Inlägg från: Anonym (Dalton) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dalton)

    Är hon sugen på mig?

    Anonym (Bert) skrev 2021-03-30 10:23:15 följande:
    Kärlek är så mycket mer än kropp. Unga kvinnor kan söka mognaden hos en man som levt längre. Äldre män kan söka nyfikenheten och livslusten hos en yngre kvinna, och vilja vara till nytta för någon.

    Ett par i olika åldrar har ingenting gemensamt, påstår du. Om han har något gemensamt med henne så har han någon störning! Men vad sägs om politiskt intresse, hundintresse, ridning, utlandsresor, filosofi, gemensamma barn?
    Allt handlar om utseendet om mannen är äldre. Och sex. 
    Majoriteten av unga kvinnor har inget gemensamt med honom, dom har ingenting att prata om, och är inte på samma nivå.
    Äldre man får inte upp den med yngre kvinnor, så det skulle bara bli en besvikelse för henne. Det är därför majoriteten föredrar jämnåriga hunks.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Bert) skrev 2021-03-30 10:23:15 följande:
    Unga kvinnor kan söka mognaden hos en man som levt längre. Äldre män kan söka nyfikenheten och livslusten hos en yngre kvinna, och vilja vara till nytta för någon.

    Ett par i olika åldrar har ingenting gemensamt, påstår du. Om han har något gemensamt med henne så har han någon störning! Men vad sägs om politiskt intresse, hundintresse, ridning, utlandsresor, filosofi, gemensamma barn?
    Det stämmer att trasiga unga kvinnor söker sig till det. Dom har daddy issues.
    Äldre män dras till unga kvinnor för då känner dom sig unga igen. 
  • Anonym (Dalton)
    De flesta är mer öppna för partners i sin egen ålder och i förlängningen är det ju bättre för de flesta... tänker att man som yngre kvinna mycket tidigare får ta hand om en gammal/sjuk/dement partner, och blir änka...

  • Anonym (Dalton)
    Sannolikheten är ju tyvärr ganska stor att hon bara tycker att du är en äcklig gubbe. Så tänkte i alla fall jag och mina kompisar om den lärare vi hade på universitetet som var 20 år äldre än oss och hade ihop det med studenter då och då. Å andra sidan hade han faktiskt ihop det med studenter så bevisligen fanns det också de som tyckte att han inte var äcklig utan blev smickrade och attraherade av hans uppmärksamhet.

    Ganska precis samma här.

    Har aldrig hört talas om yngre tjejer som älskar äldre män mer än ryktesvägen.
    Däremot har det hänt mer än en gång att män som kunde varit min pappa har raggat på mig på jobbet.
    Hade det varit idag hade jag anmält det för chefen. Men då var jag ny på arbetsplatsen och ville inte köra igång en sådan kampanj direkt.

    Men fy fan vad jag föraktade de männen... Förutom gubbslemmet hade de även fru och barn allihop.

    Varför skulle du vid 27 vilja ha en 47-årig man? Dom har mycket sämre fertilitet, risken är att ni får försöka och förslka och att ni sen får ett barn med autism eller som blir schizofrent.
    ...om de ens får upp den!

    Nej, äldre män går bort.
  • Anonym (Dalton)
    Du kan såklart älska vem du vill men jag känner ingen som dig och kan inte förstå, speciellt inte när man blir äldre. Tänk att själv vara en pigg 50-åring som jobbar, tränar, är "ung" och fräsch fortfarande och ha en 70-årig man som måste ha inkontinensskydd, har tappat håret, stapplar fram och har massa krämpor. När man går i pension kan man ju nuförtiden fortfarande vara ung och resa och gå ut och dansa osv. Det går inte med en 85-årig gubbe som måste ha hemtjänst, kissar på sig i sängen och inte kan gå utan rullator, därtill måste sova 10 timmar om dagen...

    Varför utsätta sig själv för något sånt? Män tappar så snabbt, redan efter 40 börjar förfallet hos dom medans kvinnor är vältränade och fräscha.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (vaktmästaren) skrev 2021-03-30 17:52:26 följande:
    Jag gör som jag lovat både mig själv och alla andra här, jag bara är mig själv och låter henne ta alla initiativ. Allt för att inte riskera något.

    Hittills har inget vi bara träffats 2 gånger med barnen, och en kortare promenad utan barn.
    Vi har iaf alltid något att prata om, mycket runt barnen och barn i allmänhet givetvis. Men även annat, allt mellan tv-serier som vi båda följer till den nuvarande tragikomiska politiska cirkusen som utspelar sig framför våra ögon här i landet...

    Inte för att det alls är aktuellt, men jag kan försäkra de som tvivlar att gubben behöver inga blåpiller för att prestera.
    Det gör du rätt i. Skulle du ta sådana initiativ så skulle det förstöra allt mellan er. Hon ser dig bara som en vän.

    Det är ju inte direkt något att bygga ett förhållande på, att ni kollar samma TV-serier...
  • Anonym (Dalton)
    Madida skrev 2021-03-30 19:03:23 följande:
    Kul att det går/känns bra

    Tror att du gör helt rätt i att ligga lite lågt ett tag till. Känn av stämningen. Upplever du fortfarande att hon är intresserad av mer än vänskap?

    Håll oss gärna uppdaterade
    Han tror säkert att hon vill mer. Typiskt män att inbilla sig sådant.
    Majoriteten av unga kvinnor tycker att det är äckligt med så stor åldersskillnad. Då är det helt givet att det är för pengarnas skull och inget annat. Samt att det är peddovarning på snuskgubben. Han söker väl även en hushållerska som blir hans vårdarinna på äldre dar och kan anta rollen av en dotter. Skulle tycka synd om kvinnan som låter sig utnyttjas och förnedras på det sättet och måste försaka åtrå och passion. 
  • Anonym (Dalton)
    Madida skrev 2021-03-31 07:38:16 följande:
    Herrejäklar vad du är bitter!
    Jag är mer schysst, som säger som det är, jämfört med er. Som uppmuntrar och ger honom förhoppningar.
    Chansen att tjejen är intresserad tillbaka är mikroskopisk. den är så liten att det inte är värt att börja limma på henne eftersom hon mest troligt skulle uppleva det som väldigt obehagligt.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Kärlek är kärlek) skrev 2021-03-31 08:19:47 följande:

    Hade jag varit hon, med ensamma promenader o dagsresa inplanerad, så hade jag förmodligen längtat efter ett initiativ. 


    Det är ju precis det som han inte ska göra!
    Som jag skrev nyss: chansen att tjejen är intresserad tillbaka är mikroskopisk. den är så liten att det inte är värt att börja limma på henne eftersom hon mest troligt skulle uppleva det som väldigt obehagligt.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Kanin) skrev 2021-03-31 08:41:15 följande:

    [quote=81040797][quote-nick]Anonym (Dalton) skrev 2021-03-31 08:37:58 följande:[/quote-nick]Jag är mer schysst, som säger som det är, jämfört med er. Som uppmuntrar och ger honom förhoppningar.

    Chansen att tjejen är intresserad tillbaka är mikroskopisk. den är så liten att det inte är värt att börja limma på henne eftersom hon mest troligt skulle uppleva det som väldigt obehagligt.[/quot

    Varför det? Många tjejer föredrar äldre killar. Man kan falla för vem som helst oberoende av ålder. Barnslig inställning du har till ålder tycker jag.


    Det finns massor av trådar där tjejer säger samma sak. De minns hur det var när de var i den åldern och äldre män stötte på dem. I stort sett samtliga säger att chansen att tjejen skulle vara intresserad var minimal
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Kanin) skrev 2021-03-31 07:47:23 följande:

    Jag tror hon är sugen på dig men det är väldigt svårt att veta innan ni ses. Utgå inte från det utan det får visa sig i så fall.


    Normala sociala killar kan läsa av sådana signaler.
    Majoriteten av tjejer tycker att det är killen som ska ta den typen av initiativ.
    Här är några citat från en annan tråd där killen var för tafatt och inte var man nog:

    Du kunde liksom inte tänka själv där och då och fatta att hon var ute efter sex? Att öppna munnen och prata om förväntningar inför kvällen? Att ta initiativ genom att prata?

    Hon är uppklädd och tillfixad och det ringde inga klockor hos dig då?

    Även om du vill ta det lugnt hade du kunnat kyssa henne ändå, ni har kunnat sitta tätt intill varandra och myst med pussar, kramar, hålla hand etc men stoppat i tid för att du ville vänta.

    Man kan ha intim närhet med kläderna på utan att det leder till sex.

    Jag kanske är ovanlig, men bjuder jag hem en man på middag och fixar till mig så hoppas jag på sex. Helt klart.

    Helt ärligt så hade jag förväntat mig liite mer engagemang än bara leende och komplimanger. Att du kommer hem till mig är ju liksom ett kvitto på att du faktiskt är intresserad och då har man redan kommit förbi stadiet av subtil flirt och uppskattning.

    Jag hade sett att du varit fysisk genom att kanske ta min hand över bordet, stryka över min arm i soffan, velat sitta nära osv osv. Då hade jag fattat att du menar något mer.

    Om hon inte förstod att du flirtade var du nog inte så tydlig i ditt intresse som du trodde. Ibland måste man säga vad man vill för att inte missförstå varandras avsikter.

    Att du ville vänta med närmande och sex hade du behövt tala om tydligt.

    Man frågar inte om man får kyssa...  Man bara gör det om man lärt sig se och känna stämmningen. Och blir det ingen andra dejt , vem bryr sig. Man går vidare i livet. 

    Hon hade räknat med sex, men fick inget, så hon är besviken.

    Du tror på feministernas idioti om att du gör rätt när du inte gör något.

    Du är nog körd där nu, hon tycker du är svag.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Kanin) skrev 2021-03-31 10:22:41 följande:
     Många vettiga tjejer föredrar äldre män då de oftare hunnit mogna än yngre töntar som ska fokusera på sig själva bara. De är dessutom bättre i sängen och vet var de har sig själva. Oftast.
    En kliché som många män inbillar sig. Finns inget som säger att äldre män är bättre i sängen. Finns många trådar där unga kvinnor vittnar om motsatsen.
  • Anonym (Dalton)
    Anonym (Kanin) skrev 2021-03-31 10:22:41 följande:
    Många vettiga tjejer föredrar äldre män då de oftare hunnit mogna än yngre töntar som ska fokusera på sig själva bara. De är dessutom bättre i sängen och vet var de har sig själva. Oftast.
    Märks att du yrar och blandar ihop saker. Det som är sant är att kvinnor ofta blir bättre i sängen med åldern. Ofta runt 30, men vanligare över 40. Då har de släppt på många av sina nojor.
Svar på tråden Är hon sugen på mig?