• Friger

    Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?

    ¨Nä, det låter inte som din fru älskar dig. Det kan vara så jävligt att hon bara är tillsammans med dig för att det är enklast så och för att barnen ska få leva med er båda.

    Ingen mening att fråga eller avkräva svar i den frågan. Tjatar du så upplevs du bara som jobbig. Hur sanningen ligger till känner du själv inom dig.

    Men samtidigt låter du lite lätt tråkig som person att umgås med. "Jobba, städa, laga mat". Är det så du beskriver ditt liv, tar hand om barn och hushåll?

    Många kvinnor som teoretiskt gillar det. I praktiska termer är jag inte lika övertygad om att dom inte blir "kåta" av det däremot... Du får nog mest en kompis som gillar dig och tycker du är trevlig.

  • Friger
    Tobben skrev 2021-05-03 18:48:47 följande:
    Jag vet inte riktigt vad du räknar som korta relationer, men ytliga skulle jag inte kalla de relationer jag har haft. Jag lever hellre det liv jag lever än det liv många runt om mig lever där de håller sig kvar i sin relation pga av lättja och barn trots att det uppenbarligen är dåliga relationer.

    Jag tycker för övrigt att TS gör helt rätt i att släppa allt engagemang i sådant han tycker är oviktigt, även om det är viktigt för hans fru.

    Att bara den ena parten ska kompromissa är helt orimligt.

    Börja med att helt ignorera morsdag och se hur det tas emot.
    Sånt är lätt.... Glömde bort fruns födelsedag ett år. Ringde i luren när jag glad i hågen var på väg till jobbet med bil och en mycket frostig röst frågade om jag inte hade glömt något.
Svar på tråden Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?