• Anonym (Q50)

    Svalnat intresse?

    Anonym (Intresse) skrev 2021-04-06 11:36:11 följande:
    Nu när du säger/skriver det förstår jag hur fjantigt det låter. Dessvärre hände det något med mitt eget barn vilket gjorde att jag hade fullt upp (även om jag tänkte på honom mycket).

    Är nog mest rädd för att vara för påstridig eftersom jag frågade om vi skulle ses vilket han inte kunde då hans barn kom. Då tänkte jag att om han vill ses (igen) och när så hör han av sig.

    Jag har ändå skrivit i ett sms att jag vill lära känna honom vilket han sa att han också ville, att han förstod vad jag menade. Så säkert är det gamla spöken som spökar vilket gör att jag blir osäker och därmed inte vill göra samma misstag igen.
    Man känner det direkt i magen! FY FAN för män (och kvinnor) som gör så där. Har varit med om det mer än en gång. Spelar ingen roll om man är "för på" eller backar helt. Ghostare är vad han är, tyvärr. Ge honom en vecka, inte en minut mer. Själv har jag lämnat nätet för det finns så många dårar där ute. Det gör mer ont än gott.
  • Anonym (Q50)
    Anonym (Intresse) skrev 2021-04-08 11:00:18 följande:
    Nu har jag pratat med honom efter det, och han skickade t.o.m godnatt-sms igår. Men visst, kanske han bara är ute efter sex tills han hittar någon annan som får hans intresse. Det återstår att se.
    Ett litet tips på vägen. Det är inte bara han som ska styra er relation, ni är två om den. Lätt hänt att man dansar efter den andres pipa. Gör inte det, för din egen skull. Vet hur "glad" man blir för ett litet meddelande och man hoppas hela tiden. "När det är rätt är det lätt" stämmer så bra. Samtidigt så vet jag att man bara vill att det ska vara bra och gör allt för att det ska bli så, men tyvärr funkar det inte. Man tappar bort sig själv.
    Lycka till och glöm inte bort dig själv!
  • Anonym (Q50)
    Anonym (mer än att ligga) skrev 2021-04-08 14:18:29 följande:

    Det finns ju ett klassiskt test som man kan fråga sig själv (som definierar dumhet):

    om man fortsätter att göra likadant och förväntar sig ett annat resultat..

    Kanske behöver man prova lite annat, söka en annan typ av kille, inleda relationen på något annat sätt..?
    kanske ta upp problemet tidigt (innan man har sex) och fråga hur han agerar om han upptäcker att det inte känns bra längre?


    Vad pratar vi om för ålder? (på dig och killarna)
    Kanske är detta vanligare bland yngre killar, att de helt enkelt inte är ute efter någon seriös relation.


    hur vet man då detta? Ja, kanske får man testa något annat, hitta på andra aktiviteter. Utsätta killen för vissa "test" (fråga om han ska med på någon riktigt tråkig aktivitet).. Eller fråga hur länge han kan tänka sig att ha tålamod och vänta med sex i en ny relation?


    Ett annat alternativ är ju tvärtom - testa med att ha sex efter en väldigt kort tid.. (om det känns bra). Är han bara ute efter sex så försvinner han och då har du inte investerat så mycket känslor och tid. Är han kvar så vet du att han vill ha mer än bara sex..

    Det viktigaste tror jag är att se över hur man hittar/väljer killar..
    Gå lite mindre på utseende och annat, leta lite bland killar som är försiktigare, lugna och kanske inte lika självsäkra..


    Jag har nog testat alla varianter som finns. Det verkar vara ett nätproblem. Män som man träffar irl beter sig inte så som nätkillar/män gör.
Svar på tråden Svalnat intresse?