Inlägg från: Anonym (Svartie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svartie)

    Ex flickvän med borderline

    Du får försöka tänka långsiktigt. Går inte vara med någon som ställer orimliga krav. Kommer hitta någon som du är mer kompatibel med när du är redo.

  • Anonym (Svartie)

    Vem kräver ens man ska välja bort sina vänner man haft i över 15 år...? Hon hade väl inte behövt träffa dem men hindra dig ha kontakt är väl inte speciellt snällt. Själviskt tänk.

  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-02 19:42:58 följande:

    Vem kräver ens att ens partner ska behöva umgås med någon som den inte klarar av alls? Fruktansvärt själviskt att bara vilja att 1

    förhållandet är på sina egna vilkor endast. Det hade ju bara varit TS som hade varit nöjd i det arrangemanget eftersom han dikterat de villkoren och inte visat intresse alls på att kompromissa och förväntar sig att hon ska vara i den situationen på bekostnad av sitt eget välmående - bara för att vara med honom? Lika själviskt av TS att ställa alla krav och inte förstå att hon inte vill leva i en relation på bara hans villkor.


    Är du seriös? Om någon bad mig ta avstånd från mina vänner som jag känt mer än halva livet skulle fråga och personen i fråga hade alla hästar i hagen...
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-03 01:30:46 följande:

    Nix hon kommer inte vara med dig om du gör henne svartsjuk. Du och hon passar inte ihop och eftersom du är som du är och har bestämt dig att fortsätta vara exakt likadan och hon kommer alltid ha sin känslighet så blir det i nuläget, med era personligheter inget lyckligt slut för just er med varandra. Hennes beteende var inte extremt elakt. Hon hade bara ett krav, att blockera vännen. Sedan gick hon vidare. Vad är det för elakt med att ha krav i kärlek? Du måste inte gå med på det, men hon måste inte ta bort sitt krav utan kan ju också reagera med att bli sårad och tvingas gå vidare. Varför skulle hon ta bort sitt krav för dig?

    Vad är det med just DIG som är så speciellt att hon skulle välja att leva med dig och känna sig missnöjd, och svartsjuk för att du genom att inte prioritera kärleksrelationen visar henne att du kan leva med en olycklig tjej? Ser du ut som Brad Pitt eller är rik som ett troll eller vad skulle hon få ut av att ta bort sitt krav och leva med en ständig känsla av otrygghet i relationen? Är du ens värd det och varför vill du att hon ska må dåligt av dig med dig?


    Handlar ju om att det är ett _orimligt_ krav. Som att säga "jag gillar inte din mamma så nu får du välja mellan oss". Helt snedvridet.
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-03 20:44:21 följande:

    Jag tycker det är hon som sätter gränser. Med rätta. Och hon står fast vid sin gräns att inte komma tillbaka. Hon måste ju värna om suna egna känslor. TS behöver ju inte vara med henne om han inte ställwr upp på gränsen hon satte. Han får antingen jobba med sig själv eller vara själv eller hoppas att han träffar någon som klarar av otryggheten han ger i en relation och klarar av att vara dörrmatta åt honom utan att fara illa. Varför ska hon ändra sig och bli en dörrmatta för TS? Av vilken anledning skulle hon göra så mot sig själv? Bara för att TS kräver att han ska få göra som han vill så ska hon sluta att ta hand om sina egna behov, varför då? Så bara för att hon har borderline ska hon bli behandlad så dåligt av TS?


    Haha så du menar han ska jobba med sig själv för han inte vill ge upp en vänskap han haft i _16 år_ för hon har problem med psyket...? Har du verkligen inte självinsikt nog till att förstå att du resonerar helt skevt... Nä tror mest du har tråkigt jag och driver med oss alla.
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-04 01:41:27 följande:

    Han har aspergesrs skrev han. HAN har problem med psyket och kan inte, tillskilnad från henne, läka det. Han har för liten förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv och bör vara ihop med en kaktus så han får vara hur självisk han vill för väldigt få människor skulle orka vara ihop med aspergers för de är svåra att leva med för de flesta som har egna behov och egna känslor.


    Tänker mest gökboet nästa när jag läser dina inlägg.
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-06 00:03:47 följande:

    Många kvinnor utan borderline tillåter inte sin man att umgås med kvinnliga vänner. Är det bara okej om man inte har borderline, att inte låta sin man umgås med kvinnliga vänner? Många vanliga kvinnor har det som krav på sina män, och många män accepterar det kravet.

    Om man inte har borderline att skylla på, utan det var en helt vanlig tjej som skulle ställt kravet på TS att inte umgås med sin bästa väns flickvän, och han inte skulle accepterat det och hon skulle gjort slut och gått vidare utan att ångra sig skulle det då anses som att hon var "otroligt elak"? Vissa kvinnor utan borderline känner sig inte okej med mannes kvinnliga umgänge heller och vissa av dessa har stake nog att lämna om det blir omöjligt för mannen att tillmötesgå hennes behov i relationen, även utan borderline finns det många kvinnor som ställer krav och har ultimatum och lämnar om det krävs. Men eftersom denna tjej har borderline så anses hon elak när hon gör som många tjejer gör som inte har borderline. Alla är inte dörrmattor som ställer upp på vad som helst bara för att de inte har borderline.


    Och det går fortfarande inte ett upp ett ljus för dig när _ingen_ i den här tråden håller med dig... Säkert du har alla hästar i hagen?
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-06 00:25:18 följande:

    Hahaha, du tror på riktigt att ditt "tummen ner" skulle påverka mig? Patetiskt. Du vet inte om någon håller med mig. Det är bara dina tankar. Ingen måste hålla med mig, jag är inte beroende av sådant. Jag kan säga sanningen ändå. Läs andra trådar av kvinnor här inne, som inte accepterar att deras män har NÅGOT kvinnligt umgänge alls så får du ett bättre perspektiv. Och de har inte borderline. De accepterar ändå inte sådant, de vill känna tillit, ser andra kvinnor som hot mot relationen, orsakar svarsjuka och problem etc och många av dem har män som förstår att ha kvinnligt umgänge att hänga med kan vara att äventyra relationen till partnern (om denna har sagt det) och de tycker inte att deras partner är elak och ska ångra sig så att han kan umgås vidare med en kvinnlig vän hur som helst.


    Haha håller fast vid gökboet nästa.
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-06 01:39:09 följande:

    Tror du ja. Du får hålla fast vid vad du vill. Själv är jag psykiatriker.


    Hahaha hahaha hahaha. Tack för det! Lätt bästa idag. Fast en kanske inte bör skratta. Möjligt du blandar ihop begreppen...? Tror mer psykos i så fall.
  • Anonym (Svartie)
    Anonym (Bordis) skrev 2021-04-15 17:19:16 följande:

    Ditt inlägg är anmält pga spridning av falsk information online om en patientgrupp, hatiskt inlägg, falsk ryktesspridning utan källa annan än din åsikt, spridning av fördommar om en viss patientgupp, spridning offentligt av näthat, diskriminering av en patientgrupp.


    Säger "psykiatrikern" haha. Underhållande iaf.
Svar på tråden Ex flickvän med borderline