Inlägg från: Anonym (Kanske) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kanske)

    Varför gör ni inte slut?

    Nu kan jag bara utgå ifrån mig själv, men när min sexlust försvunnit är det för att de romantiska känslorna för min partner dött. Så är det kanske inte för alla. Men då har han i mitt fall blivit mer en vän.

    En del kan säkert leva kvar såhär resten av livet, nöja sig med det. Men jag tror det är viktigt att förstå att det är fullt naturligt med par som har ett fungerande sexliv långt upp i åldern. Man behöver inte nöja sig med ett sexlöst liv.

    Sen tycker jag också att om den ena aldrig vill ligga är det själviskt att kräva den andra inte få ligga med någon annan. Det handlar om närhet, bekräftelse och en drift som är väldigt stark. Det känns mest som det handlar om kränkta ego i dessa fall där den ena vägrar sex men också förväntar sig partnern inte ligger med någon annan.

  • Anonym (Kanske)

    Och ps, läser man här på familjeliv verket skrämmande många stanna pga barn, ekonomi, bekvämlighet osv.

    Jag tänker...ja, sen dyker det kanske upp någon om 5 år som hon faller för och lämnar den gamla för. Någon hon känner för och vill ha sex med, och under tiden har den gamla partnern nöjt sig med ett icke existerande sexliv.

    Vill också poängtera att mycket kan vara omedvetet. Människan är bra på att förtränga jobbiga känslor. När jag själv inte längre ville kyssa min man tänkte jag ?fan, såhär kändes det med mitt ex när känslorna började dö? och övergick snabbt som fasen till tanken att det skulle ju aldrig hända oss, vi var ju så förälskade i så många år och i princip menade för varandra. Notera var...det var början på slutet. Men alla är ju inte likadana men för mig är passion, sex och kärlek viktigt. Därför kunde jag inte bli kvar, och min språngbräda blev tyvärr en annan man, vilket jag aldrig själv hade trott jag skulle vara kapabel till.

  • Anonym (Kanske)
    Anonym (Sexdocka) skrev 2021-02-19 22:13:55 följande:
    Ja hon kräver att jag inte ska ha sex med någon annan. Så jag tycker hon är självisk. Hon kan inte gå med på att kompromissa så att vi ligger och kramas istället. Inga kompromisser ingen förhanling.

    Ja vi är som kompromisser men hon hoppas på att min sexlust ska försvinna också.

    Ja jag funderar på att göra slut och jag har berättat för henne att det inte är säkert att vi är ihop så mycket längre till.
    Det låter ohållbart. Det finns ju de som öppnar upp för att ha sex med andra. Varför inte i ert fall om det sköts snyggt? 
  • Anonym (Kanske)
    UllaKestin skrev 2021-02-24 15:19:17 följande:

    Tycker att många har fel här. " Hitta nån med mer sexlust"? Visst kan man det, allt är så bra i början. Men sen då? Blir ofta samma sak, när vardagen och slentrianen infinner sig. Kämpa istället, prata, framför allt prata med varandra. Ha en tid av bara kel och hångel, där själva sexet är förbjudet. Hitta på lite nytt och spännande, finns massor av tips. Ge inte upp!


    Beror väl på hur långt det gått. Jag skulle aldrig vilja kela med min ex-man där på slutet. Ville inte bli rörd av honom alls. Är attraktionen borta tror jag det är mycket svårt att få tillbaka den.
  • Anonym (Kanske)
    Tecum skrev 2021-02-24 17:34:11 följande:
    Ja det är klart att man ska göra så. Men fundera på varför TS öht skriver här och ber om råd? Det är ju helt meningslöst om han inte redan provat allt du skriver ovan! Men som jag tolkar det har han gång på gång försökt prata med sambon, beskrivit hur han känner och att hennes passivitet riskerar relationen. Men hon värjer sig, förtränger det han säger, vill inte höra talas om terapi, skäller och blir sur så fort han tar upp saken.

    Det är min tolkning och när man nått vägs ände med samtal är det dags för handling. Jag har inte påstått att han ska vara otrogen eller smyga med andra kvinnor, bara visa på hur det går om paret själva inte kommer på en lösning. Hon verkar ta honom för given, inte minst då hon inte gör sin del av hemarbetet.

    Nu verkar TS ha tröttnat på tråden så vi vet inte om din eller min tolkning är rätt. Men jag fattar inte varför man gör sig besvär med att skriva här om man inte redan provat de givna lösningarna, alltså samtal.
    Nicket Sexdocka tolkar jag som att det finns ett underförstått frågetecken efter, alltså att han blir tvungen att skaffa sig en docka om han ska ha sex.
    Vill hon inte ligga med honom nu lär hon inte vilja det för någon annan vill det heller. Möjligtvis endast tillfälligt. 
Svar på tråden Varför gör ni inte slut?