• Anonym (Ia)

    Måste bonusbarnen vara hemma på heltid när jag får min bebis?

    Inga argument överhuvudtaget bör krävas. Väljer han att skaffa barn ihop med dig så får han förstå att du är förstföderska och inte någon trebarnsmamma.

    Jag fick barn med en man som har barn sen tidigare och blev så fruktansvärt sönderstressad och illa behandlad utav honom o hela cirkusen som tillhörde. Han utnyttjade de 10 dagarna till att underhålla sina två tonåringar, mamman blev galet svartsjuk och ville inte ha barnen hos sig när gemensamma bebisen kom o han var på mig om att serva hans barn som nyförlöst när han började jobba för ?jag visste minsann vad jag gav mig in på?. Det här förstörde min första tid som nybliven mamma och har kämpat med en depression i år som jag än idag har men av.

    Egentligen vill jag råda dig att skaffa barn med en barnfri man istället men om du är säker på att din partner är rätt så måste du tyvärr sätta gränser för annars äts du upp från alla håll och kanter.

  • Anonym (Ia)
    lövet2 skrev 2021-04-28 18:21:55 följande:

    För mig hade det inte spelat någon roll vad jag tyckte om själva principen eller vad jag tyckte om bonusbarnen. För mig hade det varit viktigast att det inte skulle komma hem dagisbaciller med barnen och smitta mitt nyfödda barn. Det går alltid runt virus på dagis, vare sig det är pandemi eller inte. Om bonusbarnen går på dagis, så tar de hem bacillerna varenda dag. Vill du det?


    Fast det här argumentet håller inte för de går väl på förskolan den veckan som deras mamma har dom och bär hem smitta till bebisen ändå när det vankas umgängesvecka. Eller kanske ska kräva att mamman tar barnen på heltid för säkerhets skull? Nej det funkar inte riktigt så.

    Om föräldrarna har dåligt samvete över långa dagar på förskolan för barnen så är det upp till dom att lösa den ekvationen själva och gå ner i arbetstid.
Svar på tråden Måste bonusbarnen vara hemma på heltid när jag får min bebis?