• Soleroi08

    Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?

    Jag känner igen mig i allt du upplever nu.

    Förutom att jag inte kan arbeta hemifrån.

    När pandemihelvetet är över kan du fråga din fru om hon kan tänka sig besöka en parterapeut för att tillsammans lösa detta problem. Att föreslå detta kanske till och med får er att prata innan terapi. Funkade inte för mig och min fru, men det var värt att testa. Nu förtiden besöker jag en massör för att få någon beröring. Inte nu under pandemin, så det är jobbigt. Du vet hur det känns.

    Ja... där fick du kanske inte någon lösning, men vi är många ?bröder och systrar? som har det som dig.

    Låt oss kämpa på i livet. Se det som är roligt och som ger tacksamhet för att vi finns till.

  • Soleroi08
    Anders 386 skrev 2021-05-03 16:52:37 följande:

    Det där med parterapi lär väl knappast förändra något. Har man en partner som inte är intresserad av sex är det tyvärr katastrof för förhållandet.

    Det handlar inte om att försöka partnern att förstå - det hjälper inte eftersom man aldrig kan förstå om man inte varit i samma sits själv.   Och vad skulle det göra för nytta om hon förstår - hon blir inte mer intresserad av sex för det.

    Man kan välja mellan att lämna förhållandet med allt jobbigt och negativt det innebär - eller att fortsätta ett trist liv..  Det man kan göra är att skaffa sig ett lite mer eget liv med andra intressen som inte inbegriper partnern. Bara för att komma ifrån.

    Problemet för många är att man vet vad man har - men lämnar man kastar man sig ut i en värld som man inte vet ett dugg om. Just därför stannar många kvar i dåliga förhållanden. Det nya livet kan ju tyvärr bli ännu sämre....


    Väl skrivet.

    Det är kanske inte grönare gräs på den andra sidan häcken.

    Jag är skild sedan tidigare och kommer ihåg hur jävla dåligt jag mådde under några år som singel. Blev lycklig när jag mötte min nya fru, men nu är det nästan nio år sedan vi hade sex. Mår si så där, men försöker se ljuset och glädje i annat.

    TS. Sorry om jag råkat kapa din tråd.
Svar på tråden Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?