Inlägg från: Steeph |Visa alla inlägg
  • Steeph

    BF Januari 2022 ????

    Kan ni dela med er av era test när ni var runt äl+12-14?

    Jag har precis plussat svagt på äl+14 så vågar inte riktigt gå med i gruppen än.

    Kram

  • Steeph

    Jösses vad vissa har starka test på äl+14. Jag testar imorgon igen och så får vi se vad det visar stort grattis till er alla!

  • Steeph

    Hej, kanske vågar min in här?

    Pluset är starkare idag iaf. BF 31/1.

    Äl+15 och har inte lika starka test som förra gången (som slutade i ma). Men får tro och tänka att vi ändå har en chans nu även om testen inte är überstarka. 4 översta från igår och 5e från idag.

  • Steeph

    Jag fick också en ljusrosa flytning nyss hade aldrig det med första graviditeten (MA). Hjälper ju inte direkt när jag redan är nojig. Hade ganska starka test idag iaf och ska ta nytt imorgon igen om inte en större blödning drar igång.

  • Steeph
    Link92 skrev 2021-05-25 15:54:51 följande:

    Jag hade två ljusrosa flytningar igår, men inget mer sedan dess. Det är normalt när livmodern växer så behöver inte betyda att något är fel <3 än mer vanligt är det väl om man befinner sig i krokarna där mensen skulle kommit. Hoppas det avtar!


    Tack <3 jag håller mina tummar så hårt att det ska gå vägen.

    Ja jag är ju precis i dagarna där jag skulle ha fått min mens och har läst en del om genombrottsblödning. Vet att jag förra graviditeten hade mycket molvärk när mensen skulle ha kommit men ingen blödning.

    Åh jag hoppas så att det avtar jag också och hoppas att du inte får några mer blödningar <3
  • Steeph

    De lilla rosa verkar ha slutat helt, men hade mycket molvärk igår kväll. Tog nya tester imorse och de har ökat lite. Cb digital visar 2-3 och jag är i v 5 (4+1). Har verkligen svårt att tro på den här graviditeten eftersom jag fick lite rosa igår. Men jag hoppas verkligen att det kommer att gå hela vägen såklart.

  • Steeph
    Link92 skrev 2021-05-26 15:38:50 följande:

    Jag var på tidigt ultraljud idag och fick både se och höra hjärtslag! Jag har trott att jag är 7+2 och hon trodde 7+3 så verkar ju stämma :) behövde inte göra VUL utan räckte att göra på magen!

    Är så glad och mycket mycket mer avslappnad nu. Firade med köpa olika alkoholfria öl och vin på systemet haha, här ska testas!


    Men wow vad glad jag blir för din skull!! Grattis <3 jag hoppas jag får uppleva samma som dig om ett par veckor!

    Vad har du för symtom? Jag har bara ömma bröstvårtor och molvärk som känns mest i ryggen.
  • Steeph
    Ericky skrev 2021-05-26 20:39:39 följande:

    Känns så tråkigt att behöva lämna denna grupp, men idag är missfallet ett faktum med blödningar rikliga som mens och ordentlig mensvärk. Och fortsatt svaga gravtest.

    Önskar alla er andra stort lycka till <3


    Åh nej vad ledsen jag blir stor kram!

    Mina rosa flytningar har startat igång lite ikväll igen så mitt hopp om en bra graviditet har börjar försvinna helt. Jag bara väntar nu.
  • Steeph

    Jag har gått ifrån endast ömma bröstvårtor till att nu ha ömma bröst, lite ilningar och molvärk ibland och även mer trött. Går in i vecka 6 på tisdag så det är en väldigt lång väg att vandra?

    Inget illamående men det är nog för tidigt antar jag.

  • Steeph

    Jag är kvar men vågar inte gå in i en fb grupp förrän jag känner mig mer säker på graviditeten. Håller mig lite i bakgrunden men läser vad ni skriver

  • Steeph

    Gått in i vecka 6 igår, idag 5+1. Har ingen molvärk alls, lite illamående och lite ömma bröst. Är helt 100 på att jag hade mycket mer molvärk förra gången jag blev gravid (MA). Känns som att det inte växer nått där inne. Jobbigast men denna tid (även om jag är så tacksam), är att jag är orolig konstant och har så svårt att släppa kontrollen. Någon mer i vecka 6-7 utan molvärk?

  • Steeph

    Hej på er!

    Går in i vecka 7 på tisdag. Hade illamående i början av veckan som kom och gick men inte haft något alls senaste dagarna. Brösten är fortsatt ömma och jag blir otroligt trött på eftermiddagarna. Annars mår jag toppen. Fler som mår bra och inte har några starka symtom?

    Om det inte var för ömma bröst så hade jag aldrig förstått att jag är gravid haha.

  • Steeph
    JosHed skrev 2021-06-07 09:03:19 följande:

    Är i totalt chock! Var orolig att det inte var någon där inne, det var TVÅ! :O


    MEN WOW, grattis!!!

    Har du mycket symtom?
  • Steeph

    Jag har tyvärr en känsla av att vi har ett ma igen. Vågar inte ens boka VUL. Samtidigt som att jag vill veta nu och isåfall starta om så snabbt som möjligt igen. Jag har nämligen tagit hcg via blod och de har inte ökat som det ska. Det ökar men alldeles för långsamt. Visst ska man inte fastna för mycket i det, men med tanke på att det var exakt likadant förra gången så ser det inte så ljust ut. Håller tummarna för er som ska på VUL idag, hoppas så för er <3

  • Steeph

    Jag är i vecka 7+2 och har haft vagt illamående senaste 3 dagarna. Kommer vid frukost och sitter i hela förmiddagen, sen kommer det tillbaka på kvällen. Känns som att det sitter i halsen. Fortfarande ömma bröst, om än lite mindre än tidigare. Annars mår jag bra även om jag är så orolig över att vi kommer få ma igen.

  • Steeph
    Jenniepennie031 skrev 2021-06-17 11:07:53 följande:

    Jag är 7+3 idag och livrädd för ma/mf. Haft tre stycken innan. Har ungefär samma symptom som dig faktiskt - lite svagt illamående senaste dagarna. Har du bokat inskrivning och VUL ännu?


    Åh fy, jag beklagar jag har haft 1 tidigare och inga levande barn ännu. Jag ska på VUL nästa vecka. Kommer inte boka inskrivning förrän jag varit där. Hur har du gjort?
  • Steeph

    Någon som är kvar här?

    Jag går in i vecka 9 imorgon. Har aldrig någon molvärk, någon annan som känner igen det? Som inte haft molvärk?

    Brösten är fortsatt ömma, illamående till och från så har fått dricka en del samarin för att lugna ned det lite. Smutta på bubbelvatten är dock min räddning när det är som allra värst.

    Hur mår ni andra?

  • Steeph
    hejhejkola skrev 2021-06-23 07:23:43 följande:

    Idag är det dags! Ska på ultraljud klockan 10. Tror jag känner alla känslor inför det här? hoppas verkligen på goda nyheter!


    Önskar dig all lycka till <3
  • Steeph
    hejhejkola skrev 2021-06-23 11:14:25 följande:

    Ett litet hjärta pickade på och allt såg bra ut! Känns dock fortfarande sjukt overkligt. Enligt ul är jag exakt på rätt dag enligt uträkningar från sista mensen, 9+6.

    Stjärnhimmeln, jag fick ett extra ul inbokat innan kub eftersom jag haft tre tidiga missfall innan denna graviditet. Kub ska jag göra om ca 3 veckor :)


    MEN ÅÅH! Grattis <3

    Så så så så glad för din skull.
  • Steeph

    Med en stor sorg i hjärtat så försvinner jag härifrån nu. MA igen i vecka 9. Jag var i vecka 8+ 1 och fostrets hjärta slutade slå 8+0. Vet inte varför det händer då det hände exakt samma sak för 1 år sen i samma vecka. Vill inte ge upp drömmen om att bli mamma en dag, men helvete vad orättvist livet är. Lycka till alla ni andra!

Svar på tråden BF Januari 2022 ????