• 222mis­sii
    Tue 23 Feb 2021 13:47
    514 visningar
    7 svar
    7
    514

    Fertila äl & graviditetstest

    Hejsan,, någon som kan svara på dehär då ja inte är så kunnig. Jag tog testlagrets gravtest igår som visade att ja va gravid. Ganska svagt streck men synligt. Imorse tog jag ett clearblue digital, vad jag förstår så ska dom inte vara så känsliga. På skärmen visades Gravid 2-3 . Nu till min fråga, När kan ja blivit gravid ? Jag som inte har så koll på min ägglossning,, däremot fick jag väldigt äggvita-liknande Vattniga/tjocka/elastiska flytningar den 6e feb.. är de då jag hade ägglossning ? Eller hur många dagar senare kommer ägglossningen när man upptäcker fertilt sekret ? Är de lixom Max 3 dar eller upp till 7-8 ?

    & ja jag vet att jag är gravid men de är inte de som är min fråga me inlägget utan hur man ska räkna vilka dagar jag kan ha blivit gravid då de e ganska viktigt för mig att veta.

  • Svar på tråden Fertila äl & graviditetstest
  • 222mis­sii
    Tue 23 Feb 2021 14:12
    #2

    Ok tack! Men hcg börjar väl inte produceras förrän dag 7 efter befruktningen? Eller kan de börja producera innan ägget fäst. Isåfall borde jag vara i vecka 4-5 för 200 i hcg har man väl inte i vecka 3+

  • 222mis­sii
    Tue 23 Feb 2021 15:29
    #4

    Du verkar ha bra kunskap om de :) får ja fråga va du menar med att de kan va olika nivåer när hcg börjar stiga, va har du haft för nivåer i vecka 3 eller 4 om ja får fråga? Trodde de alltid började på 5-25 o sen fördubblades var tredje dag. Har kanske helt fel.

    O sker befruktningen samtidigt som äl ? Isåfall, räknas CB?s tester från när äl/sexet varit eller från när ägget fäster ? Om någon vet :)

Svar på tråden Fertila äl & graviditetstest