Inlägg från: JosHed |Visa alla inlägg
  • JosHed

    BF Januari 2022 ????

    BF januari 2022

    6 januari - LinaJ87

    6 januari - 96Linneaa

    10 januari - JosHed

  • JosHed
    Elena92 skrev 2021-05-03 04:41:26 följande:

    Tror jag har Bf 16 Januari om jag räknar på en 28 dagars cykel. Men den har varit de sista 6 månaderna mellan 25-30 dagar, 


    Haha jag har samma problem. Jag plussade i måndags, räknar jag på 28 dagar så borde jag ha fått mens imorgon xD alltså 7 dagar innan. Jag har typ 24 dagar! Men det rättar ju till sig sen!
  • JosHed
    Hwden skrev 2021-05-05 17:30:52 följande:

    Jag vågar inte gå med i en FB-grupp innan jag vet vad vi ser & vad Gyn säger på första VUL. Finns det någon mer som jag som är kvar här också en stund? Kan inte ni dela med er mer om er själva;

    Ålder? Första eller barn innan? BF? Stad? Hur mår ni nu?

    Jag kan börja; Jag är 31år & det här skulle vara mitt första <3 BF 9 januari 2022.

    Mår ganska bra men känner också mycket; illamående men inte så farligt, hungrig konstant & kan bli dödstrött på en sekund ibland. Humöret tror jag också att det är mycket som händer inuti. :)


    Jag är 30 år. Detta blir vårt andra levande barn men vårt tredje barn i våra hjärtan. En liten regnbågsbebis hoppas vi på ?? BF 10 januari, men lär ändras utifrån när jag plussade (men det där vet man ju aldrig)! Bor i Kalmar tillsammans med min man och vår tvååring :)

    Jag har inga symtom än, förutom törst, starkare luktsinne och trötthet (men det kan också komma naturligt xD).

    Jag har ett läkarbesök och VUL inbokat 7 juni då BM sa att det var bra att vänta tills dess så man kunde se fosterrörelserna :) hoppas hoppas bönan där inne mår bra och allt går bra denna gång!
  • JosHed
    TredjeInnan30 skrev 2021-05-06 11:46:24 följande:

    Precis plussat efter att vi bestämde att skaffa syskon för ett par veckor sen. Gick snabbare än vad vi ens kunde tänka oss! Gissar på flicka för vi fick inte till det speciellt under äl.

    Är gärna med i hemliga :)


    Grattis! :D 
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-12 16:46:05 följande:

    Antar att det även är vanligt att folk inte har 100% koll på sin ägglossning och att dom därför gärna vill ha lite marginal. Jag har också hört att från vecka 7+0 så brukar det vara rätt säkert. Funderar faktiskt på att boka. Men min inskrivning är i 7+6 så kanske ska hålla mig till tåls och se om jag kan få via dem.


    Jag har fått via landstinget, utifrån mina tidigare graviditeter. I samband med läkarbesök i v.8+6!
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-12 21:14:07 följande:

    Åå så skönt! Vad i dina tidigare graviditeter är det som dom gått på då?


    Första grav fick jag svår havandeskapsförgiftning i v.32 och förlöstes med kejsarsnitt akut. Så jag får medicin från v.9 typ och då vill de kolla grav innan. Sen förlorade vi vår dotter i v.21 nu pga stora fosterskador som upptäcktes på RUL i februari i år. så tror en del även är att dubbelkolla allt de kan. Så två tuffa graviditeter bakom mig ??
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-13 07:48:16 följande:

    Läskigt! Jag har också en prematur resa bakom mig, i vecka 32, <3 som tur var inget akut. Var det en upplevelse som gör dig stressad inför fler barn? Förstår även att det sena avbrytandet måste ha varit fruktansvärt. Ledsen att höra, men vad skönt att du blev gravid så pass snabbt, hopps verkligen det går vägen nu!


    Ja, vi var egentligen inställda på bara ett efter första graviditeten. Jag fick ju upp 13 kg sista veckan innan de förlöste honom, på operationen släppte bedövningen när de tog ut honom så de paniksövde mig och jag hamnade i respirator då trycket var för stort (all vätska). Så låg inlagd 2,5 vecka efter födseln innan de vågade släppa hem mig. Så den oron var väldigt stor inför andra. Aldrig trodde jag väl att nummer två skulle bli värre, i det avseendet av vi aldrig fick med oss vår dotter hem <3 nu hoppas vi på tredje gången gillt!
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-17 20:07:10 följande:

    För mig lugnar knappt testen, vill bara att tiden ska gåååå. Tiden går så otroooooligt långsamt! Vill vara i vecka 11-13 och göra KUB och att det ska börja synas :)


    Nej testen lugnade mig ingenting egentligen heller. Stressade mest när jag inte tyckte de ökat tillräckligt fast de typ redan var maxade xD själv ser jag bara fram emot efter RUL. Innan det lever jag bara i någon form av vakuum då det var på RUL det tog slut sist trots att allt varit tipp topp innan. Sen är jag nervös inför alla ultraljud, och kommer bli glad om det ser bra ut. Men först efter RUL kommer jag kunna andas ut ????
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-18 06:31:28 följande:

    Åå det förstår jag verkligen, så otroligt tufft! Min gräns är vecka 16, det var då vattnet gick i mitt sena missfall. Men såklart är det efter rul och några veckor till som det börjar kännas lugnare. Så sjukt svårt att tänka på annat och få tiden att gå. Jag födde ju även min son prematurt (v 34) så är lite orolig att det blir ännu tidigare denna gång. Gissar på att lugnet efter rul snabbt kommer bytas ut mot oron för att barnet ska födas för tidigt. Men i ärlighetens namn känner jag mig inte så orolig, alltså inte ledden eller besatt, utan bara väldigt otålig och uttråkad eller vad man ska säga. Skönast är det när jag glömmer bort att jag är gravid, för då går tiden snabbare.


    Min son föddes i v.32 pga svår HF så efter RUL, som du säger, kommer man ju oroa sig för det istället xD först när man står där med bebisen i famnen och allt gått bra kan man andas ut. Och då börjar man oroa sig för resten av livet hehe ;) förstår vad du menar, jag har inte heller panikångest direkt, men kan inte riktigt njuta av graviditeten och drömma om när bebisen kommer, har gått på den biten förut liksom!
  • JosHed
    Jojjans skrev 2021-05-18 12:56:12 följande:
    Ja men precis så. Förlåt, men vad är HF?
    Havandeskapsförgiftning :) Fick svår sådan, fick åka direkt från ett rutinbesök till sjukhuset och blev inlagd. 1 vecka senare föddes han med aktusnitt. Gick upp 13 kg i vätska på 1 vecka, sjukaste jag någonsin sett. Kändes som man hade influensa, kunde inte andas för all vätska. Stod upp hela nätterna och grät för jag kunde inte andas om jag la mig ner. 
Svar på tråden BF Januari 2022 ????