Inlägg från: Anonym (Viktigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Viktigt)

    Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?

    Anonym (Hold my beer) skrev 2021-05-03 16:54:22 följande:

    Ok, jag orkar inte med noveller tyvärr.... Men är hon din kn*lldocka eller din fru? Varför fortsätta, frågar du. För att du älskar henne.....? Och hon älskar dig. Om du tycker att sex är lika viktigt som allt annat sammantaget (för det är så du lägger det i vågskålen även om du inte fattar det) så ja, då ska ni så klart skilja er. Synd att allt annat ni har inte räcker för att väga upp för din del.

    Är det inte snarare så att du är missnöjd med ditt liv och behöver terapi, än att det är din frus fel att du mår dåligt för att ni inte har sex? Om du verkligen älskar henne som du påstår så behöver du egen terapi för ditt dåliga mående och ni behöver parterapi för er relation. Sedan kanske du kan få en sundare syn på vad en relation egentligen innebär.


    Majoriteten människor vill ha sex med sin partner, det är en stor del av ett förhållande. Jag är kvinna, hade aldrig stannat kvar i ett förhållande där mannen inte ville ha sex
  • Anonym (Viktigt)
    Anonym (KalleP) skrev 2021-05-03 16:28:42 följande:

    Ännu en tråd av en man som inte har en fru som vill vara gift eller i ett förhållande.

    Förstå mig rätt, hon säger att hon vill det, hon säger att hon älskar mig...

    Men hon förstår inte att sex är lika viktigt i ett förhållande som alla andra saker man gör i ett förhållande.

    Jag undrar lite vad som skulle hända om jag började skita i bröllopsdag,  morsdag, födelsedagar etc. då det inte är viktigt för mig. Jag menar om sex inte är viktigt för henne, och hon aktivt gör valet att helt sonika skita i att vi är två i detta förhållande. Varför skulle jag då behöva göra saker jag inte vill. 

    Alltså ärligt, vad är skillnaden? Förklara gärna för jag ser ingen.

    Jag har skrivit och läst otaliga gånger på det här forumet, och det är alltid samma visa. Skilj dig, skaffa en vid sidan etc. etc.

    Men jag älskar min fru, öven fast hon skiter totalt i mina känslor så älskar jag henne. Jag älskar min familj. Jag skulle aldrig vilja dela på den om jag fick bestämma.

    Vad jag funderat senaste dagarna på är dock varför fortsätter man? Jag menar inte förhållandet etc. Jag menar totalt sett.

    Vad fyller jag för funktion? Jobbar hemma precis som en majoritet, träffar ingen. Har inget sexuellt umgänge med min fru. En kyss då och då på sin höjd. Inte ens smekningar, oralt eller något sådant. Alltså inget.

    Jag har mina barn. Så jag antar att det är därför man fortsätter att existera. Att jag ska finnas för någon annan har jag vetat om, det skriver man på när man skaffar barn. Man kan då inte göra det egoistiska och avsluta detta kapitel (eller alla kapitel för den delen).

    Man är ett skal. Ett skal som jobbar, lagar mat, städar, finns där. Men som inte får något i utbyte förutom kärlek från barnen.

    Helt ärligt, situationen som den är börjar påverka något enormt. Det är liksom allt på en gång nu. Tror jag bara behöver skriva av mig. Inget kommer att ändras. Men jag måste se över vad min existens uppfyller.

    Det är nog bra att jag jobbar hemma.


    Jag fortsatte inte. Skiljde mig från min exman och sexlivet var en stor del av det. Alla känslor för honom försvann tillslut. Jag kom fram till att jag faktiskt ville leva och vara lycklig och inte bara existera. Skiljde mig efter 16 år, har aldrig ångrat mig en sekund. Har två barn som var 10 och 12 när vi skiljdes. Tror det är betydligt bättre för dem att se föräldrarna ha sunda förhållanden med kärlek och lust till partnern. Jag har ett nytt förhållande där sexet är fantastiskt- det är självklart inte det viktigaste men det är en väldigt viktig bit.

    Om man lever i ett förhållande, bestämmer sig för att man inte har lust att ha sex längre och totalt skiter i den andra partnern och inte ens vill hitta en lösning så är man totalt ego och det känns väldigt tveksamt om det är kärlek.
  • Anonym (Viktigt)
    Anonym (Bästa sex, är inget sex) skrev 2021-05-04 10:05:48 följande:

    Äntligen EN man som förstår. Det är bara 1/5 av männen som fattar att förspel, massage, beröring, smek, läsa på och testa hur man utvecklar kyssar, i 30 min, 1-2 kvällar i veckan INTE behöver leda till sex. För då VILL kvinnan ha sex när kravet försvinner. Förspel är allt för kvinnan! Mannen vill ha "main act" och kvinnan vill åt kreativiteten innan main act, annars finns det ingen f*n ingen kvinna som inte får nog.


    Är kvinna, förspel i en halv evighet är skittrist. 30 minuter kyssar hade gjort mig extremt avtänd. Jag vill knulla, inte ligga och smekas.
  • Anonym (Viktigt)
    Anonym (Bästa sex, är inget sex) skrev 2021-05-04 10:36:52 följande:

    NU har jag det!!! Lyssna TS, ägna en kväll av ditt liv för att göra såhär så löser sig mycket ska Du se (Lyssna på en erfaren kvinna, inte på unga män i tråden som ropar att Du ska lämna): När frun är iväg och Du vet någon tid hon kommer hem, t.ex. kl 21 på kvällen, så förberedd i god tid så att hemmet är städat, Du är nyduschad och doftar mans-parfym, och Du har SNYGGA kläder som skriker maskulinitet (men glöm inte att lukta gott som sagt, många kvinnor blir kära av en god lukt av mannen). Strö rosen-blad från dörren hela vägen till sängen och snåla inte! Släck lampor och tänd LEVANDE LJUS. Köp hem hämt-mat den kvällen och säg : Välkommen hem honey. Ikväll vill jag inget hellre än att vi sitter och äter ihop, och sen masserar varandra 15 minuter vardera i sängen som har mycket rosen-blad.

    Förvänta Dig bara inget sex. Vissa individer säger att sex och pengar är allt. Tänker Du kräva sex kan hon sätta igång och kräva din försörjning, och då lovar jag Dig att kärleken försvinner snabbt. INGET SEX. Men om hon kommer med förslaget efter massagen att hon vill ha sex, så säg genast "bara om Du vill". (Men för DIG ska hennes svar inte spela någon roll, för Du har ställt Dig in på att inte ha sex). Om hon inte vill ha massage utbyte under den här kvällen med rosenblad och levande ljus, så säger Du att " Varenda kvinna där ute skulle velat ha det här. Jag begär inte ens sex. Det är inte rätt att säga nej när någon verkligen försöker." Säg i neutral ton utan att låta som en cry-baby. Kom ihåg: Försöka är allt, att försöka räcker hela vägen. Du ska vara stark i Dig själv och veta att det är DU som har rätt och hon som har fel, om hon inte vill ha massage den kvällen.

    Vill hon inte, så gör ett försök till massage någon annan kväll igen. OM detta upprepar sig att hon inte vill.... Då säger Du återigen att Du gör ditt bästa, att Du handlar rätt på ett sätt som kvinnor gillar (ha andra kvinnors stöd i din åtanke så man får det att låta på dina ord som att det är Du som är den som gör rätt och inte hon), och man måste fortsätta försöka göra sitt bästa när man är i ett förhållande! Säg det till henne! Och lägg även till att "Om Du inte vill att jag masserar Dig så känns det för mig som att Du VILL att jag går vidare." Börja sakta, sakta gå mot en deadline med henne. Klockan tickar helt enkelt och ditt tålamod kommer ta slut, nu när Du handlar på ett sätt som alla kvinnor gillar. Du begär ju inte sex! Du begär massage eller liknande intimitet, you name it, och Du FÅR ställa krav om Du gör hemmet snyggt innan och dina intentioner är "rena" och inte perversa.


    Levande ljus och rosenblad och gullegull hade fått mig att aldrig vilja ligga mer :) :)
  • Anonym (Viktigt)
    Anonym (Lider) skrev 2021-05-04 15:38:01 följande:

    Samma här. Hade inte kunnat tänka mig en mer pressad situation än den beskrivna. Blommor har jag gärna i en vas på bordet, men i sängen har dom inget att göra.


    Precis :)
Svar på tråden Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?