Inlägg från: ugglans |Visa alla inlägg
  • ugglans

    Vi som planerar syskon 2022

    Haft stickande känsla i vänstra äggstocken i ett par dagar nu... äl+6 idag. Tror det är för tidigt att känna något, men hoppet är det sista som överger en ;)

  • ugglans
    Hadt skrev 2021-05-31 07:03:46 följande:

    Åh hoppas hoppas!! När ska du börja testa? :)


    Ska försöka hålla mig till lördag/söndag. 11-12 dpo. :) Om man är gravid borde det visa utslag då väl?
  • ugglans
    Hadt skrev 2021-05-31 07:38:11 följande:

    Ja det är mycket möjligt att det visar då :) Dock är det ju lite beroende på när ägget släppte och när det fäste men jag själv hade absolut testat med ett testa tidigt då :)


    Får se om jag har fler testa tidigt hemma. Annars får jag hålla mig till bim :) Kom på att jag före preventivmedel hade en lutealfas på 10-12 dagar..
  • ugglans
    mape92 skrev 2021-05-31 07:47:36 följande:

    BIM på fredag... igår hade jag lite ömma bröst/stickningar i brösten på fm och på kvällen. Det känns hoppfullt, Jag har också fått lite mjölkiga flytningar men vet inte om jag brukar ha det innan mens eller inte. Jag blir ju tokig på att graviditet och PMS har samma symtom. Ska iaf vänta tills på fredag eller lördag med att testa, om jag kan :P 


    Spännande :)

    Ömmar hela brösten eller endast vårtorna? Just nu är mina vårtor otroligt ömma! Har också mjölkiga flytningar, men om det är något jag skulle ha vanligtvis också vet jag inte. Återstår att se!
  • ugglans
    mape92 skrev 2021-05-31 11:29:29 följande:

    Det är hela brösten, det liksom ömmar och sticker i dem. idag har jag inte känt nånting. Det är så sjukt att man nu är så himla uppmärksam på sin kropp men annars när man inte försöker bli gravid så lägger man märke till allt. 

    Ska bli spännande att testa till helgen. När tänker du testa? :)


    Förstår den ömmande känslan! Precis som när man börjar amma - aj, aj, aj! Testar nog på söndag om jag kan hålla mig. Har inga testa tidigt hemma så hoppas söndag (äl+12) räcker med vanliga test :)
  • ugglans
    Hoppas2022 skrev 2021-05-31 13:23:46 följande:

    Tog ett RFSU test för en stund sen och fick en svaaag knapp synbar skugga inom testtiden men den försvann efter testtiden. Nu är man så otroligt förhoppningsfull :D hoppas verkligen att det betyder att det är något så att det inte bara är just en skugga. Har fått totalt blanka test tidigare med RFSUs. Jag tog bild på testet nu när det är blankt och har mixat med bilden för att se om skuggan gick att se med någon upplösning och det är utan tvekan en skugga där. Hoppas innerligt nu att det betyder något och att jag får ett tydligare test imorgon med morgonurin.


    Ååh spännbande! Dela gärna med dig av en bild på testet :) Är det ett testa tidigt? Och vilken dag är du på idag?
  • ugglans
    Hadt skrev 2021-05-31 16:30:24 följande:

    Nu tror jag att jag lärt mig något nytt haha!

    Fick en stor slemklump i trosan (ursäkta informationen haha) och efter en del googlande så verkar det finnas en slempropp även som icke gravid? Är detta vanlig information som alla visste om utom jag haha?

    Visste man hade en som gravid!

    Men men, den lossnar tydligen innan ÄL så spermierna kan komma in, så nu hoppas jag att det var en sådan som kom ut och att ägglossning kommer någon gång under de kommande dagarna, vi får väl se, intressant!


    Hoppas ägglossningen kommer snart :) Kanske lägligt till helgen?
  • ugglans
    Hadt skrev 2021-06-01 07:59:15 följande:

    Nej har 5kg kvar! Och sen hade jag inte blivit ledsen om jag gick ner lite till haha. Gick upp 31kg som gravid.

    Trodde verkligen på fast men den blinkar! Gud vad den retar mig nu haha. Tänker prova på eftermiddagen också hädanefter nu! Både för förra gången fick jag utslag på eftermiddagen och igår eftermiddagen var teststrecket starkare. Men är 8e dagen idag med blinkande, vet det står att blinkar den 9 dagar så kan man sluta men det är ju baserat på att man börjar testa när man ska i sin cykel, jag började ju alldeles för tidigt för att jag inte har koll så fortsätter :)


    Nu har jag noll koll på digitala men läst lite om andra som använt. Förstår jag rätt finns det två varianter - en som ger rund ring, blinkande eller fast gubbe. Och en som endast ger rund ring eller fast gubbe? Tydligen funkar inte den som blinkar för alla. Så om du inte får utslag, testa med de som endast har två alternativ.

    Hoppas på ägglossning snart för din del :)
  • ugglans
    Hadt skrev 2021-06-01 20:41:47 följande:

    Sorry för spam men väntade mig inte alls detta! Titta skillnaden så snabbt det kan gå!

    07:17 imorse

    20:32 ikväll


    Yey! Grattis till detta! Då vet vi vad du kommer ha för dig de kommande dagarna ;)
  • ugglans
    Skuggviol skrev 2021-06-02 20:17:38 följande:

    BIM imorgon, är så nervös! Känner nästan att jag inte vågar testa, lever hellre i att jag kanske är gravid än att se ett minus... Inga menskänningar än iallafall, så kanske kanske att det tagit sig. 

    Hur går det för er andra? Visst var vi ett helt gäng med BIM nu i dagarna? (hittar inte listan )


    Så spännande! Ser framemot morgondagens uppdatering :) Har eventuellt bim i helgen. Har inte riktigt koll på hur lång min lutealfas är. Ca 12 tror jag, och då blir min bim på söndag.
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022