Inlägg från: Anonym (??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (??)

    Ännu en komplicerad story

    Tyvärr framstår du som rätt ego. Du ville ha uppmärksamhet från båda kvinnorna, fick det, njöt säkert av det och nu får du städa upp efter dig. 

    Du har fått ett barn, herregud! Ni ville väl ha barnet utgår jag ifrån? Varför jagar du då uppmärksamhet från denna sk "kompis"? Är det så att du alltid haft kvinnliga vänner som är mycket yngre än du, är det ett mönster i ditt liv? 

    Är du en sån person som har svårt att släppa relationer (kan gälla allt från familj, kompisar, kärleksrelationer till mer ytliga jobbrelationer osv)? Vill du ha "alla" kvar med en krok i ditt liv? 

  • Anonym (??)
    Anonym (Förvirrad ledsen allt) skrev 2021-03-16 07:20:27 följande:
    Vad tycker du jag skulle tagit ansvar för?
    Om du behöver ställa från är det lite tragiskt. 
    This:
    Jag försökte tyvärr även den tiden få igång en attraktion och kemi med henne igen som vi hade innan jag blev pappa. 

    Varför gjorde du så? Du behöver gå till botten med dig själv varför du gjorde detta, annars kommer du troligen göra så fler gånger och ditt äktenskap är i fara. Men - det kanske är så att du inte älskar din fru egentligen? Du skriver att "hon var dödskär i mig" - vad var du i henne då? 
  • Anonym (??)
    Anonym (Förvirrad ledsen allt) skrev 2021-05-05 22:57:25 följande:

    Vännen

    Är

    Gravid


    Haha,  förlåt att jag skrattar, menar det inte ÅT dig, utan mer själva hela situationen. Jag hoppas du menar att hon är gravid med sin kille (och inte att du varit framme där)
  • Anonym (??)
    Anonym (Förvirrad ledsen allt) skrev 2021-07-07 13:17:34 följande:
    Men min fru har ändrats. Hon bytte klädstil så fort vi gifte oss. Slutade med klackar och kjol. Ibland sminkade hon sig inte ens till tillställningar efter ring på fingret.
    Och vad sade hon då, när du talade om det direkt du upptäckte det? Eller gjorde du kanske inget? Nu har tiden gått och nu:

    Men för mig nu i efterhand känns det som min fru inte var äkta när jag föll för henne.

    För mig låter det som om du ff försöker hitta orsaker (skuld) hos din fru, för att du ska bli ursäktad för dina känslor för den andra kvinnan. 

    Du skrev detta i TS:När jag var 40 träffade jag min fru. Hon var en sån där bra på pappret tjej. Mycket yngre, inga barn, väldigt högutbildad från välbärgad familj. Hon var dödskär i mig och kände väl att det här är once in a lifetime, så jag friade och vi hade ett stort bröllop.

    Därför tolkar jag allt som om du helt enkelt gifte dig med en kvinna du inte älskade, du gillade bara ytan. Det är DET som var felet hela tiden. 
Svar på tråden Ännu en komplicerad story