Inlägg från: mape92 |Visa alla inlägg
  • mape92

    Vi som planerar syskon 2022

    Hoppas2022 skrev 2021-06-07 08:44:55 följande:
    Såå tråkigt :( men kan du haft äl senare? Tipsar annars om att ta äl test så att du hittar din äl i cykeln.
    Ja jag funderar på att köra en till cykel med att bara ligga utav helvete, typ börja 5 dagar efter mens och sen köra varje dag fram tills eventuell mens kommer :P 

    Funkar inte det så kommer jag nog testa ägglossningstest. 
  • mape92
    Emmissss skrev 2021-06-07 09:09:58 följande:
    När vi tillslut plussade med vår dotter låg vi 2 gånger om dagen, tror jag har senare ÄL för jag fick aldrig något utslag. Har du blivit gravid fort tidigare? Många här inne verkar bli det. Så var inte vårt fall. Nu har jag slutat med ppiller innan så får se om denna gång går snabbare. Hoppas du snart får ett tecken från kroppen!!
    Ja jag hann få en riktig mens efter pillerstopp tills jag var gravid. Och då låg vi bara en gång. Var sommaren 2018 när det var så himla varmt :P Men nu stressar jag lite mer plus att jag håller på att gå ner i vikt. Så man vet liksom inte. Kanske att jag blir gravid på semestern denna gång igen :) 

    Har en kompis som försökte i tre år innan de blev gravida med hjälp av IVF. Efter det blev hon spontant gravid igen och hennes barn blev ett år precis. 
  • mape92
    Emmissss skrev 2021-06-07 16:02:34 följande:
    Wow! Vad det kan skilja haha! Men så spännande!!! Ja sommaren är ju för mysig. Denna gång har jag slutat med p-piller lite innan. Men vet fortfarande inte om jag är redo för en till, tycker liksom det kan vara kämpigt med en ????
    Jag tror inte att jag är en sån person som nånsin kan bli redo, utan bara behöver kasta mig ut och tänka att det löser sig. Jag är en bekväm person som gillar kontroll. Vår son är ett impulsbeslut :P Men det blev ju bra ändå. 

    Men visst!? Man är ju helt slut, men man fixar ju det ändå på nått vis. Men stor eloge till alla som är ensamstående, tänk att behöva ta allt ansvar och alla beslut hela tiden. 
  • mape92

    Uppdatering från mig. BIM+ 4 men ingen mens... Kan den inte bara komma snart så jag kan få börja om

  • mape92
    Emmissss skrev 2021-06-08 08:43:04 följande:
    Exakt så! Det tog nästan 2 cyklar för mig innan regelbunden mens så hoppas den kommer snart eller att du får ett plus på stickan! :) <3
    Blir bara så frustrerad över att inte veta när den behagar dyka upp, Gillar inte att bli överraskad av dem :P 
  • mape92
    Hadt skrev 2021-06-08 09:15:28 följande:
    Håller tummarna att ägget fäste senare så det tar lite tid innan det visar sig på test <3

    Men förstår att man bara vill veta, liksom antingen eller istället för att vara i sån limbo!
    Gick in nu och tittade hur min cykel såg ut sist jag slutade med p-piller och då kom mensen på CD 34 vilket betyder att om det är likadant nu så borde mensen komma på fredag. Känns faktiskt lite skönt. Och kommer mensen på fredag så borde ÄL varit 14 dagar innan vilket betyder isåfall att vi missade den. Men skönt isåfall att kunna få lite klarhet i vad som händer. Om det nu är så :P
  • mape92

    Uppdatering från mig. BIM +6 idag och ingen mens än. Blev impulsiv och klickade hem ägglossningstest. Så behöver tips på hur jag ska använda dem. Jag har noll koll. När ska jag kissa och när efter mensen ska man börja testa? om stickorna i paketet tar slut, måste man köpa ett helt nytt paket då? Köpte Clearblue advance, känns som att det är tydligast för mig som är helt ny på det här :P Help a girl out :) 

  • mape92
    Lucifer91 skrev 2021-06-10 14:27:23 följande:
    Hmm förstår inte riktig.. ?BIM +6 & ingen mens? då bör du ju köpa graviditetstest..

    Men på ägglossningstest ska du ta de mellan Kl 10-20..

    Men när de närmar sig ägglossning kan man behöva testa flera gånger då de är lätt att missa ett positivt test.

    Jag började testa igår kl 12. Då va de svagt. Kl 15 igår va de något starkare. Idag klockan 12 va de nästan positivt så tänker att jag ska kolla vid 15-16 idag igen...

    Från positivt test tar de mellan 24-36 timmar tror jag de är innan ägget släpper :) o sen är de fruktbart i endast 1 dygn.
    Jag har tagit flera test både på BIM och ca 3 dagar efter men det är heeeelt blankt. Ska ta ett nytt test på lördag om inte mensen kommer imorgon. Ger den en dag till haha :P 
  • mape92
    Emmissss skrev 2021-06-12 07:00:56 följande:

    Gud vad jobbigt, hur långa cyklar brukar du ha? Vilken dag är du på nu? :(


    Är på dag 35 nu. Vet ju att vissa brukar ha längre har ju nästan alltid ätit p-piller så den har ju varit regelbunden. Min förra cykel utan pillee var på 27 dagar.
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022