Inlägg från: Anonym (Bästa sex, är inget sex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bästa sex, är inget sex)

    Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?

    Kvinnor vill inte ha mannens närhet om det inte finns kreativitet inblandat. Tänk på vad Du gör här, Du är en cry-baby istället för att läsa på om "hur gör man förspel?" Förspel kan vara vad som helst faktiskt. Sexting, lite dans, sitta och dricka vin samtidigt som man pratar ut om sina fantasier, förspel är även (min personliga favorit) att man bestämmer i förväg att det inte ska leda till sex, hur mycket man än tar på varandra över kläderna, hur upphetsad man än blir, så får det inte bli sex. Mannen kommer då göra sitt BÄSTA för att göra kvinnan kåt, därför är detta det bästa förspelet enligt mig. Lycka till.

  • Anonym (Bästa sex, är inget sex)
    Anonym (Konrad) skrev 2021-05-04 09:37:59 följande:

    Jag måste inte komma varje gång, jag har ibland svårt att nå klimax och då är det bättre att vänta till nästa gång. Min frus njutning är viktigare för mig än min egen. Hur svårt är det att ta 30min en kväll i veckan att massera och smeka varandra sex måste inte alltid innebära knull, älskar du din respektive borde detta inte vara ett problem, vill du inte göra det så är det dags att gå vidare för då finns det ingen kärlek kvar.


    Äntligen EN man som förstår. Det är bara 1/5 av männen som fattar att förspel, massage, beröring, smek, läsa på och testa hur man utvecklar kyssar, i 30 min, 1-2 kvällar i veckan INTE behöver leda till sex. För då VILL kvinnan ha sex när kravet försvinner. Förspel är allt för kvinnan! Mannen vill ha "main act" och kvinnan vill åt kreativiteten innan main act, annars finns det ingen f*n ingen kvinna som inte får nog.
  • Anonym (Bästa sex, är inget sex)

    NU har jag det!!! Lyssna TS, ägna en kväll av ditt liv för att göra såhär så löser sig mycket ska Du se (Lyssna på en erfaren kvinna, inte på unga män i tråden som ropar att Du ska lämna): När frun är iväg och Du vet någon tid hon kommer hem, t.ex. kl 21 på kvällen, så förberedd i god tid så att hemmet är städat, Du är nyduschad och doftar mans-parfym, och Du har SNYGGA kläder som skriker maskulinitet (men glöm inte att lukta gott som sagt, många kvinnor blir kära av en god lukt av mannen). Strö rosen-blad från dörren hela vägen till sängen och snåla inte! Släck lampor och tänd LEVANDE LJUS. Köp hem hämt-mat den kvällen och säg : Välkommen hem honey. Ikväll vill jag inget hellre än att vi sitter och äter ihop, och sen masserar varandra 15 minuter vardera i sängen som har mycket rosen-blad.

    Förvänta Dig bara inget sex. Vissa individer säger att sex och pengar är allt. Tänker Du kräva sex kan hon sätta igång och kräva din försörjning, och då lovar jag Dig att kärleken försvinner snabbt. INGET SEX. Men om hon kommer med förslaget efter massagen att hon vill ha sex, så säg genast "bara om Du vill". (Men för DIG ska hennes svar inte spela någon roll, för Du har ställt Dig in på att inte ha sex). Om hon inte vill ha massage utbyte under den här kvällen med rosenblad och levande ljus, så säger Du att " Varenda kvinna där ute skulle velat ha det här. Jag begär inte ens sex. Det är inte rätt att säga nej när någon verkligen försöker." Säg i neutral ton utan att låta som en cry-baby. Kom ihåg: Försöka är allt, att försöka räcker hela vägen. Du ska vara stark i Dig själv och veta att det är DU som har rätt och hon som har fel, om hon inte vill ha massage den kvällen.

    Vill hon inte, så gör ett försök till massage någon annan kväll igen. OM detta upprepar sig att hon inte vill.... Då säger Du återigen att Du gör ditt bästa, att Du handlar rätt på ett sätt som kvinnor gillar (ha andra kvinnors stöd i din åtanke så man får det att låta på dina ord som att det är Du som är den som gör rätt och inte hon), och man måste fortsätta försöka göra sitt bästa när man är i ett förhållande! Säg det till henne! Och lägg även till att "Om Du inte vill att jag masserar Dig så känns det för mig som att Du VILL att jag går vidare." Börja sakta, sakta gå mot en deadline med henne. Klockan tickar helt enkelt och ditt tålamod kommer ta slut, nu när Du handlar på ett sätt som alla kvinnor gillar. Du begär ju inte sex! Du begär massage eller liknande intimitet, you name it, och Du FÅR ställa krav om Du gör hemmet snyggt innan och dina intentioner är "rena" och inte perversa.

Svar på tråden Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?