Inlägg från: 19malin96 |Visa alla inlägg
  • 19malin96

    Katt kissar fel och minskar i vikt

    Vart vänder man sig när man inte hittar svaret? Jo familjeliv såklart ????!

    Min äldsta katt har sedan 2 månader tillbaka börjat kissa i sängen ett flertal gånger per vecka, kan vara 3 gånger per dag. Han bajsar också utanför lådan helt utan förklaring. Kattlådan är ren och vi har även bytt den oftare än vanligt på det senaste för att se om det kan vara det. För två veckor sedan köpte vi också feliway som veterinären rekomenderade men inget funkar!! Han har minskat en del i vikt också vilket får mig att misstänka att han är redigt sjuk och han är förresten 7 i år

    Vet trodde först att det kunde bero på att vi har en 1 åring hemma som står katten men det verkar väldigt ologiskt att han ska störa så mycket att katten till och med minskar i vikt? Han får fortfarande sova i vår säng och har fått göra det sen bebisen kom så inget annorlunda där inte. Jag har till och med slutat amma och ger katten all uppmärksamhet när sonen sover men nu vet jag inte längre.

    Sträcker ut mig till er och hoppas ni har något tips, en lösning, någon som varit med om samma och hur det slutat. Vi försöker ALLT men snart finns det inte mycket kvar att göra och det börjar mer och mer luta mot att han får vandra vidare ????


    Sjuk katt
  • Svar på tråden Katt kissar fel och minskar i vikt
  • 19malin96

    Nu får ni det att låta som att avlivning är mitt första alternativ..

    Vi har inga prqasslande duntäcken, ättika används i tvätten och på bäddmadrass, olika kattsand har provats, en till låda har ställts ut men vi kan inte ha 5 stycken då vi har ett barn också? Maten har vi också bytt ut samt ger sånt han tycker om för att han ska få i sig extra.

    Jag har ingen försäkring på honom då jag fick honom när jag var 18 och ärligt, hur många har försäkring på sina blandraser? Så nej jag har inte råd att betala mängder hos vet.

Svar på tråden Katt kissar fel och minskar i vikt