Forum Graviditetssymtom - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nidblödning? *TMI* Bild

  Ons 24 feb 11:20 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Ons 24 feb 11:20

  Hej!

  Imorse märkte jag av en lite blödning, första gången såg det väldigt ljusrosa ut. Har infogat en bild på ett resultat vid ett senare toa besök. Jag hade ÄL 13 februari. Jag brukar ha väldigt regelbunden mens och den är väntad att komma 28e februari, har väldigt kort mens 2 dagar ibland 3. Den brukar vara väldigt klar mörk röd. Jag har haft symptom kramper i tjejmagen, svullnad, lätt illamående, huvudvärk väldigt känslig kan börja gråta av ingenting*haha* dessa symptom har jag haft i ca 4dagar.

  Idag är det onsdag den 24e februari.

  Vad tror ni kan det vara en nidblödning/implantationsblödning? ??????

 • Ons 24 feb 11:26 #1 +1

  Ser ut att vara väldigt mycket för att vara en nid men finns ju folk som blöder som en mens :)

 • Ons 24 feb 11:34 #2
  Lilant skrev 2021-02-24 11:26:53 följande:

  Ser ut att vara väldigt mycket för att vara en nid men finns ju folk som blöder som en mens :)


  Ja man får väll se om det minskar i " flödet", för om de minskar kan väll det vara ett tecken på nid? :) Känns tidigt för mig att redan få mens. Om något brukar min mens vara sen inte tidig med flera dagar.

  Kan tillägga att jag 'drog' ut det som är på pappret med fingret eller hur man ska säga så det kändes inte som så mycket :)
 • Anonym (Möjli­gt)
  Visa endast
  Ons 24 feb 13:26 #3

  Äldsta sonen är den enda jag haft nidblödning med. Hade kraftig mensvärk så gick på toa, såg att det kom blod men det var bara den gången och inte mer än en enkrona. Tänkte jahopp då var det väl dags för mens, reagerade dock på att det var lite tidigt. Kom ingenting mer efter de toa besöket o tänkte inget mer på det. Plussade en vecka efter det :) avvakta en vecka så lär du ju märka om det var en nidblödning :)

 • Ons 24 feb 14:53 #4

  Det är för sent för en nidblödning. Embryot fäster 5-7 dagar efter äl och idag är du 11 dagar efter. Gravid kan du ju vara ändå naturligtvis. Det kan vara pga sköra slemhinnor. Eller spottings och mensen kommer sen. Eller mellanblödning. Eller nåt mensliknande vissa gravida får runt när mensen skulle kommit. Du får vänta och se och ev. testa om några dagar.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll