Inlägg från: Anonym (Barnlängtan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Barnlängtan)

    BF December 2021

    Har plussat idag. Bf borde vara 1 december.

    Jag är 28år och sambon 31år. Vi har försökt i 1,5år med första barnet. Första plusset någonsin, så nu hoppas vi bara att lillen stannar i magen tillräckligt länge.

  • Anonym (Barnlängtan)
    Grapefrukt89 skrev 2021-03-26 18:03:58 följande:

    Hej!

    Hänger gärna på här ett tag! Är 31år och sambon blir 32 år om en vecka. Jag plussade i onsdags och har aldrig varit gravid förr! Känns mäktigt men också suuuuuuuperläskigt då man inte vet om det går hela vägen eller ej ju... Jag är i vecka 4+0 just nu och håller tummar och tår... Enligt apparna så är BF 1/12 eller 2/12...

    Kul att följas i alla fall!


    Grattis:)

    Då är vi i samma situation, mitt första plus också, kändes helt overkligt igår när jag såg det tydliga plusset. Har gjort kanske 20-30 test under alla dessa månader vi försökt och aldrig fått plus.

    Jag borde också ha bf 1/12 enligt apparna.
  • Anonym (Barnlängtan)

    Kan vi inte göra en BF lista? Roligt och se allas datum. Jag börjar. Glöm inte kopiera denna lista när ni ska lägga till er, så hänger alla kvar.

    1/12 Barnlängtan

  • Anonym (Barnlängtan)
    eae95 skrev 2021-03-27 18:19:00 följande:

    Usch vad jag tycker den här första tiden är jobbig, det är fortfarande så tidigt och min oro är enorm, har så svårt att vara positiv. Har testat positivt på 5 olika märken av tester och fortsätter testa för att se en stegring, jag trodde inte mitt MF i höstas skulle ha satt dessa spår i mig.

    Min första graviditet som resulterade i min dotter upptäckte jag inte ens förrän drygt två veckor efter BIM och upplevde första veckorna väldigt mycket blödningar och trodde hela tiden att jag fick MF då allting pekade ditåt.

    Längtar och hoppas att jag får uppleva denna graviditet längre fram när oron lägger sig lite och ter sig på andra sättet, jag vet att jag blev mindre orolig när jag kände sparkar och visste att det var full rulle i magen.

    Usch, jobbiga tankar och känslor det här..


    Det är så jobbigt. Jag har testat med två olika, varav det ena e cb veckoindikator som visade 2-3 veckor. Efter att testat med den så känns det mer verkligt. Är dock så orolig, då vi försökt så länge och verkligen längtar efter lillen.

    Tänkte ringa och skriva in mig på måndag. När är det man får komma på första besök hos barnmorskan? Är så ny på detta.
  • Anonym (Barnlängtan)
    SC85 skrev 2021-03-28 19:16:33 följande:

    Vad glad jag är att ha hittat den här gruppen ;)

    Jag är 35 och min man 38 och ingen av oss har barn sen innan. Vi var inställda på att det här skulle ta lång tid men plussade i fredags efter första försöket. Symptomen jag har är lite illamående och trötthet men det kommer och går så blir lite orolig när ja plötsligt känner mig pigg och alla symptom försvinner, så fick bli ett nytt test idag för att kolla så att det verkligen var ett streck jag såg haha och det var ett tydligare streck idag som tur är :D


    Vad roligt grattis:)
  • Anonym (Barnlängtan)

    Har ni några symptom? Jag har inga alls, man blir nästan lite orolig.

    De andra månaderna vi försökt ,har jag känt en massa olika symptom, men nu när jag väl plussat känner jag inget haha.

  • Anonym (Barnlängtan)
    Anonym (KL) skrev 2021-03-28 20:08:17 följande:

    Jag blir också lite orolig ibland över bristen på symtom. Har mest känt av varierande illamående (väldigt milt, tror nästan mer på inbillning, haha), trötthet och att det spänner och molar över livmodern. Har ju aldrig varit gravid innan, så allt är supernytt och lite läskigt. Men försöker att inte överanalysera allt, även om det är svåååårt...


    Jag känner också att det spänner och molar, och blir orolig för det med haha. Första gången jag också är gravid, så man överanalyserar allt.
  • Anonym (Barnlängtan)
    Grapefrukt89 skrev 2021-03-28 20:18:53 följande:

    Känner likadant... Jag överväger att eventuellt gå på tidigt ultraljud (om det är så  att inget hänt tills dess) bara för att jag vill liksom kunna smälta att jag är gravid... Men vet ej om det kommer ge mig mycket mer än bara en trygghet för stunden...Det är ju inga garantier bara för att man ser något vid vecka 9 liksom... Hm... Hur tänker ni andra kring det?


    Jag kommer också göra ett tidigt ultraljud. Känns för länge attvänta på rul. Här erbjuder de KUB test och jag kommer göra det.
  • Anonym (Barnlängtan)
    Anonym (Elin) skrev 2021-03-30 10:07:08 följande:

    Ni som har symtom - upplever ni att dom kommer och går lite? Ibland känner jag mig tokgravid och ibland känner jag mig precis som vanligt, inget illamående eller trötthet. Någon mer?


    Ja mina symptom kommer och går. Igår hade jag illamående som kom och gick under hela dagen. Idag har jag inget illamående, men däremot magont.
  • Anonym (Barnlängtan)

    Någon som vet vilka värktabletter man får ta när man är gravid?

    Behöver verkligen ta nåt:/

Svar på tråden BF December 2021