Inlägg från: ellie86 |Visa alla inlägg
  • ellie86

    BF november 2021

    Plussade i morse, med BF 20/11

    Hade ett MA i höstas och det här är andra cykeln sedan dess. Har en son sedan innan född april -19. Hade egentligen inte alls räknat med att det skulle gå, kände noll och hade haft spottings i ett par dagar som aldrig riktigt "satte igång" så jag skulle bara kolla för att.... Positivt test! Fortsatt lite bruna/rosa flytningar men bara nån gång ibland. Är såklart skitnojig och kommer nog att ha svårt att ta mig till detta innan RUL typ :P Sambon vill typ inte alls prata om det eftersom jag "blev så ledsen sist" men det hjälper nog inte att bara hålla tyst och låtsas som att det regnar!

  • ellie86

    Ser att ni är fler som jobbar inom vården! Jag hann få dos 1 av Astras vaccin i förra veckan och har tid för dos 2 i mitten på maj, hur ska man tänka där? Det rekommenderas ju inte för gravida att vaccineras pga för lite tester, samtidigt som gravida nu är en riskgrupp... Ha is i magen och se om rekommendationerna ändras? Har ju redan påbörjat processen med ena dosen liksom så känns ju lite knas... Kan man ändå gå på gravpeng vecka 20-nåt tro?

    Får väl först se så fröet vill stanna kvar där inne, sen kanske det är nåt man får diskutera med läkare. (Hej typiskt mig att gå direkt i planerar-mode hah)

  • ellie86
    Maramba skrev 2021-03-11 19:08:43 följande:

    Nån i tråden som fått 2-3 veckor på cb digital och har koll på hur många dagar efter ÄL ni var då eller vilken vecka? Jag skulle gärna vilja ta ett om några dagar och se ökning från 1-2 till 2-3 men vill inte riskera att ta för tidigt så jag ska börja noja om det fortfarande visar 1-2. Men samtidigt är jag sjukt otålig på att få se så det går åt rätt håll och vill inte vänta onödigt länge, hehe.


    Jag tog på ÄL+12 och fick då 2-3 veckor. Jag har kort lutealfas så detta var BIM+1. Fick samma när jag blev gravid med sonen, såg aldrig 1-2 veckor på de testen trots att jag testade rätt tidigt. Men det är ju ganska olika beroende på när ägget fäste osv
Svar på tråden BF november 2021