mape92- 28 år (första försöket) ett barn

    13/5 Magdalena88- 32 år (andra försöket efter mf) två barn

    15/5 ugglans - 23 år (första försöket) ett barn

    18/5 Gasellen87 - 33 år ( första försöket) tre barn

  • mape92
    muffins88 skrev 2021-04-12 22:06:45 följande:
    Helt ot men då fyller vi år på samma dag! :D

    Här går det långsamt i väntan på BIM. Vill ju testa så snabbt det bara går. Vi har varit oerhört produktiva denna cykel så vi håller tummarna som bara den! Och väntar..och väntar...
    haha va kul! Hoppas vi får plus på vår födelsedag. Tänkte beställa hem lite mer tester så att jag kan testa på min födelsedag även fast jag inte tror att vi kommer att hinna tills dess :P
  • mape92

    Enligt min app så ska jag ha ägglossning idag. Känner inget alls men ska försöka få till det ikväll så får vi se vad det blir av det. Känner inte alls min kropp och dens signaler så har ingen aning om kroppen kommit igång efter p-pillerstoppet. 

  • mape92

    Nu börjar manin igen. Men måste fråga alla. Hur är ni i magen? Jag har säkert gått på toa för att bajsa fem gånger idag. Är hård i magen och har liksom svårt att tömma mig. Sen känner jag mig lite yrslig och varm. Men det kan lika gärna vara fake då jag läst om gravsymtom. Jag brukar inte fundera så mycket på hur min kropp känns vanligtvis så vet inte om jag alltid brukar bli så innan mens. Man blir helt koko i väntan på BIM. 

  • mape92
    Lotgardet skrev 2021-05-04 08:27:23 följande:
    Hoppar in här.

    Har samma med magen, men jag är ?bara? på ÄL+3, 1/5(osäker på om det är ÄL+3, appen visar det men kan vara så att det faktiskt är ÄL+5 om man går efter sekret) men det var varit såhär sen i söndags.

    Kan inte minnas att jag haft det såhär i tidigare cykler.

    Man kan ju bli dålig i magen under mens pga utsöndring av protstagladin för att livmodern ska dra ihop sig, men det får ju även tarmarna att dra ihop sig då tyvärr.

    Vet inte vad det kan va för betydelse innan mens dock!
    Haha jag hade molvärk hela kvällen igår och var mycket trött. Är idag på BIM -6 har tänkt att vänta tills på lördag morgon med att testa. Har endast ett testa tidigt test. Men är lite sugen på att testa ändå med ett vanligt test imorgon haha. Är så nyfiken på om jag kan njuta av ett glas vin på min födelsedag. Eller få en fin present. Skäms
  • mape92
    Lotgardet skrev 2021-05-04 10:45:22 följande:
    Jag har galet mycket molvärk även idag, aldrig haft molvärk såhär länge efter ägglossning innan.

    Minns inte attest var såhär med förra barnet
    Jag minns inte heller hur det var förra gången. Men har haft lite ont i ena ljumsken idag och även haft molvärk. Magen är fortfarande kaos, ömsom hård och sen helt plötsligt lös. Jaja men börjar bli lite sugen på att testa mig imorgon eller på torsdag med ett vanligt rfsu sticka. Eller är det lönlöst? BIM är den 10/5. 
  • mape92

    Tog ett rfsu testa tidigt imorgon BIM-4 och det visade negativt. Men än är inte hoppet ute :P Ska köpa fler tidiga tester tänkte jag och testa igen på lördag då jag vill veta om det är okej att dricka ett glas vin Skäms

Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022