Inlägg från: gråfågel |Visa alla inlägg
  • gråfågel

    Hjälp mig förstå min hustru

    Embla twopointoh skrev 2021-04-15 22:07:50 följande:
    Ditt inlägg är en blandning av klokhet, och en dumhet.

    De flesta kvinnor jag känner har haft liten eller ingen sexlust när de ammat, inte fått sova ordentligt på månader (eller år...) och/eller när deras man inte förstår detta utan "tjatar" om sex, så någon "undanflykt" är det inte. I alla fall inte för alla. Det har inte alls nödvändigtvis med att göra att man har tappat attraktionen och/eller inte har några kärlekskänslor, ibland är man helt enkelt för trött och har för många krav på sig i vardagen för att vilja ha sex. För de flesta blir det bättre allt eftersom barnen blir äldre, speciellt om man kunnat ha en rak och öppen kommunikation under de tuffa åren.

    Att ha olika grad av lust i ett förhållande är problematiskt, men det löser man med kommunikation, förståelse, insikt och kompromisser, inte genom att avfärda den andres känslor som "undanflykter".
    Håller med. Jag kan ha haft absolut noll sexlust men ändå älska min partner samt se att han är attraktiv och känna att jag sexuellt attraheras av honom, det bara är så att energin inte räcker till för att orka ha sex.
Svar på tråden Hjälp mig förstå min hustru