• Anonym (Svårt­)
    Thu 6 May 2021 12:33
    3174 visningar
    54 svar
    +1
    54
    3174

    Kännetecken vid cannabisrökning

    Det är jättesvårt att veta. Lätt att dölja med ögondroppar, borsta tänderna, tuggummi, kaffe osv. Är ju nästan bara genom urin och blod du kan ha det svart på vitt. Skulle nog vara mer uppmärksam på hur han beter sig. Klarar han skolan, går upp på morgonen och sköter sig i allmänhet så kanske du kan ta några steg tillbaka. Hur gammal är han?

  • Anonym (Svårt­)
    Thu 6 May 2021 13:27
    #5
    Anonym (Bekymrad) skrev 2021-05-06 13:07:51 följande:

    Tack för svar! Ja, jättesvårt... hen har alltid varit tyst och sluten i sig själv liksom och ja, passiv kanske man skulle kunna säga, men jag tror mer att det är hens personlighet. Samma sak med aptiten, den har varit upp och ned sen hen var ganska liten, så svårt att avgöra på det också. Skolan gick sämre för ett tag sen (och sen fick vi ju reda på att hen rökte då), men går bättre igen, så det borde ju vara ett bra tecken? Hen är 17.


    Går skolan bättre och det funkar i vardagen borde du nog släppa det för nu iaf. Skulle han gå ner sig igen med betyg och allmän skötsel är inte det första du ska göra att ställa honom mot väggen och fråga argt/elak om han röker igen. Gör saken bara värre, fråga snarare hur han mår. Att du märker att han mår sämre, att skolan inte går lika bra.

    Sedan behöver inte cannabis sättas med liknelse sämre betyg och dåligt mående. Bruket kan ha varit en flykt när man mår dåligt, man mår inte automatiskt dåligt av själva bruket.
Svar på tråden Kännetecken vid cannabisrökning