Forum Oro för missfall - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Missfall??

  Sön 28 feb 14:44 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Sön 28 feb 14:44

  Har en fråga till er!

  Gjorde graviditetstest för min mens inte kommit. Blev två streck, alltså är jag gravid. Men väldigt svagt streck. Antingen så är det missfall på gång eller så är det väldigt tidigt i graviditeten? Är gravid i vecka 5. Brukar få mycket starkare streck dom andra gångerna jag varit gravid. Har en dotter sen 2 år tillbaka. Vill ge henne ett syskon men har fått 4 missfall. Har väntat 1 år sen senaste gången jag fick missfall med att bli gravid. Så kroppen borde ju återhämtat sig... är såklart överlycklig över att jag är gravid men är så nojig att strecket inte blir starkare. Testade positivt i förrgår och då var de svagt och testade idag med morgonurin, och de va nästan lika svagt. Hade blivit pyttelite starkare bara. Nån här som har erfarenhet kring sånt här? Haft svaga streck i vecka 5-6 men att det ändå gått bra?? Tacksam för alla svar!

 • Sön 28 feb 14:49 #1

  Man kan  inte bedöma en graviditet utifrån hur strecken på testen ser ut. Då måste man ta hcg-prov med jämna mellanrum. Missfall är det inte så länge du inte blöder. MA- ja, det vet du inte än. Det kan ju gå vägen också! DrömmerGladGör VUL v.8 så vet du. 

 • Sön 28 feb 14:55 #2

  Jag tog ett test dock 2 dagar innan mens men mitt streck var jätte jätte svagt. Har inte tagit fler test än det och är fortfarande gravid. V.18 .

  Tror inte det har så stor betydelse.

 • Anonym (.)
  Visa endast
  Sön 28 feb 16:44 #3

  Det spelar egentligen ingen roll vad vi andra säger för alla är olika. Jag har också flera missfall bakom mig och det jag lärt mig är att jämföra med mina egna graviditeter.

  De där testerna hade tyvärr betytt ett missfall troligtvis för mig, MEN som sagt, jämför bara med dina egna.

  Jag hoppas allt går bra.

 • Mån 1 mar 07:24 #4

  Ända gången ett svagt test borde oroa är om det är 7 dagar efter äl man får positiv som är svagt de slutar ofta i missfall, sånna missfall höjer missfallsstatestiken mycket men sanningen är att 90% eller nått sånt aldrig äns visste om att dom va gravida då missfallet ofta sker på mensdagen :) men man kan ju få svaga test där ändå om man haft äl tidigare än man trott

 • Mån 1 mar 07:25 #5

  Sen så säger du 4 missfall, efter 3 missfall så är det ju utredning som gäller :)

 • Mån 1 mar 07:47 #6

  Ser väldigt svagt ut för v.5... Ta ett nytt test om en vecka, då borde det ha ökat om du fortfarande är gravid. Lycka till!

 • Tis 2 mar 08:28 #7

  Hej hur har det gått jag testa digitalt för några dagsresan svara tydligt gravid men när jag testar vanlig sticka är det fortfarande väldigt svagt bör va typ i v 6

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll