Inlägg från: Anonym (Milla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Milla)

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-06 01:15:52 följande:
    Empati betyder inte att man är svag, mesig och tråkig. Det betyder att man har medkänsla och bryr sig om andra.

    En attraktiv man är någon som skriver sådana här inlägg. Någon som tänker själv och har en egen åsikt. Någon som är så trygg i sin manliga identitet att han inte låter sig påverkas av toxisk maskulinitet.
  • Anonym (Milla)
    Anonym (Tyko) skrev 2021-03-06 07:09:46 följande:
    Fast det du säger är ju de där klassiska flosklerna som inte stämmer i praktiken. Och det är just precis därför som mannen som du just beskrev som attraktiv är ofrivillig singel. Tycker det är bra att fler och fler kvinnor blivit öppnare med att de inte vill ha media män men den omvända synen där man snarare går in och tycker synd om singeln och beskriver honom som attraktiv trots att han inte är det lever tyvärr kvar. Lösningen för Mathias är inte att lura sig själv att han är attraktiv utan att jobba hårt för bättre självförtroende och att utforska och våga leva ut alla sina inre egenskaper. Du kanske tycker det är snällt att skriva som du gör. Jag tycker att det är elakt, ommän omedvetet eftersom det inte löser problemet. De män som lever i den illusionen kommer i de allra flesta fall att förbli singlar. De kommer jag aldrig att få en den attraktiva kvinna de hade haft potential att ta få om de arbetat hårt.

    Jag är tillsammans med en man vars främsta egenskap som partner är hans omtänksamhet. En man som är en mes i mångas ögon men som har en mental styrka som gör att han inte tar åt sig. Inlägget jag citerade påminner mig så mycket om min man och om hur jag föll för hans sätt att uttrycka sig. Jag kan hålla med om att TS behöver stärkt självförtroende, men hur ska han uppnå det om inte vi som har med honom att göra berömmer hans starka sidor?
  • Anonym (Milla)
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-06 20:43:25 följande:
    Kvinnor har väl också ett ansvar för att man ska kunna bli ihop med nån o inte bara gå på de snyggaste coolaste killarna.

    Nej, ingen har på sitt ansvar att bli attraherad av dig. Du har all rätt att BE om hjälp och stöd men du har ingen rätt till andra människors kroppar och själar. Vill en kvinna hellre tråna efter coolare killar än att vara tillsammans med dig så är det hennes fulla rätt. Att vara singel är ingen sjukdom som behöver botas.
  • Anonym (Milla)
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-07 11:04:57 följande:
    Också får vi ännu fler trådar om kvinnor som bara träffar skitstövlar...

    Vill du slippa läsa om andras problem så håll dig borta från Familjelivs forum! Och om du ändå läser här så håll i bakhuvudet att det på varje olycklig trådstartare går tusen lyckliga icke-trådstartare. Kvinnor som har schyssta partners och schyssta ex skriver inte om det på nätforum, men vi är många.
  • Anonym (Milla)
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-07 12:07:28 följande:
    Det är dumt att förminska kvinnors utsatthet i relationer. Det är MÅNGA som lider i det tysta, som inte vågar skriva om det och berätta om det. En kanske måste börja med att lära sig att känna igen tecken på en skitstövel och skillnaden på det och en bra och snäll man.

    Jag förminskar inte, men du drar felaktiga slutsatser. De utsatta kvinnorna är alldeles för många, men de är långtifrån en majoritet och de är inte förklaringen till att du är singel. Dessa kvinnor behöver inte dig. Om de ska leva i en relation så ska det vara med någon som respekterar dem på riktigt, inte med någon som säger de "rätta" orden men som egentligen anser att kvinnor finns till för mäns skull.
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?