Inlägg från: Stjärnhimmeln |Visa alla inlägg
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-06 08:37:28 följande:

    Jag precis, den kom imorse! Hade det på känn senaste två dagarna pga ont i magen och mensvärk. De två gånger jag plussat har jag ju haft noll symtom, så när jag väl fått symtom så känns det lite kört för min del! men jag hoppas vi båda lyckas få januaribebisar! Då blir de ju äldst i klassen ;P 


    Låter som min kropp! Med yngsta sonen fick jag dock megakramp/mensvärk på natten och tog test på fm som visade super plus. Tror jag var på precis typ bim då. Så nu hoppas vi på noll menssymtom och plus i början på maj :)
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-12 12:29:29 följande:

    Verkligen! Det segar sig fram xD min men slutade nyss och började testa med ägglossningsstickorna idag. Antagligen inte ägglossning för ens till helgen, men man ska ju börja några dagar tidigare med de digitala! Hoppas tiden går snabbt xD är du en sån som testar mycket gravidtest innan BIM? Jag tänker alltid att jag ska hålla mig men sen så testar jag alltid någon dag innan ändå xD mina två graviditeter har inte visat sig på stickan för ens dagen innan BIM eller BIM men man kan ju alltid hoppas xD


    Med de andra barnen testade jag sjukt mycket. Nu första försöket testade jag dagen 2 dagar innan bim, men sen kom ju mensen dagen efter. Får se om jag blir crazy eller inte Haha Min mens tog slut i torsdags och har beräknad ÄL tis-ons nästa vecka.
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-12 20:43:00 följande:

    Mina andra två graviditeter tog sig på första försöket så har inte haft så många chanser att testa mycket. Får se hur det blir om det tar några månader nu! Min mens slutade i fredags och jag har nog ÄL lördag kanske! Men då har du kort cykel?


    Jag är lite kortare lutealfas än man ?borde? men har lägre cykel är standard 28. Har ca 30-31 dagars cykel.
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-16 21:17:39 följande:

    Någon mer som har ägglossning nu? Fick positivt på CB advanced digital (fast gubbe) idag så vi låg lite imorse och ska köra imorgon och söndag med - så hoppas vi någon simmare vill fastna!

    Har haft mellan 24-26 dagars cykel innan i livet så brukar ha lite kortare än medel. Får se vad jag landar på denna gången (vet ju inte om det är regelbundet än!)

    Hur lång cykel har ni andra?


    Börjar närma mig äl, 4 dagar till ungefär. Tänkte börja testa med stickor i morgon. Min cykel är 30-31 dagar.
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-17 12:24:12 följande:

    Spännande! Hoppas du får positivt test snabbt ?? Jag är på dag 12 i cykeln nu


    Spännande :) jag är på dag 13 :)
  • Stjärnhimmeln


    Blir glad när cykeln samarbetar! Gårdagens test överst och dagens test under. Hoppas kroppen släpper ägget snabbt nu bara... 15 dagar till bim... Men misstänker att den ev kommer någon dag tidigare nu isåfall.
  • Stjärnhimmeln
    JosHed skrev 2021-04-20 22:09:17 följande:

    Kan man säga att ägget släppt när man får en sån tempökning efter positivt ÄL-test?


    Ja det skulle jag vilja påstå :)
Svar på tråden BIM maj