• Anonym (Analsex)

    Han är man, och vill inte ta mig i rumpan

    Hej!

    Jag har träffat en sååå spännande och snäll man. Jag var ett steg från att tro att jag älskade honom, vi har pratat liiite om att skaffa ett barn ihop i framtiden. Så vi har kommit varandra nära.

    Sexet var också skönt och han var vild och hade skön energi bara. Han sa att han älskar min kropp trots att jag är en planka och har vääldigt små bröst och rumpa, och normalstor midja. Jag var nöjd med honom <3 trots att hans penis är 1 cm under medel, skitsamma.

    Men sedan har det visat sig att han vill inte ha sex i rumpan. Han blir äcklad. Varför är det så? Saken är den att jag har haft massa sex i rumpan med 2 av mina förra älskare och jag saknar det som f*n!!! (Jag är 29 år och han 45 år)

    Han hjälper inte mig ekonomiskt och detta sätter liksom automatiskt mer "press" på att sexet ska fungera, annars får jag inte ut så mycket av det här....

    Hur bör jag handla härifrån?

  • Svar på tråden Han är man, och vill inte ta mig i rumpan
  • Moder1

    Vad har ekonomin med det att göra?

    Vill han inte ha analt så får du acceptera det eller byta partner om det är viktigt.

  • Anonym (Man)

    Jag är man och tänder inte alls på analsex.

    Jag är precis som din man. Blir äcklad av tanken, ser inget sexigt med det.

  • Anonym (Uyt)

    Uppenbart en man som startat tråden och vill se om svaren blir annorlunda när en kvinna ställer frågan om analsex. Men varför blanda in ekonomin?

  • Anonym (Frank)

    Är man, tycker inte heller analsex hade varit särskillt lockande. Känns mer rätt för homosexuella som faktiskt inte har ett bättre hål att välja på.

    Sen om jag hade upptäckt att min tjej resonera som du gör kring ekonomin så hade jag dumpat henne direkt. Försökt hitta en vettig tjej istället.

  • Anonym (Analsex)

    Vad alla hackade upp sig på det här med ekonomi-biten. En kvinna måste få ut NÅGOT av ett förhållande, eller hur? Antingen det ena eller det andra.

    Hade min kille hjälpt mig ekonomiskt för jag är fattig hade det inte svidit lika hårt att han inte gillar samma sex som jag!!

  • Anonym (En riktig mes)

    Han är ingen "man" om han inte vill knulla dig i röven.

  • Anonym (Dukan)

    Du kan börja med att sluta trolla. :) :) :) :) 

  • Anonym (Analmanipulation)

    Som jag skrivit i en annan tråd: När kvinnor vill bli tagna i rumpan och föreslår det har de alltid en baktanke med det. De vet att män väldigt gärna vill göra detta och använder det.

    Men när man varit med om detta några gånger så syns ett mönster. Jag fick ta henne i rumpan, men: Sedan har hon bestämt vart vi åker på semester, vi skall titta på radhus, måla om hallen i apelsingult eller att jag skall sälja min märklintåg-samling.

    Alltid något syfte med analsexet. Kvinnans anal slår ut mannens intellekt en stund efteråt och man kan gå med på precis vad som helst efter man ejakulerat i hennes anal.

    Jag kan nog lova att han vill, men eftersom han är 45 så kan han ha snappat upp detta och att du försöker locka med din anal gör han nog vaksam och får honom att tänka "Vad är det hon vill egentligen?"

  • Anonym (Analsex)

    Tack så mycket för svar "Analmanipulation". Det bästa svaret i tråden! Jag ska ha dina ord i baktanke för jag tror Du har helt rätt där :)

  • Anonym (Analmanipulation)
    Anonym (Analsex) skrev 2021-03-25 19:06:08 följande:

    Tack så mycket för svar "Analmanipulation". Det bästa svaret i tråden! Jag ska ha dina ord i baktanke för jag tror Du har helt rätt där :)


    Om du inte är ett troll och är genuin, så kanske du borde försöka förmedla att du vill ha analsex utan baktanke om något annat. Om du lyckas få honom att känna sig trygg i det, då kommer han förmodligen väldigt gärna vilja göra det. 
Svar på tråden Han är man, och vill inte ta mig i rumpan