Inlägg från: Anonym (Sexdocka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sexdocka)

    Varför gör ni inte slut?

    Jag och Sambon har väldigt olika sexlust. Hon vill inte att vi ska göra slut men inte heller vara med och lösa problemet.

    Men varför vara ihop om inte lust till närheten finns. Vi bråkar ibland men inte hela tiden.

    Jag tänker att det måste bara jobbigt att bara vara ihop om man är den som inte vill. Min sexlust kommer inte försvinna.

    Vi har barn och äger halva huset var. Kan det vara så att Hon tycker det är bekvämt att bo kvar bara?

  • Svar på tråden Varför gör ni inte slut?
  • Anonym (Sexdocka)
    Anonym (Kanske) skrev 2021-02-19 21:06:19 följande:

    Sen tycker jag också att om den ena aldrig vill ligga är det själviskt att kräva den andra inte få ligga med någon annan. Det handlar om närhet, bekräftelse och en drift som är väldigt stark. Det känns mest som det handlar om kränkta ego i dessa fall där den ena vägrar sex men också förväntar sig partnern inte ligger med någon annan.


    Ja hon kräver att jag inte ska ha sex med någon annan. Så jag tycker hon är självisk. Hon kan inte gå med på att kompromissa så att vi ligger och kramas istället. Inga kompromisser ingen förhanling.

    Ja vi är som kompromisser men hon hoppas på att min sexlust ska försvinna också.

    Ja jag funderar på att göra slut och jag har berättat för henne att det inte är säkert att vi är ihop så mycket längre till.
  • Anonym (Sexdocka)
    Drottningen1970 skrev 2021-02-20 09:49:08 följande:

    Du kan ju lika gärna vara den som gör slut, varför lägga det på henne? Det är ju du som tycker att du inte får det du behöver i relationen...

    Har du nåt förslag på hur problemet med et olika sexlust skulle kunna lösas?


    Jag har förslag på hur problemet skulle kunna lösas ja. Jag kommer ge henne en sista chans och säga att vi har påsklovet på oss att se till att det blir bättre. Då måste hon göra ett ärligt försök.

    Det som går att göra för att öka sexlust är att börja försiktigt med att pussar och smek och sen bygga vidar på det. Det fungerar ibland.

    Varför kan inte någon av oss bo kvar. Vi äger halva huset var och jag har svårt att tro att hon vill ge mig sin halva. Det är endå ett halvt hus vi pratar om så någon av oss ska ge den andra 2 miljoner.
  • Anonym (Sexdocka)
    Anonym (håller med) skrev 2021-02-21 09:20:27 följande:

    Ingen har sagt att man ska ha sex mot sin vilja. Däremot kan man försöka få tillbaka sexlusten genom att ta reda på vad avsaknaden av lust beror på och vad man skulle kunna göra åt det. Det handlar om att anstränga sig för förhållandet och kan man inte det håller jag med om att det är bättre att gå skilda vägar.


    Det jag vill är att hon arbetar med sin sexlust och gör något. Det räcker inte med att bara bli arg när jag tar upp problemet. Ofta kommer den tillbaka om man börjar försiktig med att kramas lite mer och bygga därifrån.

    Hon tycker det är avtändande att behöva göra sin del av hushållet och hämta och lämna på dagis när jag inte kan. Det är typ den anledningen hon ger.
  • Anonym (Sexdocka)

    [quote=80967131][quote-nick]Anonym (Annika) skrev 2021-02-21 14:37:12 följande:[/quote-nick]Är det ofta som du "inte kan"? Vad är anledningen till det? Det är lite oklart vem som gör mest hemma hos er och varför. [/quote

    Jag gör det mesta när jag är hemma. Åker jag iväg på jobb så är det fysiskt omöjligt att göra något medans jag är iväg. Jag gör mest hemma av oss när det gäller hushållet. Vi har olika uppgifter. Sen så kan jag inte lämna på dagis kl 7 om tåget går kl 06.50 och så vidare.

    Hon tycker inte om att göra hushållssysslor. Hon vill hellre hänga på lekplatsen och prata med andra mammor eller åka pulka.

  • Anonym (Sexdocka)

    tt bekvämt sätt att slippa en massa ansvar för hushåll och hem. Hon kan nog tänka sig att han sköter sina behov diskret vid sidan om. Frågan är om TS vill det...

    Svaret är nej. Hon förväntar sig 100% trohet, jag har frågat.

    Frågan var om hon tror att gnistan kommer tillbaka. Jag har varit kvar för att jag sett det som en tillfällig motgång och att det sen ska åter med sex och gos.

    Men jag har tröttnat så jag har börjat boka in några dejter.

  • Anonym (Sexdocka)

    Många undrar om jag har försökt med en lugn och sansad diskussion. Ja jag har frågat vad hon vill och vad hon känner.

    Jag får inget vettigt svar. Hon säger mest att hon tycker att hon får göra för mycket fast jag gör mest hemma. Sen är resten rena lögner som är lätta att kolla upp.

    Jag har stannat kvar för att jag har tänkt att det är en övergår motgång.

    Jag har inte varit inne på ett tag så därför sent svar.

Svar på tråden Varför gör ni inte slut?