Inlägg från: viljaa |Visa alla inlägg
  • viljaa

    BF november 2021

    Hej hej! Jag plussade för en vecka sen men är osäker pp när jag har BF. Kan vara slutet på oktober eller början på november, med dottern gick jag över 8 dagar så förmodligen går jag väl över denna gången med och bebisen anländer lagom till november :) min dotter är 10 månader så detta blir andra barnet. Så häftigt att få gå igenom detta igen!

  • viljaa
    Feb2021 skrev 2021-02-27 10:37:58 följande:

    Är det bara jag som har noll symptom?

    Man kanske ska vara glad över de men kan inte låta bli att fundera..


    Jag har inte heller så mycket, men det är nog lugnt ska du se! :)
  • viljaa
    sallu93 skrev 2021-02-27 18:12:57 följande:

    Åh vad kul att se så många inlägg här.

    Hur mår ni alla? :)


    Jag mår ganska bra! Har inte så mycket symptom. Mår ev lite illa ibland och är trött. Ömma bröstvårtor, men kan bero på att jag ammar fortfarande.
  • viljaa
    Mizzi26 skrev 2021-02-27 21:02:04 följande:

    Någon som är kunnig eller kan lugna mig?

    Jag har sedan jag plussade inte fått starkare sträck. Dom är fortfarande supersvaga och det gör mig sååå rädd. Jag testade med digitalt igår som sa 1-2 veckor. Men alla andra test skymtar man bara ett streck på. Inte ens testa tidigt blir starka. Har fortfarande symtom så känns ju som att hormonerna inte är påväg ner ( kroppsligt ). Är detta normalt? Är det ens möjligt att få 2-3 eller 3+ på ett digitalt då?

    Är i vecka 4+4 idag enligt alla appar & jag tempade också så har haft koll på ägglossning osv.

    Detta har gjort att all glädje är borta, mannen vill pussa o prata om det hela tiden men jag känner bara att (den är ju ändå död...så skitsamma typ). Så tragiskt :,( och så får man inget besök förens 6 april.. nästan så jag vill fejka ont i magen i mars så dom gör ett vul o ser så allt ser bra ut?


    HCG dubblas typ var tredje dag. Så om du inte ser nån skillnad på en dag tycker jag att du ska ha lite is i magen och vänta ett par dagar. Ser är ju faktiskt ca 2 veckor sen befruktning om du är i v.4+4 eftersom man ofta har ÄL runt 2+0. Och det är ju väldigt olika hur tidigt man plussar också så lägg ej för stor vikt vid testen<3

    Om du är superorolig så tycker jag att du ska betala för ett privat ultraljud och inte fejka något. Det ska ex jag göra för är osäker på hur långt gången jag är och vill veta. Tycker inte någon ska slösa vård när det inte finns någon medicinsk anledning till det när det finns så många som har riktiga behov.
  • viljaa
    Mizzi26 skrev 2021-02-27 22:40:58 följande:

    Nej såklart inte, det var mer för att beskriva min frustration :( blir tokig. Vet ju att man inte kan se något på ultraljud såhär tidigt. Så får vänta o hoppas fler symtom dyker upp som kan lugna mig. :) graviditetstesten har sett exakt likadana ut i över en vecka. Dom har till o med blivit ljusare än innan. Det borde dom åtminstone inte bli... tänkte ta ett digitalt i slutet på nästa vecka. Då borde det visa 2-3. Annars kanske jag får ringa och rådfråga en barnmorska o kanske be om ett hcg prov.


    Jaha, missade att du tagit test i över en vecka!! Men då tycker jag att du ska kontakta din bm, det borde ju absolut vara skäl för HCG prov! Men oroa dig inte ändå , lätt att säga men graviditeten är bortom din kontroll, den sköter sig själv <3 håller tummarna på att allt rullar på som det ska!
  • viljaa
    Reysti skrev 2021-02-28 15:44:57 följande:

    Hej! Förstföderska här med BF 4 nov :) Har än så länge rätt milda symptom, mest ömma bröst, trötthet (som visserligen inte behöver bero på graviditet) och uppsvälld mage. Längtar tills graviditeten känns lite mer på riktigt och att få berätta för familj och vänner, just nu känns allt bara som en enda lång väntan...


    Hej hej!! Grattis! Längtar också så mycket efter att få berätta. :)
  • viljaa
    Bacon89 skrev 2021-03-02 18:58:57 följande:

    Alltså denna tröttheten.. mannen är iväg på möte och jag har precis lagt sonen. Vill bara gå och lägga mig själv, haha. Är det ok att lägga sig innan kl 19? Hahaha


    Jag röstar ja !! Idag när dottern tog sin em nap sov jag med henne hahahah
Svar på tråden BF november 2021