Inlägg från: Anonym (qwerty) |Visa alla inlägg
  • Anonym (qwerty)

    Min dejt berättade först nu att hon har barn

    Om hon inte redan haft barn skulle hon med största sannolikhet snart velat skaffa barn om ni fortsatt tillsammans. Det är rätt ovanligt att kvinnor inte alls vill ha barn, så du behöver nog vara väldigt tydlig rätt snabbt med att du inte är intresserad av att skaffa barn (eller om du nu tänker att du kommer vilja det om 5-10 år eller så).

    Var beredd på att detta är en viktig fråga för många i din ålder.

    Vet du att du inte vill ha egna barn så kan det trots allt vara lättare att träffa en kvinna som redan har barn, och kanske kan tänka sig att inte skaffa fler, än att hitta någon som aldrig vill ha barn. Då kanske barn varannan vecka inte är så jobbigt som du tror.

    Gillar du henne verkligen kan du ju göra ett försök och se hur allt blir. Tala om för henne hur du känner och att du är tveksam till ett liv med barn, ens ibland. Vill ni ändå fortsätta tillsammans kanske det blir jättebra och du blir förvånad, eller så känner du att det inte funkar och ni bryter då.

    Efter 5 dejter är man oftast inte så förälskad att man bör gå vidare om det handlar om något man verkligen inte vill vara med om, så att bryta redan nu är kanske det bästa för just dig.

Svar på tråden Min dejt berättade först nu att hon har barn