Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Folk som äter och tuggar under digitala möten

    Ehhh, Varför tar du inte upp det med dina kollegor?- varför pratar om man om saker och ting bakom ryggen på folk som inte har en aning om vad dem gör för fel?

    Själv skulle jag aldrig äta eller göra ngt som är störande när man har möte under arbetstid. När man har digitalt möte som man har jag sitter i min pyjamas, ser vårdad ut. 

    Gör det snyggt bara. 

  • Gameofthrones

    haha,(skrattar glatt)

    det är ett allmänt hyfs som folk ska veta, men folk är inte medvetna nog vd dem gör känner sig bekväma. Säg till dem.

  • Gameofthrones
    Jonnynilsson skrev 2021-02-23 10:46:00 följande:

    Påminner om när jag jobbade i ett multinationellt företag med tre korvar i sin logo.

    När vi hade morgonmöten kl 9 hämtade de flesta en kopp kaffe. Men det var alltid ett par medarbetare som kom direkt in i mötet utifrån med en macka eller något annat man köpt med sig på väg till jobbet. Dessa personer satt yrvakna och käkade och prasslade med pappret som maten var inslagen i och hängde inte med i mötet det minsta.

    Jag tyckte att det var respektlöst men kunde inte göra något åt det då.

    Idag skulle jag inte acceptera ett sådant uppförande varken på plats eller distans. Frukost får man äta på sin fritid. På arbetet förutsätter jag medarbetenas fulla uppmärksamhet.


    Japp, håller med - ät på fritiden.

    Själv när man sitter på möten så tycker jag att kaffekopp är ok. Men äta och sådant tycker jag inte om. All dessa prassel, smackljuden.

    Däremot så bjöd chefen just på morgonkaffe / te. Så för mig är det naturligt att ta en kopp kaffe. Utan att slörpa, drälla, (skratt)
Svar på tråden Folk som äter och tuggar under digitala möten