Inlägg från: soffe |Visa alla inlägg
  • soffe

    BF november 2021

    Hej,

    Jag joinar tråden. Plussade i förrgår och är i v 3+5! Bf den 19 november, känns overkligt. Vi har ett barn sedan innan, född mars-19. Hur mår ni? Jag är trött som bara den på dagarna och har vaknat 05 inatt och igår natt utan att kunna somna om, hormoner? Samt jättehungrig!

  • soffe
    Nina94 skrev 2021-03-11 15:29:02 följande:

    Grattis!

    Jag (v.6+2) är pigg som en lärka på morgnarna, vaknar av mig själv runt kl. 06 varje morgon men däremot efter middagen vid typ kl.19, då är jag redo att gå och lägga mig och kan knappt hålla ögonen öppna 

    Känner igen hungern du nämner, är helt besatt av gröna äpplen som faktiskt mättar bra som mellanmål. Om det är craving eller ej vet jag inte riktigt hehe.


    Tack! Grattis själv! ???? ja märkligt det där, jag är verkligen ingen morgonmänniska så fattar inget av att vakna så tidigt plötsligt. Jasså spännande med gröna äpplen. Jag känner att jag behöver äta så mycket mer än vanligt!
  • soffe
    soffe skrev 2021-03-11 23:48:43 följande:

    Tack! Grattis själv! ???? ja märkligt det där, jag är verkligen ingen morgonmänniska så fattar inget av att vakna så tidigt plötsligt. Jasså spännande med gröna äpplen. Jag känner att jag behöver äta så mycket mer än vanligt!


    Förresten tips släng på lite jordnötssmör på äpplena om du gillar det så blir du mättare!
  • soffe

    Förresten tips släng på lite jordnötssmör på äpplena om du gillar det så blir du mättare!

  • soffe
    Maramba skrev 2021-03-11 14:57:49 följande:

    Känns som vi ligger ganska lika! :D

    Jag plussade också i förrgår, är i v 3+4 och har bf 20 november. Har ett barn sedan innan som föddes i januari 2019.

    Jag har inte känt så mycket än. En våg av illamående på kvällen igår som släppte efter några minuter, samt mensvärkskänsla i magen på kvällen när jag skulle sova.


    Jasså kul! Nästan samma situation för oss då! Ok! Ja det är lurigt det där, man vill ju inte må dåligt men samtidigt känna symptom...
  • soffe
    ems86 skrev 2021-03-12 08:10:12 följande:

    Hej!

    Jag är en digital-missbrukare... Fick 2-3 på äl+14.


    Haha ja skönt med fler testmissbrukare. Har bara kört på billiga tester än så länge, men blir sugen på köpa digitala nu när ni skriver om det....
  • soffe
    Sariisen skrev 2021-03-12 14:28:16 följande:

    Hej allesamman! Vad har wr ni fått för symtom innan ni plussade och när plussade ni? Efter bim el före bim?

    Jag är sååå svettig och andfådd för minsta lilla jag gör

    Jag skulle ha mens igår men inte kommit än...


    Hej!

    Innan plus;

    Nästan inget, kanske att det högg till ngn gång i äggstockarna, svintrött kvällen innan jag testade och somnade på soffan (brukar inte vara så trött), tempar så hög jämn temperatur

    Efter plus;

    Supertrött dagtid; vaknat 05-06 varje morgon och inte kunnat somna om, brukar vakna 08. , jättehungrig och liiiiiiite lätt illamående när jag inte ätit, svullen i magen, blir lätt andfådd. Plussade på äl+11, BIM-2

    Men är fortfarande väldigt tidigt ( v3+6 )så hoppas på fler symptom snart..
  • soffe
    Sariisen skrev 2021-03-12 14:45:19 följande:

    När plussade du? :)


    På äl 11, i tisdags :)
  • soffe
    ems86 skrev 2021-03-12 16:01:14 följande:

    Haha ja jag tänker att det är okej så länge jag erkänner att jag är en testmissbrukare..

    Jag hade ett mf i början av året och har fått helt dille på att följa de där digitala. Lovat mig själv att sluta när jag fått 3+ (vilket jag fick igår) och undvika stickor. Analyserade styrkan på stickorna in absurdum..


    Haha ja kanske det :)

    Fattar det. Låter bra med att sluta på 3+, tänker samma om jag köper sånna. Lätt att det oroar annars, speciellt om man haft mf, jag har också haft det förut.
  • soffe
    Lillablåvalen skrev 2021-03-12 17:03:50 följande:

    Hej! Vad roligt att det är fler som plussat!

    Jag plussade i tisdags 9/3 (äl+9 bim-6) med Clearblue digital. När det stod ?gravid 1-2 veckor? fick jag en chock, det här var bara vårt andra försök och jag var beredd att det skulle ta mycket längre tid då jag haft spiral i 2 år. Men blev så glatt överraskad! Har två pojkar sen innan på 3 och 4 år. Så det här blir vårt tredje barn om allt går som det ska. Jag är 25 och min man 30.

    Mitt första symptom var att jag började drömma konstigt. Sen lätt molvärk 7 dagar efter äl. Sen efter plusset i tisdags har jag fått mer molvärk, ömma bröst, halsbränna, svullen i magen, supertrött och på bra humör (brukar må piss dagarna innan mens)

    Roligt att följas åt!! Jag har BF den 21 november. Har någon av er ringt BM för inskrivning?


    Kul grattis! Nej inte ringt bm, har du? Tänkte ringa nästa vecka kanske.
Svar på tråden BF november 2021