• Madida

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Så vansinnigt omoget och kränkande. Detta ska du verkligen inte acceptera. Vilken vuxen bjuder ens hem folk på middag och serverar sånt skit på tv'n som efterrätt. Så otroligt barnsligt.


    I'm not bossy. I just have better ideas than you
  • Madida

    Jag känner lite att du har skrivit tillräckligt med sånahär trådar nu. Du vet vad andra tycker. Nu är det upp till dig att ta itu med detta. Lämna eller sätt ner foten.


    I'm not bossy. I just have better ideas than you
  • Madida
    Anonym (ME) skrev 2021-03-01 18:50:47 följande:

    Som många säger - prata med din pojkvän och red ut vem han är. Och var tydlig med att du inte vill vara ihop med personen han blev i helgen. Och är det hans riktiga jag så vet du var du står och behöver göra.

    Kan han umgås med kompisarna utan att bli som dem - så du kan fortsätta umgås med dem? Eller är det ok att han hänger med dem utan dig annars? Mycket beror väl på hur ofta de umgås.


    I'm not bossy. I just have better ideas than you
  • Madida
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-01 19:12:24 följande:

    Otroligt patetiskt att ha ett förhållande med en kvinna och samtidigt sitta och gnälla över hur jobbiga kvinnor är. Vem är idioten i det sammanhanget? Gör slut då om det nu är så jobbigt och sitt inte och gnäll som en liten barnunge.

    Det är upp till dig TS hur mycket du är beredd att kompromissa med din värdighet för att ha en kille. Själv hade jag inte ens blivit ledsen eftersom jag inte bryr mig om personer som jag inte kan respektera.

    Antingen är din pojkvän lika patetisk som sin kompis eller så är han jagsvag och spelar med för att ställa sig in hos kompisen. Inget av det är attraktivt.

    Behöver du ens fundera över det här TS? Världen är full av vuxna män som kan behandla dig respektfullt. Just nu skulle du kunna vara på en trevlig middag och föra ett civiliserat samtal med en riktig man i stället för att bli sårad och förnedrad av två pubertala töntar.


    +1
    I'm not bossy. I just have better ideas than you
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?