Inlägg från: FallenAngelNr1000 |Visa alla inlägg
  • FallenAngelNr1000

    Okopplad hund/hundar

    Man kan väl isåfall ifrågasätta din egna hantering utav hunden. Menar, har ni den lös i innergården utan att ha staket runtomkring? Det betyder att dina hund är i pricis samma situation som den andra ägarens hund. Lös.

    Sen var det inte rätt av ägarinnan att låta hunden gå runt hörnet på egen hand. Men att du ska klaga på personen för att du får panik är ju bara löjligt. Du får väl lära dig att arbeta på dina rädslor. Eller åtminstone hålla dig lugn. Är en skillnad mellan att bli nervös eller att överdriva. Hunden stod bara och tittade. Inget annat. Dessutom ville din hund hälsa. Enligt vad du själv har skrivit.

    Du förstår uppenbarligen dig inte på hundar överhuvudtaget. Du litar inte till din egna hunds reaktioner ens. Sådana som du borde inte få ha djur i koppel överhuvudtaget. Inte heller djur överhuvdtaget då du inte klarar av att läsa deras språk och förstå dom.

    Bättre att sådana som dig håller sig till krukväxteristället.

  • FallenAngelNr1000
    Jonnynilsson skrev 2021-03-23 15:33:09 följande:

    Hundar skall helt klart vara kopplade. Använd rullkoppel så får hunden rätt stor frihet att strosa runt.


    Människor bör helt klart inte vandra på jorden om dom ska koppla andra liv.
  • FallenAngelNr1000
    Agneta01 skrev 2021-05-10 15:08:20 följande:

    Problemet är ju att det alltid verkar vara hundägaren som vill avgöra om jag ska träffa på deras hund eller inte, när det egentligen ska vara tvärtom, beslutet ska ligga hos mig och inte hos hundägaren.


    Vänta va? Så länge ingen går fram till hunden så är det ju inga problem. Men självklart så bryr sig ägaren här i Sverige om ifall någon går fram till hunden då dels försäkringen är dyr och så kanske man har lagt närmare 70k his veterinär så man vill ju inte att vem som helst går fram till hunden utan det vill ju jag som ägare få avgöra. Precis som du eller andra inte vill att hunden ska springa fram till dig utan att du har sagt att det är okej.
Svar på tråden Okopplad hund/hundar