• Jue
    Tue 23 Feb 2021 16:56
    1075 visningar
    5 svar
    5
    1075

    Rispuffar - vad göra med?

    Jag har rispuffar hemma och undrar vad tusan jag kan göra med dem. Tycker de alltför mjuka för att ha i flingor. Kan man rosta dem eller något så de blir krispiga? Typ som Rice Krispies?

    Andra förslag på vad man kan använda dem till?

  • Svar på tråden Rispuffar - vad göra med?
  • Anonym (Sara)
    Tue 23 Feb 2021 17:04
    #1

    Doppa i smält upphettad choklad. Lägg ut på bakplåtspapper och låt stelna i kylen.

  • Tue 23 Feb 2021 17:49
    #2

    Gör nån powerbar.

  • Anonym (Lisa)
    Tue 23 Feb 2021 18:11
    #3

    Gör rischoklad. Smält choklad, blanda med rispuffarna och forma/skeda ut på bakplåtspapper och ställ in i kylen ett tag.

  • Jue
    Wed 24 Feb 2021 13:29
    #4
    bananmilkshake skrev 2021-02-23 17:49:08 följande:

    Gör nån powerbar.


    Gjort det innan, men tyckte rispuffarna blev för mjuka
  • Tue 2 Mar 2021 06:03
    #5

    Nått som är gott är tunnskivad banan(2-3mm) och mjölk bara.(För vi pratar om Vårgårda ris va?)
    Annars har jag testat sånt ris på mer än ett ställe, och måste tillstå och säga det blir sällan riktigt bra i mitt tycke.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
Svar på tråden Rispuffar - vad göra med?