Inlägg från: hellow0rld |Visa alla inlägg
  • hellow0rld

    BIM MAJ, första barnet

    Hoppar in här då jag har följt inlägget ett tag. Har BIM 10/5 - min barnlängtan tar kål på mig.

  • hellow0rld
    StoraMy skrev 2021-05-01 14:56:56 följande:

    Igår fick vi tre graviditetsbesked av familj och nära. TRE på samma dag! Men folk gillar ju att spara på sådana här nyheter till högtider verkar det som. Var så nedstämd på kvällen och min sambo kunde inte riktigt förstå. Han tror att det ska gå snabbt att bli gravida, så vi har inte ens börjat ännu. Skulle ha börjat den här månaden, men min mens bestämde sig för att inte dyka upp (inte gravid). Får hoppas att någon av månadens ligg råkade infalla med ägglossning. Men känner mig sur på min sambo som har velat vänta, ja på vad?! Behövde ventilera lite... ibland är det skönt att höra att man inte är ensam om att bli glad för andras skull men ändå ledsen för sin egen skull.


    Känner verkligen igen mig i det du skriver. Jag orkar inte höra och se så mycket om gravida. Jag har googlat så mycket på graviditet att min instagram bara visar gravida nu i utforskafliken, låt mig va känner jag bara!

    Min fästman ville också vänta fram tills nu och tror att det ska få snabbt att bli gravid. Jag har aldrig någonsin tidigare hoppats så mycket på att han ska ha rätt om något som detta.
Svar på tråden BIM MAJ, första barnet