Inlägg från: Brahms |Visa alla inlägg
  • Brahms

    BF november 2021

    Jag plussade den 26 och tror mig ha BF den 6 november!! Har fortfarande inte fattat det. Är verkligen superglad men också nervös. Jag har som mensvärk från och till, men den känns lite annorlunda... lite mer ?brännande?. Och så är jag fruktansvärt trött med lite ömma bröst. Känns som att jag verkligen ?känner? att jag är gravid!!

  • Brahms
    Bacon89 skrev 2021-02-28 12:15:51 följande:

    Här är en till! Plussade igår så bf räknas bli 7/11. Jag är superglad, har en son som blir 1 på torsdag och en son som vi förlorade 7 veckor gammal. På grund av det hade vi jättemycket kontroller senast (med sonen på 1) och jag förväntar mig samma igen. Det som är lite extra jobbigt är att med första sonen (ängeln) hade vi bf 7/11 men han kom med akut snitt 18/10 så enda som inte får hända är att denna lill* kommer det datumet


    Grattis till plusset!! Håller tummar och tår att allt går bra för dig och din familj.
  • Brahms
    Nina94 skrev 2021-03-01 15:20:20 följande:

    Kul att läsa allas bakgrund!

    Jag är i v.5 (4+3) och har förmodligen BF i början på november. Plussade för 1,5 vecka sedan och det har varit en ordentlig känslostorm sedan dess!

    Första barnet (oplanerat också) så jag känner mig helt grön och väldigt nervös inför allt som komma skall. Men positivt nervös ändå! Min fina sambo har fortfarande inte kunnat greppa att han ska bli pappa trots flera digitala test (jag känner att jag absolut kan ge honom lite tid att landa i allt!)

    Har ännu inte ringt MVC och bokat tid för inskrivningssamtal, men tänkte göra det i veckan.

    När började/börjar ni inhandla saker?! Vet ju att risken för MF är som störst fram till v.12 så kanske man bör vänta tålmodigt tills efter det, eller hur har ni andra gjort som varit med om detta äventyr tidigare? 


    Jag tror vi börjar så fort vi varit på ultraljud och ser att allt är bra, om man inte ser något alldeles perfekt kanske och inte kan vänta! :) längtar verkligen så mycket.
  • Brahms
    Äit skrev 2021-03-02 13:08:51 följande:

    Och DÄR kom illamåendet! Som en blixt från klar himmel.... hjälp. Och inte lite illamående heller..... Skönt på sitt sätt, det är ju ett tydligt tecken iaf haha. 


    Hur många veckor är du nu? =)
  • Brahms
    Mom2be262 skrev 2021-03-02 21:14:21 följande:

    Jag har också BF i november! Är SÅ glad, sambon också och vill berätta för hela världen men vi kommer vänta! Har en dotter på 3 som är bebistokig så jag tror det här kommer bli bra! Hur mår ni?


    Jag mår till största delen ganska bra! En hel del ?mensvärk? dock och ibland känner jag mig illamående, men går snabbt över. Tog en nap idag typ en timme efter jag gått upp haha. Har dock lite lätt ångest, men hormoner triggar lätt den tyvärr. Än så länge har jag den mycket mindre än jag trott jag ska ha så är väldigt tacksam för det.

    Hur mår alla ni andra? =)
  • Brahms
    Mom2be262 skrev 2021-03-02 22:42:11 följande:
    Okej, jobbigt med "mensvärk". Jag har blivit förskonad från det! (Än så länge)

    Är det ditt 1a barn? Det är mitt 2a :)
    Ja, det är mitt första! Känns verkligen så overkligt. Vet knappt vart jag ska börja! =) 
    Tidigt att börja köpa grejor, men det är ju inte gratis så det krävs en hel del planering.
Svar på tråden BF november 2021