• nihka

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-05 21:20:36 följande:

    En är trevlig och schysst, inte sexistisk eller nåt sånt, försöker vara rolig och gör allt för att få er intresserade men icke då. Vad ska man göra mer? Hur ska en vara? En kan väl inte vara  helt perfekt inte, det är väl ingen. Eller tycker ni det att en man ska vara helt perfekt för att passera er långa kravlista? Nå det gäller väl inte alla kvinnor det förstår jag väl, men väldigt många verkar ha så höga krav på mannen tycker jag.


    Du får det att låta som att fler kvinnor borde sänka ribban så du kunde komma ifråga och att orsaken till att de inte redan väljer dig inte har något med dig att göra utan snarare på att de har för höga krav.

    Varför ska man INTE ha höga krav? Alla ska ha höga krav och det fina i kråksången är att alla har olika krav på vad som är attraktivt och vad som gör att man dras till någon. Det finns någon för alla. Kruxet är bara att hitta varandra. En del personer passar med fler och andra med färre och då får man bara "leta" längre och ha mer tålamod. Det som aldrig hjälper är att skylla på andra.
  • nihka
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-06 13:36:25 följande:
    För om kvinnor har för höga krav så går det bara på en liten klick av män och det går ju inte för då blir bara en bråkdel ihop. 

    Det finns inte en för alla om de flesta har höga krav.
    De allra flesta jag känner, arbetar med och är släkt med har en partner så så märkvärdigt svårt verkar det inte vara för de flesta. Eftersom den enas krav inte är desamma som den andres finns det ju alltid någon så småningom.
  • nihka
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-06 11:09:38 följande:
    Ja att vara attraktiv alltså. Men hur är en då?
    En attraktiv man är en man som INTE beskyller andra för sina tillkortakommanden och misslyckanden. Du säger att du är "trevlig schysst och inte sexistisk", men en trevlig, schysst och inte sexistisk kille tycker inte att det är alla kvinnor som bör ändra sig för att han inte hittar en partner. Du har en skev självbild. Du behöver erkänna och jobba bort den bittra inställningen till kvinnor och livet. Visst känns det mysigt och uppbyggande att få kommentarer som  "du är bra som du är", men det är som att hälla i sig socker för att få energi - det hjälper bara tillfälligt och gör dig på sikt fet och fattig. Om du VERKLIGEN vill få till stånd en förändring behöver du lyssna på de som säger lite jobbiga saker om hur du behöver göra förändringar som påverkar dig på ett positivt sätt inifrån.

    De här bitterheten och den anklagande tonen mot kvinnor som du har och som syns redan i trådstarten är något man plockar upp kvick och förmodligen spelar  en stor roll i hur framgångsrik du är med kvinnor. Kvinnor vill inte vara tillsammans med män som i grund och botten föraktar kvinnor lika lite som män vill vara tillsammans med kvinnor som föraktar män. Hur skulle du reagera på en kvinna som säger att det är ni män som är orsaken till att jag inte får till det med en partner? Jag är ju en trevlig och schysst tjej och om bara någon av er män med skeva prioriteringar och alldeles för höga krav kunde fatta det så kunde vi bli tillsammans. Låter det attraktivt tycker du?

    Du föddes inte med den inställningen du har idag. Den har du förvärvat under resans gång så det går att förändra den, men det är inte andra som ska förändra den utan du.
  • nihka
    Anonym (Mx) skrev 2021-03-07 08:06:59 följande:

    Nu är jag man, och även jag tycker att dejtingvärlden verkar vara aningens obalanserad.

    Men här är mina tips till singelmännen. Istället för att fråga vad kvinnorna vill ha. Fråga vad du vill ha i ditt liv? Kompisar, aktiviteter, arbete, träning?

    Om du flyttar fokus från kvinnor till dig själv, så kan du bygga upp ditt eget liv precis så som du vill ha det. Häng inte upp det på en kvinna.

    Du kommer troligtvis att trivas bättre med ditt liv och oavsett om/när du träffar en kvinna så har du fått ett bättre liv på egen hand.

    Utsikterna att träffa en kvinna om man tar hand om sitt eget liv borde vara avsevärt mkt högre än om man sitter och gnäller och surar för att man anser sig ha rätt till saker i livet.

    Jag säger inte att det är lätt - men det går.


    Hur många bra tips som helst här för hur man rattar in på rätt spår.
  • nihka
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-07 12:08:36 följande:
    En har väl all rätt att skriva och tycka som en vill. Sluta kritisera andras sätt att uttrycka sig skulle jag säga. Börja där.
    Du illustrerar min poäng fint här. Att använda en isf man är ett personligt val. Idiosynkratiskt språk. Dina närmaste har kanske lärt sig vad du menar med detta, men utanför din egen krets uppfattas det annorlunda. Det uppfattas som sådant som talspråk, dialekt, obildat eller åtminstone slarvigt. Och du vill att omgivningen ska ändra sig för att du känner dig kritiserad. Du vill också att kvinnorna ska ändra sig för att du känner dig bortvald.

    Jag skulle aldrig palla en kille med en sådan inställning. Inte en tjej heller för den delen. Skulle inte ens funka som kompis.

    Eller så får du försöka leta upp en tjej som precis den här buggen i sitt synsätt och därför inte ser den hos dig eller till och med känner igen den och gillar den för att du speglar henne.
  • nihka
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-07 12:56:46 följande:
    Kvinnomisshandel i relation är ett väldigt vanligt problem. Kvinnor dör t.o.m. av män! Klart man måste börja agera! Männen finns där ute, det gäller att vara vaksam. Det går inte att lära ett rovdjur att sitta kan jag bara säga. Dumt då att förminska problemet genom att säga att en inte får ge råd om hur kvinnor kan undvika dessa män.
    Vad har detta med "en" att göra?
  • nihka
    Anonym (Mathias) skrev 2021-03-08 22:38:20 följande:
    Tack för dina råd och tankar! Tur att jag inte har en fru!
    Du behöver också kunna skilja ut riktigt dåliga råd isf att tacka för dem.
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?