• Soff

    BIM tråd - För oss som har försökt en längre tid

    Bra initiativ och jag känner precis likadant med nya försökare etc. Känner att denna gruppen passar mig bättre. 


     


    C20swb, BIM 27/5(?), 25år (9:e försöket)

    Molybden, BIM 14/5, 26 år (11:e försöket, PCOS)

    apan95, BIM 15/5, 25 år (19:e försöket)


    soff, BIM 24/5, 33 år (14:e försöket)

    Janni91, BIM 25/5, 30 år (11:e försöket, kort lutealfas + mellanblödningar)

    Tildasafira, BIM 27/5, 28 år (15e försöket)

    Ericky, BIM 27/5, 33 år (10:e försöket, svag ÄL + mellanblödningar)

    Vickan31, BIM 2/6, 31 år, (12:e försöket)

    Enka, BIM 2/6, 35 år

    Stickling, bim 6/6, 33 år (11:e försöket, 2 mf, PCOS)

    Lisen91, BIM 8/6, 29 år (11:e försöket)

  • Soff
    Msofie skrev 2021-05-11 11:07:19 följande:

    Hallå guys vi kommer att påbörja IVF nästa vecka!! Jag kan inte fatta att detta händer!

    Tyckte de hade så bra bemötande på kliniken. Pratade först med en läkare om våra provsvar, hälsa osv samt gjorde ett ultraljud. Sen fick vi gå in till en sjuksköterska som redan hade skrivit ut vårt protokoll och gick igenom sprutorna med oss. Är inte jätte glad för sprutor men nålen kändes faktiskt inte alls.

    Så beräknad start blir 21 eller 22 maj!


    Åh va spännande!!! 
  • Soff

    Hej på er. Har inte orkat vara här så mycket på sistone men kollar läget ibland. Ser att en del av er snart ska börja med IVF. Spännande!!!


    Själv så kommer vi nog starta IVF i augusti om det inte blir något innan dess. Känns skönt att ha ett mål där saker och ting kan gå framåt. Kanske kan man slappna av mer då också. Kanske t.o.m så pass avslappnad att det händer av sig själv och jag slipper IVF, man kan ju alltid hoppas =) kram på er 

  • Soff
    apan95 skrev 2021-05-17 17:47:23 följande:

    gud vad man missar mycket fort här inne! Inte hängt med alls haha! Vi är många nu också vilket gör mig ännu mer förvirrad, kanske någon kan flytta fram/redigera bimlistan så man har lite koll igen?

    är inne på dag 3 med sprutor och ska ta ikväll som vanligt. Hittills mår jag bra inga konstigheter, vilket också skrämmer för mig man får ju ingen direkt bekräftelse på att man ?gör rätt? eller att läkemedlet ?kommer in rätt?...

    Men torsdag morgon är det inbokat VUL så då får jag hoppas att allt ser bra ut!

    Såg en fråga gällande om när man kan veta att man är gravid och vad jag har förstått det som får man testdag 18 dagar efter äggplock/ 14 dagar efter insättning och graviditetsveckorna räknas 2+0 från äggplocket sen då!


    Haha, samma här, 60 nya inlägg såg jag när jag gick in nu.. herregud! ^^ har ingen aning om bart bimlistan tagit vägen hah >< 


    Åh, va spännande att du kommit igång nu! Känns det ok att ta sprutorna? 


    Förstår att man liksom vill ha en bekräftelse på att man gör rätt >< men det gör du alldeles säkert! 


    Jag håller tummarna för dig! 

  • Soff
    apan95 skrev 2021-05-17 22:21:17 följande:
    hahaha ja, man blir helt snurrig av att läsa i kapp haha!

    Ja men det känns okej, måste öva lite på ingångsvinkeln bara men hittills helt okej!

    Ser fram emot att ni ska få börja snart!! <3

    Jaa, jag orkar i ärlighetens namn inte göra det nu igen haha! Var 50 nya inlägg nu!


    Skönt att det känns ok iallafall, och du lär väl komma in i det mer och mer. 


    Jaa är otroligt förväntansfull! Då känns det liksom på riktigt! För hittils känns allt så himla långt borta, ouppnåerligt minst sagt. Sen hoppas man såklart på att det går av sig självt tills dess. Men känns väldigt skönt att ha det framför sig annars <3 

  • Soff

    Oj va spännande! Jag ser en svag skugga! Hoppas det blir starkare! 


    Ericky skrev 2021-05-19 10:49:18 följande:


    Har blivit en full-blown testmissbrukare sedan förra cykeln. Är på BIM -2 idag och det som skulle tala för en graviditet den här gången är att jag inte har fått några finnar vilket jag alltid brukar få 4 dagar innan mens, jag har haft en ny brännande/svidande/pulserande (svårt att beskriva) känsla i den högra äggstocken där jag även hade ägglossning denna månad (kände av den supertydligt), och jag har haft absolut NOLL mellanblödningar. I övrigt mår jag som vanligt, kanske något bättre tom än innan mens.

    Jag ser ju ett ultrasvagt (nästintill osynligt) streck på bilden, men det kan vara min hjärna som spelar mig ett spratt efter att ha stirrat på testet alldeles för länge. Det kan också med stor sannolikhet vara ett torkstreck.

    Men nu kände jag att jag ändå ville ha lite hopp och dela med mig av det! Hjälp mig hålla tummarna oavsett!

    Har varit gravid i 25-åldern men gjorde då abort. Då testade jag oerhört svagt kring BIM och fick tydligare först flera dagar efter BIM, så hoppet lever lite till...
  • Soff
    Ericky skrev 2021-05-19 13:11:04 följande:
    Det är ju det! Har varit kluven i att testa tidigt eftersom jag inte vill bli nedslagen flera dagar innan + på BIM, men jag har läst mycket nu om de som plussat senare. Att det är långt ifrån alla som får plus innan BIM-dagen, och då blev jag ändå peppad på att testa innan. Tiden mellan ÄL och BIM är en evighet och jag går bara och väntar den tiden, för att sedan bli besviken när mensen kommer. Så just nu tycker jag testen är roliga, bara för att varje dag få hoppas lite. behöver mer hopp i den här verkstan :)

    Vill så gärna extra mycket idag eftersom jag och sambon firar 3 år tillsammans. Hade hoppats på ett starkt och fint plus att få ge honom <3 
    Soff skrev 2021-05-19 11:47:40 följande:

    Oj va spännande! Jag ser en svag skugga! Hoppas det blir starkare! 


    Tack Soff <3 Har tänkt svara dig flera ggr på din uppdatering om utredning, men sedan har tanken och ditt meddelande drunknat i tråden :) Vad glad jag blev att läsa att det händer något för er. Förstår såklart att man helst vill att det ska gå naturligt (jag hoppas också på det...), men som du säger är det skönt att det finns en handlingsplan klar om det inte skulle bli så. <3 Tack Emmalucy! Behöver alla tummar jag kan få :)


    Ingen fara <3 Lite synd på ett sätt att det blivit så extremt många inlägg >< för som du säger, inläggen drunknar ju haha. Men men. 


    Ja men precis, det känns skönt att ha en handlingsplan framöver, det får en att slappna av lite mer <3 Jag håller verkligen tummarna för dig nu. Kanske det var så "lätt" att det var din polyp som ställde till det för er! <3 

  • Soff
    apan95 skrev 2021-05-19 14:49:06 följande:
    Känns så sjukt att vi är där vi är nu egentligen, minns så väl när du grattade mig i septembertråden förra året när jag hade plussat och nu är vi här liksom?

    Håller tummarna för er <3
    Aa verkligen! Stört!! >< håller tummarna också, för er och oss! :D 
  • Soff
    EmelieE1996 skrev 2021-05-19 14:53:23 följande:
    Du vet att du kan klicka på "Visa endast" och se enbart vad just den personen skrivit i tråden?
    Aaa, men ibland har man flera i tråden man vill följa och då blir det lätt rörigt haha. Men jag klagar inte så, jag tycker att det samtidigt är viktigt att denna tråden finns för alla som behöver den <3 för det är verkligen ingen lätt resa detta. 
  • Soff
    apan95 skrev 2021-05-19 21:28:05 följande:

    Uppdatering:

    Sprutdag 5 klar vilket också innebär att jag ikväll tog 2 sprutor. Idag var det dags för fyremadel som jag var lite nervös får då den har både tjockare o trubbigare nål samt skulle kännas lite efteråt. Är röd på magen en bit runt instickshålet samt att det sticker/svider en del men det gick absolut mycket smidigare än vad jag hade ställt in mig på!

    Nu efter 5 dagars sprutor så kan jag komma med lite tips som jag lärt mig hittills. ta ordentligt tag i ?de goa? på magen innan och stick snett uppifrån, alltså inte rakt framifrån (blödde mer samt gav blåmärke och gjorde ondare) och ha lite fart när ni sticker så går de smidigt genom huden!


    Skönt att det gått smidigare än vad du trott. Spännande detta! 


    Tack för tips! Jag börjar ställa in mig mentalt på att ta dom ^^ ....

Svar på tråden BIM tråd - För oss som har försökt en längre tid