Inlägg från: Anonym (Konrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konrad)

    Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?

    Till er som inte fattar hur psykiskt knäckande det är att få nobben av sin "käresta" år ut och år in, orfivillig celibat i en tvåsamhet dödar själen...jag kan sätta en njure på att det är ett av skälen till att män dör före kvinnor.

  • Anonym (Konrad)
    Anonym (inkompatibla) skrev 2021-05-03 19:42:21 följande:

    Det är naturligtvis helt fruktansvärt. Det är nog många som förstår det, till och med de flesta.

    Det innebär dock inte att "kärestan" ska ha sex mot sin vilja.


    Inget jag säger heller, men i ett sådant förhållande är det bara en som lider.
  • Anonym (Konrad)
    Anonym (tvillingmamma) skrev 2021-05-04 09:28:22 följande:

    Det handlar inte om att inte se tillfällen. Det handlar om att dessa tillfällen automatiskt blir färre om man behöver mer tid och energi för att njuta. Räckte det med 5 min skulle jag kunna ha sex varje dag, eller i alla fall varannan dag. Men det gör det inte. Självklart försöker jag ändå få till det ibland. Men lika självklart blir det inte lika ofta som min man skulle kunna eller vilja. Han har inte alltid lust han heller, men det är lättare för honom att både njuta och komma. Orgasm är ingen nödvändighet nej, men jag undrar hur ofta män skulle vilja ha sex om de bara fick orgasm ibland...


    Jag måste inte komma varje gång, jag har ibland svårt att nå klimax och då är det bättre att vänta till nästa gång. Min frus njutning är viktigare för mig än min egen. Hur svårt är det att ta 30min en kväll i veckan att massera och smeka varandra sex måste inte alltid innebära knull, älskar du din respektive borde detta inte vara ett problem, vill du inte göra det så är det dags att gå vidare för då finns det ingen kärlek kvar.
Svar på tråden Frun vill ej ha sex, varför fortsätta?