Inlägg från: Anonym (Fgh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fgh)

    Slicka fitta

    Det ska vara med känsla. Utan fingrar till att börja med och sen gärna några fingrar upp i slidan.

    Inte exponera fittan alltför mycket. Kan kännas lite pinsamt att lägga upp rumpan på en kudde och få benen isärdragna i spagat tex. Usch nej!

  • Anonym (Fgh)
    Tukt skrev 2021-02-24 20:27:36 följande:

    Det finns väl lika många tekniker som det finns fittor att slicka. Bara för att någon gillar det ena, betyder det inte att någon annan gör det med automatik.

    Däremot att vara uppmärksam och inte slicka för sin egna kåthet skull, torde gälla de flesta.


    Jag tänder extra om mannen slickar för sin kåthet. Gillar själv att suga, så vet hur sexigt ser är. Vill gärna att min kille har stånd när han slickar mig
  • Anonym (Fgh)
    Balkongsong89 skrev 2021-02-25 22:10:19 följande:

    Det här är exakt samma grej med killar och sperma btw.

    Om en kille inte gillar att slicka fitta eller ger signaler på att det smakar sådär. Det leder till att ni får minskad lust att bli slickade, skapar osäkerhet i era tankar. "Hur luktar jag idag" , "hade tights på mig förut så det kanske smakar starkt" "Tänk om han blir äcklad.

    Jämför det med någon som älskar att slicka oavsett lukt, oavsett smak. Som inte bryr sig om flytningar, som inte bryr sig om det råkar finnas en enstaka droppe kiss, som tänder på det fullt ut och inte kan få nog.

    Hade du kännt dig mer uppskattad och avslappnad då? Accepterad och sexig?

    Många trådar här handlar om varför vi killar gillar att ni sväljer sperma. Som att det är något konstigt.

    Det tro fan att man hellre vill att ens partner njuter av en snarare än att äcklas. Om hon sväljer så visar hon att hon njuter av hela mig. Gör något som inte alla gör för att visa att det är lugnt, det är bara naturligt, inget som påverkar, kärlek fullt ut.

    Om man avskyr att svälja så tyder det ju på att man äcklar den andre, att man bara ska göra saker där båda njuter. Självklart vill man hellre vara uppskattad än tvärtom.

    Med det sagt så behöver inte varje samlag avslutas med svälj. Man behöver inte få en avsugning 1 gång i veckan heller.

    Men att någon gör något så fint som att bara ge njutning utan att ta t.ex 1 gång i månaden och med passion och kärlek nog att man känner sig uppskattad, sexig och älskad rakt igenom. Det skulle en del säga är viktigt.

    Precis som det är viktigt för många tjejer att känna att killen uppskattar att ge njutning utan att få tillbaka och utan att bidra till osäkerhet.


    Vilket bra o informativt inlägg!

    Jag svalde sperman med min första kärlek. Det är som du skriver, det känns rätt naturligt när man älskar någon. När jag nu datear igen så har jag blivit tveksam till vett o etikett vid sex. Tänkte att svälja sperma nästan är lite förnedrande, kommentarer ekar i huvudet, som ?-hö hö, hon svalde, hö hö.?

    Själv känner jag att när jag har sex så vill jag ge allt, om det ska vara värt nåt. Ge allt som att försöka njuta och uppskatta den andre så mycket jag kan i ord och handling, ge av mig själv utan blygsel. Ja, det känns sexigare att svälja sperman.
Svar på tråden Slicka fitta