• Catherin

    Ruvar 2021 - följas åt

    Ruvar en blastocyt och är inne på min 10 ruvardag..ska egentligen ta ett graviditet test på onsdag men jag tog ett idag..Negativt såklart. Bara att försöka igen ????

    Har en son sen innan som kom naturligt och hur enkelt som helst. Att få ett syskon har varit svårare, vi har försökt I 4,5 år????

  • Catherin
    Anna87a skrev 2021-04-05 09:00:11 följande:

    Vad tråkigt, vet precis den känslan. Man vill ju bara bli gravid, hade varit så skönt med ett steg i rätt riktning. Fick tidigt positivt på ruvardag 9 förra gången men det slutade ändå med tidigt missfall. Läst att vissa får positivt mycket tidigare men jag har aldrig fått det. Och kanske inte spelar någon roll? Håller tummarna för att det ändå kan bli positivt för dig på testdagen???? Har ni några embryon i frysen?


    Det är tydligen vanligt att få positivt tidigt med blastocyt (enligt vad jag läst på olika ivf forum haha). Vad jobbigt ändå att få positivt och att det slutar med missfall, den känslan vill jag inte uppleva????. Ja, vi har 1 blastocyt och en som var odlat i 6 dagar tydligen. Vet inte när jag får börja om denna processen igen men Kliniken ska ringa mig på testdagen, så får väll reda på det då. Är det din första IVF behandling Anna?
  • Catherin
    Anna87a skrev 2021-04-05 17:17:58 följande:

    Precis det har jag också läst, ska nog börja tjuvtesta tidigt på ruvardag 6. Tycker det är skönt att veta, så kul att få det där tidiga plusset. Även om jag vet att det inte betyder något och att det mycket väl kan bli ett missfall till.

    Denna gången har jag gjort återföringen på ägglossning direkt efter missfallet (ingen mens emellan)...eller egentligen ser man det kanske som att missfallet övergick i mens typ. Missfall i vecka 5+6. Vad skönt med två i frysen, vi har också två kvar om detta försök inte heller går vägen. Och ja det är vår första IVF-behandling, fick ut 6 blastocyster på 10 befruktade ägg.


    Usch vad tråkigt med missfall efterett positivt test. Hoppas det går bra för er denna gången. Men wow 6 blastocyter är ju inte dåligt! Skönt att ni har några i frysen med ifall det inte går hela vägen, eller så blir det framtida syskon av äggen.

    Jag ska få en från frysen vid efter nästa mens i april. Väntar tålmodigt.
Svar på tråden Ruvar 2021 - följas åt