• Erika71

    Problem att hitta flickvän

    Tråkigt att höra, det låter inte som en rolig sits.

    Jag skulle rekommendera dig att engagera dig i t ex Röda korset eller någon annan volontärverksamhet som fortfarande är öppen trots Corona, där blir det en naturlig mötesplats vilket är det mest effektiva sättet att träffa någon. Utöver det är det att fortsätta vara aktiv på nätet med många foton, din längd behöver du inte tänka på eftersom massor av korta tjejer också vill ha korta män.

    Lycka till!

  • Erika71
    Anonym (Pelle) skrev 2021-02-24 17:06:44 följande:
    Det där är inte sant. Korta män är inte eftertraktad nånstans.

    Däremot har korta kvinnor större överseende för en kort man så länge mannen är längre.
    Ta en runda på stan och notera alla korta män som går runt med en kvinna, då kommer du att se att du har fel.

    Att längre män väljs före kortare är ofta sant, på samma sätt som att smala kvinnor kommer före runda men båda blir valda, man kanske bara måste kämpa och leta lite mer.
  • Erika71
    Anonym (haha) skrev 2021-02-24 19:37:05 följande:
    Driver du? Gud vad tråkigt det låter haha. Man lär ju dessutom bara träffa tjejer av viss typ
    Don efter person. TS låter inte som någon som tar plats på krogen eller som hörs mest på festen, i hans fall tror jag att den typen av tjejer passar honom.

    Du kan väl ge TS lite andra tips som du tror kan funka...
  • Erika71
    Anonym (Hur) skrev 2021-02-24 21:20:40 följande:
    Oj ok, väldigt kort alltså, trodde du med kort menade typ 175. 63 kg låter också lite. Jag är 170 och väger väl en 59 kg kanske. Du får det nog svårt på dejtingsajter med den längden. Satsa på att bli rik typ, ha ett hus, snygg bil osv
    Äh, det är inte alls väldigt kort! Som sagt, vi som har levt lite längre känner massor med män som hittat en partner trots att de är korta.

    Om du tänker efter tror jag att du vet att det inte är längden som är ett problem utan ditt självförtroende (helt förståeligt i så fall), börja jobba på det så kommer det andra lösa sig mycket lättare.
  • Erika71
    lejonet87 skrev 2021-02-25 13:26:12 följande:
    Det har jag inget svar på ännu. Funderar på det.
    mari123 skrev 2021-02-25 13:16:22 följande:
    Du känner väl NÅGON kvinna i alla fall? Mamma, syster, moster, arbetskamrat...etc och då kan du fråga henne hur du ska skriva på Tinder och vilken bild du ska välja och VIPS så kanske det blir matchningar!? Nätdejting är ju en toppengrej! När du sitter och deppar där vid datorn så skänk en tanke till hur det var alldeles nyligen för den som var ensam. Man fick masa sig iväg till krogen eller dansbanan och var man riktigt ensam och utan pengar så kanske man kunde ringa "heta linjen" och höra ngn ropa....-"HALLÅ"..."HALLÅ"!
    Det är klart jag har det. Men jag vill inte säga "mamma jag har misslyckats med nätdejting i 10-15 år och jag undrar varför?"

    Nätdejting är en skitgrej som förstör mer än vad det hjälper. Förut gick människor ut och träffade varandra nu handlar allt om EN BILD.

    Jag skulle välja att vara 34 år på 80-talet istället framför idag alla dagar i veckan.
    Det finns väl inget som hindrar dig att göra som på 80-talet (undantaget Corona...)? Var du ute mycket på krogen innan pandemin? Träffade folk, minglade, gick runt på dansställen och bjöd upp?

    Jag tänker tvärt om, det är mycket lättare för introverta att träffa någon idag just pga nätet, man får introducera sig själv i lugn och ro och välja vad man vill få fram om sig själv. Och vad det gäller din mamma har hon nog koll på att du har misslyckats eftersom du uppenbarligen är singel sedan länge, be henne om hjälp!
Svar på tråden Problem att hitta flickvän